Край! Локомотив е спасен!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Trip
Контакти:

Край! Локомотив е спасен!

Мнениеот Trip » 20 авг 2015 17:57

Тежките дни в Локомотив (Пд) явно са към своя край. Почетният президент на клуба Христо Бонев - Зума обяви пред вестник Марица, че мъките за тима от Лаута са свършили.

Легендата на черно-белите заяви, че два спонсора ще осигурят изцяло издръжката на клуба. За момента те обаче искали имената им да останат в тайна.

"Край на мъките! Локомотив вече е спасен. Осигурени сме финансово и спокойно вече ще може да планираме развитието си. Два спонсора ще осигурят напълно издръжката на нашия клуб", заявява Бонев.

"Изричното желание на двете компании е за момента да не се споменават. Това ще го обявим на специална пресконференция вероятно другата седмица", уточни Христо Бонев.

"Най-накрая съм доволен, защото тази неизвестност от началото на годината направо ме убиваше. От началото на годината с Наско Узунов няма град в страната, в който да не сме били. Ходихме и търсихме помощ за спасението на клуба. Дори на моменти ме е обхващало отчаяние. Сега обаче усилията ни се възнаградиха. Това разбира се се дължи на цялата черно-бяла общност.

На тези, които и в най-тежките моменти не предадоха вярата си, а идваха на стадиона. Имаше мачове, когато бяхме 200 души заедно с полицейските кучета. На тези хора искам да благодаря най-много. Специална благодарност искам да изкажа на първото сдружение.

Тези момчета преведоха клуба през най-трудните моменти. Сигурно има горчилка у тях, но като истински локомотивци те и сега са на стадиона. Няма как да не спомена и второто сдружение начело с Ники Неделчев. Те дойдоха в най-сюблимния момент, когато на Лаута почти беше хлопнал катинарът.

Сега е времето за обединение. Да се забравят стари вражди и всички да погледнем напред. Защото клубът трябва да бъде изграден почти наново. Лично аз ще настоявам най-специално внимание да се отдели на школата, защото много ме боли моментното й състояние. От там трябва да тръгнем", емоционално заяви Христо Бонев.

Зума сподели и какво ще се случи занапред в Локомотив.

"Първо ще се свика ново общо събрание, на което ще бъде избрана нова управа. На базата на финансовата стабилност тя ще бъде много по-професионална. Финансов директор ще следи за всяко плащане, за да няма злоупотреби и излишни харчове. Бордът на директорите ще назначи изпълнителен директор, който оперативно ще управлява клуба. Всичко това предстои. Първата задача на нас локомотивците е в неделя да напълним Лаута, да подкрепим отбора, за да се поздравим с победа над Левски. Вярвам, че Христо Колев и момчетата му ще ни зарадват. Само Локо!", каза в заключение Зума.

Някой случайно да знае кои са тия спонсори??

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Re: Край! Локомотив е спасен!

Мнениеот drums » 20 авг 2015 18:09

Шеф в Локо Пд: Чакам първа победа, намерихме спонсор

Силният човек в Локомотив Пловдив Николай Неделчев зарадва феновете на отбора. Той разкри в специално интервю за Дарик радио и Гонг, че още другата седмица ще бъдат обявени имената на нови спонсори. По-нататък могат да се чакат новини и за нов собственик на "железничарите".

"Има добра новина за феновете, има нови спонсори. Смятаме на специална пресконференция другата седмица да ги обявим официално. Това е вече факт и се надявам, че за Локомотив идват по-добри дни."

"Не става дума за фирми и няма да са собственици, а ще оказват спонсорска помощ. Това означава, че Локомотив ще бъде добър финансов хоризонт до края на сезона. Продължават разговорите с потенциални собственици."

"Надявам се новината да стане двойно по-добра и в началото на септември да има яснота за бъдещата собственост на клуба", сподели в ексклузивното си интервю за Дарик Николай Неделчев.

Той говори и за предстоящия мач на "черно-белите" с Левски. Босът се надява на първа победа, а ако я постигнат, играчите ще бъдат зарадвани и с премии.

"Мачът с Левски е с голям дразнител. И ще се опитаме да има премии за отбора при победа, но не мога да дискутирам размера сега, но при победа ще има. Това все пак подлежи на одобрение от нашия Управителен съвет."

