Филм за Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Re: Филм за Лудогорец

Мнениеот Garra Dembele » 21 авг 2015 18:02

dido1302 или си рязан или си подлога на рязаните курви от Разград! Бягай да им лапаш на рязаните пишки.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 авг 2015 18:03

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2015 18:05

Teo написа:Субтитри някой :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Едното момче каза, че най-хубавото в Лудогорец било това, че където и да хванат ЦСКА ги дънят и ония от срам голям, чак във В група се скрили, за да не играят поне две години срещу Лудогорец.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 авг 2015 18:07

Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 авг 2015 18:11

Кашчей написа:

Едното момче каза, че най-хубавото в Лудогорец било това, че където и да хванат ЦСКА ги дънят и ония от срам голям, чак във В група се скрили, за да не играят поне две години срещу Лудогорец.

Кашчей, ние никога няма да ни е страх от това да влезем в битка!
@ Това момче може си говори каквото иска... Армейците сме с дух НЕСЛОМИМ!

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 21 авг 2015 18:11

veselinsk написа:
dido1302 написа:
veselinsk написа:
Кашчей написа:Като не разбираш, как разбра, че става интересно точно в 43-та минута на репортажа :mrgreen:

Ами стана ми много интресно защо бъдещите надежди на разградския отбор не дават интервюта на официалния език за страната :roll:

Когато ги интервюират от българска телевизия говорят на официалния език на страната. След като владеят и чужд език какво лошо има да го говоря. Аз владея например английски, френски и руски език. Като са ми идвали на гости приятели от чужбина говоря с тях на английски или френски, защото те НЕ разбират български. Или според теб аз трябва да си намеря преводач и да му плащам за да ми превежда на моите приятели, въпреки, че аз мога да говоря на техния език ?

А другите деца как ли са се почувствали, когато са видели телевизия да взима интервюта от съотборниците им, но са дискриминарани, понеже не знаят турски език ? :cry:

Ами какво да правим сега ? Във филма има интервюта и с хора, които говорят на български във филма. Като са отишли там явно са питали има ли тук деца, които да говорят турски език, за да не превеждаме. Ще потърся някой познат, който да говори турски и да ми преведе филма, но и без да са ми го превели мога да се обзаложа, че едва ли са навивали хората по улицата да се отцепят от България или децата пък да отидат да живеят или да учат в Турция.Така, че не виждам нищо притеснително, че в турски филм са направили интервюта с хора носители на язика.
Последна промяна от dido1302 на 21 авг 2015 18:15, променено общо 1 път.

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 21 авг 2015 18:14

Garra Dembele написа:dido1302 или си рязан или си подлога на рязаните курви от Разград! Бягай да им лапаш на рязаните пишки.

Не съм нито рязян, нито съм нечия подлога. Българин съм си отвсякъде от поколения назад, а Разград ми е доста безразличен град и не бих отишъл там дори на разходка. Редно и ти да се аргументираш как реши, че всеки, който не мрази Лудогорец е рязан или подлога ? Само абсолютните комплексари твърдят разни неща и обиждат без да имат каквито и да било аргументи за това.
Последна промяна от dido1302 на 21 авг 2015 18:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2015 18:16

Teo написа:
Кашчей написа:

Кашчей, ние никога няма да ни е страх от това да влезем в битка!
@ Това момче може си говори каквото иска... Армейците сме с дух НЕСЛОМИМ!

Точно така приказват турците, които не владеят добре български език. Благодаря, че ни разкри народността си! :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 21 авг 2015 18:17

Кое му е смешното на 43-та минута ? Че в Лудогорието вече се раждат само етнически турци ли ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 21 авг 2015 18:20

dido1302 написа:Ами какво да правим сега ? Във филма има интервюта и с хора, които говорят на български във филма. Като са отишли там явно са питали има ли тук деца, които да говорят турски език, за да не превеждаме. Ще потърся някой познат, който да говори турски и да ми преведе филма, но и без да са ми го превели мога да се обзаложа, че едва ли са навивали хората по улицата да се отцепят от България или децата пък да отидат да живеят или да учат в Турция.Така, че не виждам нищо притеснително, че в турски филм са направили интервюта с хора носители на язика.

Много странно,че богата държава като Турция не може да задели хонорар за преводач за едночасов филм и им се налага да прибягват до местното население.
Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”