Мнениеот daduradam » 23 авг 2015 13:37
suareshampion написа:daduradam написа:Абе, човек, как може да твърдиш, че ние сме го продали

Това е ... трагично, даже и смешно не е.!
Aма вие верно ли си мислите една година вече ,че за това ви обвинявам бе ? ахахахахахахахахахахахахахахахахахахаа
Не ,не ,не мисля ,че може да сте толкова прости

Вие се бъзикате нещо
Кой си ти ,че ще продадеш Суарес бе алоуу ?

Разбира се ,че Хенри го продаде ,без да има никакво влияние от фенове . НО вие бг феновете ИСКАХТЕ той да го продаде и се РАДВАХТЕ като го продаде !!! Това ви прави жалки и смешни. И хора ,които си нямате хал хабер от футбол . И тук говорим за най добрия играч ,играл някога в Ливърпул ?!
Аз винаги съм го казвал и пак ще го кажа ...вие харесвате слабите играчи и треньори и плюете силните такива . С една дума ,вие просто не разбирате от футбол . Това е самата истина . И сега ми се обяснявате тука и ми се правите на мъже и разбирачи ? И ми взимате отношение за тактики ,схеми и какви ли още не сложни за вас материии ? Кво ми се обяснявате бе ,нали ви знам прекрасно какво представлявате ?

Пак обиди, за кой ли път ? Кажете ми какво трябва да се случи, че да го баннете перманентно и да ни отървете от него ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]