Апропо, писна ми да чета заглавия в спортните сайтове за Локото и ЦСКА. От едните никой не се интересува, а за другите се пишеше по-малко като бяха "зимни шампиони" и "вицешампиони" в А група.
Ивайло Аспарухов: Циркът свърши, Локо София няма да продъл
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Ивайло Аспарухов: Циркът свърши, Локо София няма да прод
Не вярвам на повече от 10 човека да им пука.
Апропо, писна ми да чета заглавия в спортните сайтове за Локото и ЦСКА. От едните никой не се интересува, а за другите се пишеше по-малко като бяха "зимни шампиони" и "вицешампиони" в А група.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- aleksandrov77
viali69 написа:aleksandrov77 написа:Жалко, че отбор с традиции в българския футбол, какъвто е Локомотив (София) беше докаран до такова унизително положение!![]()
Първенство с 10 отбора, и без ЦСКА и Локомотив (София) е като манджа без сол! Яде се, но не е вкусна!
Напълно прав си ! Нито съм локомотивец, нито цесекар. Въпреки това смятам, че липсата на двата отбора в "А" група е огромна глупост.
И всичко това заради някакви бумащини .... Данъци-манъци и подобни глупости.
Едно време другарите комунисти пренебрегваха буквата на закона по целесъобразност.
Сиреч щом едно нещо е полезно за хората и се иска от народа, то не е задължително да бъде съобразено с буквата на закона.
И бяха прави !
Затова хората с умиление си спомнят онова време ...
Като добавиш , че А група я намалиха от 16, на 10 отбора по 4 мача играят в годината, а преди беше много по-интересно първенството с 16 отбора по 2 мача!
Хем различни отбори от различни градове, хем и тръпката беше по-голяма!
Аз подкрепям формат на А група с 16, дори 18 отбора по два мача!
В годината като се играят по 4 пъти Литекс - Лудогорец, Берое-Левски, Черно море - Монтана и т.н. става едно доста безинтересно и скучно първенство!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
-
LokoMontana
- Контакти:
McLovin написа:Не вярвам на повече от 10 човека да им пука.
Никой не те кара да четеш, още по-малко да пишеш в теми които не те интересуват. Радвай се на ръководството на твоя отбор и ни остави да си оправяме нашия двор
Изкл. странна история.Откъде го намериха този дебелак който нижеше лъжа след лъжа.Този за толкова кратко време изприказва толкова лъжи колкото Батков и Лилов не успяха за години.Не съм железничар , но това което се случва с Локото е ужасно.Най-лошото , че този дебелак си направи ПР на гърба на Локо и после ще се покрие и ще се върне в дупката от която изпълзя.Грозна история.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Megatron_69
- Контакти:
McLovin написа:Не вярвам на повече от 10 човека да им пука.
Във гъза на Пеефски е най-добре,папкаме и слушкаме...
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
- Captain Stottlemeyer
aleksandrov77 написа:...Аз подкрепям формат на А група с 16, дори 18 отбора по два мача!...
Правильно, товарищ Александров! Так держать, молодец!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:aleksandrov77 написа:...Аз подкрепям формат на А група с 16, дори 18 отбора по два мача!...
Правильно, товарищ Александров! Так держать, молодец!Да се учим от световните шампиони - германците. И тяхната Първа бундеслига е от 18 отбора.
Е, Германия е съвсем малко по-голяма от нас като територия и население и малко по-добре като стандарт, ама това са дребни подробности, заеби...
Както казва и другарят viali - майната им на законите, щом "народът" го иска... "Народен" съд, пък може и без съд - както са процедирали комунетата - създателите на ЦСКА с "изчезналия безследно" в затвора генерал-майор Димитър Айранов - председател на "АС-23"...
+1111
Пълен смях - подменят Локо Сф с отбор от магазините
Склададжии, продавачи и шофьори били готови да играят на мястото на истинските футболисти, за да има мач с Миньор
Абсурден план за подмяна на всички футболисти от Локомотив София зрее в главите на ликвидаторите на клуба Кирил Льосков и Петър Касев, съобщиха от "Надежда". Играчите вече бойкотираха мача с Пирин Гоце Делчев, под въпрос е провеждането и на следващия двубой с Миньор Перник в неделя. Ако и тази среща не се играе, Локомотив Сф ще бъде изхвърлен от "В" група. Затова Льосков и Касев вече имали идея откъде да намерят нови футболисти накуп, в случай че настоящите състезатели продължат бойкота.
За участие в двубоя щели да бъдат викнати група ентусиасти, които ритат в отбора на известна търговска верига от магазини! Склададжии, продавачи и шофьори от магазина били готови да се пуснат на мястото на истинските футболисти на Локомотив Сф, само и само мач да има. "Това са хора, събрани буквално от улицата. Ритат за здраве, някои дори имат шкембета. Ако стане, ще е жива гавра с Локомотив. Никой няма да вика за тях, освен ако не докарат касиерките от магазина", коментират в "Надежда".
пп.Е,това вече е...нямам думи!Шокиран съм,какво доживях!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

LokoMontana написа:McLovin написа:Не вярвам на повече от 10 човека да им пука.
Никой не те кара да четеш, още по-малко да пишеш в теми които не те интересуват. Радвай се на ръководството на твоя отбор и ни остави да си оправяме нашия двор
Това не е тема, а копирана новина. Дискутирам я, като изразявам мнението си. Прочел съм новината, прочел съм и всички мнения в темата до момента. Не мога да се изкажа? Защо? Защото се чувстваш засегнат, че сте 5 човека? Публиката на Бенковски е повече от вашата. Какъв двор ще оправяте? Стадионът не беше на футболния клуб, а на Аврионката от години. За цялостното състояние на съоръжението нищо няма да коментирам. Играчи нямате, ръководство нямате, стадион нямате, публика нямате, без Гигов и пукнато петаче нямате, какъв двор?
Megatron_69 написа:McLovin написа:Не вярвам на повече от 10 човека да им пука.
Във гъза на Пеефски е най-добре,папкаме и слушкаме...
Щом казваш - ще се доверя, че ти е добре. Не ме интересува местоположението ти, душевното ти състояние както и копрофилските ти фантазии. За първи и последен път комуникирам конкретно с теб. Ясно е що за тролски неграмотен отпадък си.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
Тази подмяна е върха сладоледа.Точно това не успяха да направят нито Титани,нито Лилов нито Батков.Ако това го направят тези 2-та ще счупят тъпомера безвъзвратно и няма никакъв шанс някой да ги мине скоро време.Нямам думи.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]