Пирин - Лудогорец | ''А'' група - 6.кръг | 0-3 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Пирин - Лудогорец | ''А'' група - 6.кръг | 21.08, 20:00
никъв шанс да са по-зле от марек, хасково и любимец. ние от любимец не взехме нищо, а тия палавници ги бихме с 9 човека... честно казано, очаквах да са хит като монтана, ама...
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
това доказва, че и 10 отбора не можем да съберем. иначе, чета пенсионирани неуспели оптимисти за 16 отбора в елитната ни дивизия

Лудогорец пожали тъпана на А група като го победи само с 0:3.Факт.
вече спокойно може да се заяви, че изпадащи няма да има- паляците на недельо свършиха за големия футбол, а от долу няма кой да дойде. ние и буферите можем да отваряме шампанското и да стягаме отбори за сезона 16-17
icko65 написа:Преди години Черноморец Бургас/София/ беше такъв спаринг партньор и завърши последен с 1т. мисля.Че и Пирин са натам..
Бъркаш, завършиха с -2 (минус две) точки.

А който си е мислел, че Лудогорец може да има проблем срещу това хибридно и аматьорско формирование, значи хич не го вдява това просто животинче футболчето.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
На линияobi4am_pirin
- Контакти:
Re: Пирин - Лудогорец | ''А'' група - 6.кръг | 0-3 FT
Това е!Пирин се ръководи от далавераджии...отбора не върви, те ми обясняват че играем като Барселона! 

damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
obi4am_pirin написа:Това е!Пирин се ръководи от далавераджии...отбора не върви, те ми обясняват че играем като Барселона!
Настроението ви преди мача беше съвсем друго!!!

И защо толкова бързо решихте да отпишете Пирин.
Аз пък виждам нещо, което ми подсказва, че ще объркат сметките ви.
-
На линияobi4am_pirin
- Контакти:
Настроението винаги е оптимистично,но реалностите са други.Момчетата се мъчат,но само с желание не става.Измисли някакви комбинации при статични положения.На корнер не взехме една топка.Изоставаме с 3 гола вадиш нападател за нападател.След първия мач с Черно море не сме направили мач с някакви комбинации,натиск,възможности.Смятам че при подходящ треньор нещата ще са различни.
damyanov1963:
obi4am_pirin написа:Настроението винаги е оптимистично,но реалностите са други.Момчетата се мъчат,но само с желание не става.Измисли някакви комбинации при статични положения.На корнер не взехме една топка.Изоставаме с 3 гола вадиш нападател за нападател.След първия мач с Черно море не сме направили мач с някакви комбинации,натиск,възможности.Смятам че при подходящ треньор нещата ще са различни.
Прав си-със Самоковлийски във В група-нещата ще са по-различни.......................
Не съм гледал мача, само репортажа. Но защо ли ми се струва, че феновете на Лц при гостуване се събират в едно...такси?!
При вторият гол има голямо съмнение, че този който прави асистенцията играе с ръка! Но това е нормално за Лц- съдиите да свирят в 90% от спорните ситуациите за тях!
Освен това имаше и недаден ПСУ за Пирин пред дъгата на наказателното поле на ЛЦ, това е още при резултат 0:1!
Всичко това съм го видял само от репортажа! Какво ли още съм изпуснал, което не е в репортажа, и което е помогнало на зелуенити?!

При вторият гол има голямо съмнение, че този който прави асистенцията играе с ръка! Но това е нормално за Лц- съдиите да свирят в 90% от спорните ситуациите за тях!
Освен това имаше и недаден ПСУ за Пирин пред дъгата на наказателното поле на ЛЦ, това е още при резултат 0:1!

Всичко това съм го видял само от репортажа! Какво ли още съм изпуснал, което не е в репортажа, и което е помогнало на зелуенити?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!