Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Един милион от държавата за "Тича"
Дано ви направят осветление!Аз ли съм в грешка,че си сменихте тревата това лято или просто имаше такива намерения? 

BRF написа:Дано ви направят осветление!Аз ли съм в грешка,че си сменихте тревата това лято или просто имаше такива намерения?
Тя тревичката когато е хубаво времето си я бива,може и за това да си сметнал че е сменена.

Този виртуален милион колко пъти ще го дават.До изборите всеки месец ли ще го дават? 

moreto vn написа:BRF написа:Дано ви направят осветление!Аз ли съм в грешка,че си сменихте тревата това лято или просто имаше такива намерения?
Тя тревичката когато е хубаво времето си я бива,може и за това да си сметнал че е сменена.Иначе зимата и когато има дъжд си е зле.Да я сменят че и нас ни писна да слушаме оправдания от сини и червени,когато губят точки на Тича,че видиш ли терена ни помагал.
![]()
Не съм ви виждал стадиона скоро!Просто ми се стори,че някъде бях чел,че през лятото ще подменяте тревата

BRF написа:moreto vn написа:BRF написа:Дано ви направят осветление!Аз ли съм в грешка,че си сменихте тревата това лято или просто имаше такива намерения?
Тя тревичката когато е хубаво времето си я бива,може и за това да си сметнал че е сменена.Иначе зимата и когато има дъжд си е зле.Да я сменят че и нас ни писна да слушаме оправдания от сини и червени,когато губят точки на Тича,че видиш ли терена ни помагал.
![]()
Не съм ви виждал стадиона скоро!Просто ми се стори,че някъде бях чел,че през лятото ще подменяте тревата!Явно съм се заблудил!
Пожелавам ти да го видиш възможно най скоро,докато тревата става за гледане все още,че наближава дъждовният период.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:BRF написа:moreto vn написа:BRF написа:Дано ви направят осветление!Аз ли съм в грешка,че си сменихте тревата това лято или просто имаше такива намерения?
![]()
Не съм ви виждал стадиона скоро!Просто ми се стори,че някъде бях чел,че през лятото ще подменяте тревата!Явно съм се заблудил!
Пожелавам ти да го видиш възможно най скоро,докато тревата става за гледане все още,че наближава дъждовният период.
За целта ще трябва да продължим за Купата и да се паднем с вас

BRF написа:Готвача написа:BRF написа:moreto vn написа:BRF написа:Дано ви направят осветление!Аз ли съм в грешка,че си сменихте тревата това лято или просто имаше такива намерения?
![]()
За целта ще трябва да продължим за Купата и да се паднем с вас!
Няма начин.Ние ще трябва да гостуваме на Армията,или където ЦСКА домакинства.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Готвача написа:Няма начин.Ние ще трябва да гостуваме на Армията,или където ЦСКА домакинства.
Премахнаха го това нещо!
BRF написа:Готвача написа:Няма начин.Ние ще трябва да гостуваме на Армията,или където ЦСКА домакинства.
Премахнаха го това нещо!
Не е вярно, в I кръг (1/16 финали) домакин е отборът от по-ниско ниво. Ако евентуално се класираме за II кръг и двата отбора, едва тогава ще може да гостувате на Тича.
yavorescu написа:BRF написа:Готвача написа:Няма начин.Ние ще трябва да гостуваме на Армията,или където ЦСКА домакинства.
Премахнаха го това нещо!
Не е вярно, в I кръг (1/16 финали) домакин е отборът от по-ниско ниво. Ако евентуално се класираме за II кръг и двата отбора, едва тогава ще може да гостувате на Тича.
ОК,не споря!Дано се срещнем за Купата!Ако това стане,където и да е мач-там съм