Пирин - Лудогорец | ''А'' група - 6.кръг | 0-3 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Пирин - Лудогорец | ''А'' група - 6.кръг | 21.08, 20:00
1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- obi4am_pirin
- Контакти:
2-1
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- we are the champions
- Контакти:
Намирисва ми на тотаджийски Х.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
fen-fen написа:Очаквам победа за Лудогорец. После ще четем как съдията ни помогнал, и колко червени картона ни спестил....И никакви коментари за футболни качества и класа на играчи.
Лешояда от аватара ти ще приляга много за псевдоним на отбора ти , защото орела е запазена марка на ПИРИН !
А иначе мача е - 1 !!!
Очаквам един голов Х, може би 1-1. На Ераносян ще му е необходимо известно време да реализира идеите си и да изкара разградските звезди от летаргията, докато Пирин играят доста окрилено пред собствена публика.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

kiririki1 написа:fen-fen написа:Очаквам победа за Лудогорец. После ще четем как съдията ни помогнал, и колко червени картона ни спестил....И никакви коментари за футболни качества и класа на играчи.
Лешояда от аватара ти ще приляга много за псевдоним на отбора ти , защото орела е запазена марка на ПИРИН !
А иначе мача е - 1 !!!
Един знак се превръща в запазена марка, след като успешно премине процедура по регистрация на търговска марка така, че не ми философствай. Никой не ви е оспорил прякора, който сте носили през годините и не е нужно да се заяждаш. Засега сте орлета, когато станете няколко пъти шампиони, когато играете в няколко пъти в ЛЕ и ШЛ тогава подскачай. А иначе мача 2 !!!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
fen-fen написа:kiririki1 написа:fen-fen написа:Очаквам победа за Лудогорец. После ще четем как съдията ни помогнал, и колко червени картона ни спестил....И никакви коментари за футболни качества и класа на играчи.
А иначе мача е - 1 !!!
Един знак се превръща в запазена марка, след като успешно премине процедура по регистрация на търговска марка така, че не ми философствай. Никой не ви е оспорил прякора, който сте носили през годините и не е нужно да се заяждаш. Засега сте орлета, когато станете няколко пъти шампиони, когато играете в няколко пъти в ЛЕ и ШЛ тогава подскачай. А иначе мача 2 !!!
Сега забелязах ,че си объркал и пследната буква оп ник нейма си .Много ще ти отива едно S на края !