"Феновете могат да ни подкрепят и отборът има нужда от това. Тази новина се надявам да повиши фенската активност и вярвам, че в този мач стадионът ще е пълен с привърженици, които да подкрепят до последно Локомотив. С всеки изминал мач играем все по-добре и мисля, че екрайно време за първа победа, точно срещу Левски", завърши Неделчев.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 20 авг 2015 18:26

И Томов така възкликна преди няколко месеца, макар че едва ли има някаква прилика между него и Зума.

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Мнениеот jivkovisz » 20 авг 2015 18:39

meteorit написа:И Томов така възкликна преди няколко месеца, макар че едва ли има някаква прилика между него и Зума.

+1

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 20 авг 2015 18:43

Бах тая потайност, все едно са Реал?
Явно няма нищо, асамо разлайват кучетата.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 20 авг 2015 18:58

Ако са 2 дружества,то 100% са големи АД-та,защото ако са с изявени главни акционери,едва ли ще се разберат заедно да са собственици.Аз обаче залагам на братя Диневи.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 20 авг 2015 19:14

theprideofplovdiv написа:Ако са 2 дружества,то 100% са големи АД-та,защото ако са с изявени главни акционери,едва ли ще се разберат заедно да са собственици.Аз обаче залагам на братя Диневи.

Не не. Един е, но за фамилията си прав :) :) :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 авг 2015 19:26

drums написа:..."Има добра новина за феновете, има нови спонсори. Смятаме на специална пресконференция другата седмица да ги обявим официално. Това е "Феновете могат да ни подкрепят и отборът има нужда от това. Тази новина се надявам да повиши фенската активност и вярвам, че в този мач стадионът ще е пълен с привърженици, които да подкрепят до последно Локомотив. С всеки изминал мач играем все по-добре и мисля, че е крайно време за първа победа, точно срещу Левски", завърши Неделчев.

Аз пък не мисля, че това е добра идея... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 20 авг 2015 19:41

drums написа:"Не става дума за фирми и няма да са собственици, а ще оказват спонсорска помощ.

Ъ? :roll: :roll: :roll: :?:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 20 авг 2015 19:45

Сензационно: Велин Терзиев смени Думанов! Новата власт се оказа нелигитимна!

Днес се състоя заседание на все още действащия борд на директорите на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД (в състав Димитър Ботушаров, Велин Терзиев и Константин Думанов) съобщават от официалния сайт на Локомотив Пловдив. На сбирката бе взето решение за освобождаването на Константин Думанов от поста изпълнителен директор на клуба. За изпълняващ длъжността на изпълнителен директор бе избран Велин Терзиев. В близките седмици ще има нов борд на директорите на Локомотив.

Ники Неделчев пред PD: Не знам какво става! Питайте Терзиев и Ботушаров

PlovdivDerby се свърза с председателят на сдружения "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев, което би трябвало да е собственик на акциите на Локомотив Пловдив и да управлява клуба, за коментар на сензационната рокада, която официалният сайт на Локомотив Пловдив обяви преди минути. "Не знам какво става, питайте тези момчета Велин Терзиев и Ботушаров, не мога да ви отговоря нищо. Наистина не знам какво се случва. Пак ви казвам питайте Терзиев и Ботушаров." На въпрос не управлява ли сдружение "Обединение за Локомотив" Локомотив Пловдив, отговорът на господин Неделчев отново беше "Питайте Терзиев и Ботушаров."

Константин Думанов е собственик на 96% от акциите на Локомотив Пловдив! Това заяви ексклузивно пред PlovdivDerby Митко Ботушаров, който потърсихме по препоръка на Николай Неделчев. "Открихме документ с невярно съдържание. Това стана причина да се разровим като отговорни лица, каквито сме вписани в търговския регистър. Мотивите за смяната на Думанов са два. Първо, внесените документи в търгвоския регистър са с невярно съдържание, и второ - намеренията му да заложи емблемата на Локомотив Пловдив в НАП. Всички знаем какво се случи с емблемите на ЦСКА И Ботев Пловдив. Третото, което ни втрещи, бе че се оказа, че без наше знание 96% от акциите на Локомотив Пловдив са собственост на лицето Константин Думанов, вместо на сдружение "Обединение за Локомотив", както бе заявено на цялата локомотивска общественост, и пред цяла България.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Върни се в “Локо Пловдив”