СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

TheRoyalCup
Контакти:

Re: Вдигнете нивото!Все пак сме Варна

Мнениеот TheRoyalCup » 14 авг 2015 10:22

Onze_dOr написа:
icko65 написа:Радостен съм както и всички обичащи Черно море от спечелването на купите.Дълги години нямахме поводи за радост освен някоя епизодична победа над лидерите в първенствата/изкл.3-то място/.Сега отбора тръгва нагоре.Наред с плановете за нов стадион и ремонт на Тича мисля че трябва да се подобри и визията на отбора в медиите.Трябват специалисти и хора с моряшки сърца и там.Погледнах сайта на Литекс-завидях им.То история то постижения купи и т.н.-всичко се вижда.Ние да не би да сме с по бедна история.Ами дайте малко визия в нашия сайт-на играчи на история .Наредете ги и нашите купи по години..Примерно не съм виждал и не знам съществува ли първата купа флагче от 1938 на "Тича".Да поставят малко снимки и информация в сайта.По историята след 2004-нищо!Имаме претенции на стар клуб с традиции в начина на управление и всички са ни давали за пример.Направете и сега така че да всяваме респект още с представянето ни в медиите.Има млади и компетентни хора които могат да помогнат това да се случи...

"Дълги години"???? :) :roll: :lol: :lol: Тоест- никога досега!
И не си припознавайте историята на други отбори! Щото, ако всички правим това- верно* ще се окаже, че "Левски 14" е създаден 1911 г., А ЦСКА е АС 23! :o
Честита Купа и Суперкупа!
Заслужихте си ги, и се радвах и на двата ви успеха(но това е всичко за цялата ви история)!
Защо обаче 600 000 град, който има само един футболен отбор, е представляван от 183 човека публика? Срамно е за варненци, а и за целия български футбол!

Треторазредний, това че отборът ти е в 3 дивизия,не значи, че трябва да се правиш на остроумен.Има двама не особено качествени журналя в червено, зовът се Банов и Серафимов, тия двама скотове, все миналото на Черно море им е в устата.Ти случайно да не си един от тях :?:
И още нещо, ВАШИЯТ БАЩИЦА АРМЕЙСКИ ГЕНЕРАЛ ДОБРИ ДЖУРОВ редовно присъстваше на юбилеи на Черно море, той вашият МИЛ ВСЕМОГЪЩ ГЕНЕРАЛ, не приказваше тези работи, които ти приказваш за припознаване.Вие същите, които щяхте днес да сте Ловешко знаме.Има една народна поговорка ''с лайняни ръце , лице не се мие''...Шнур за Серафимовци и Бановци, пожелавам им още дълги, дълги години, да водят статистиката на ЦСКА, във В група.Първата страница на Черно море е написана още 1909г, представям си това като се официализира, как всички ще пукнат от яд :) :) :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот greenpeak » 17 авг 2015 13:24

Изображение

Днес сме вече 17.08. :mrgreen: , а Ернандес е още в Състав 2015/2016 ??? ( http://chernomorepfc.bg/bg/%D1%81%D1%8A ... -20122013/ )

Този който отговаря за клуб. ни сайт е пълен идиот.

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 19 авг 2015 22:25

Темата СПАМ мисля,че е само за моряците.Затова пускам линк за песента,за тези,които още не са я чули.Не искам да дразня никого,просто инфо за моряците.
Дано и този път не бъде изтрит.

https://www.youtube.com/watch?v=8jipjvEYzlo
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2015 14:34

KIL написа:Темата СПАМ мисля,че е само за моряците.Затова пускам линк за песента,за тези,които още не са я чули.Не искам да дразня никого,просто инфо за моряците.
Дано и този път не бъде изтрит.

https://www.youtube.com/watch?v=8jipjvEYzlo

Поздрав от мен за песента :lol: !

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 22 авг 2015 22:12

Вчера си говорихме с далечен роднина, който е роден и живее в Берлин. Като стигнахме до темата за футбола се сблъсках с доста интересен факт. Той ми разказа, че е фен на Динамо Берлин. В момента клубът е в 4-та дивизия и са аматьори, а е най-титулования тим в бившата ГДР. Ходи на стадиона и ги подкрепя и не му пречи, че тимът му най-вероятно никога повече няма да помирише професионален футбол. На германците не им пречи бивши номенклатурни величия да изпадат в забвение, в България обаче е престъпление дори да си пожелаеш такова нещо...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 авг 2015 19:28

Колеги, някой може ли да постне линк към класиране в А група с ежедневните промени?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 авг 2015 22:24

greenpeak написа:http://bulgarian-football.com/a-grupa.html

Да си жив и здрав! Благодаря!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 авг 2015 11:56

Защо не показаха Суперкупата преди мача с Монтана :?: Можеше да се обяви няколко дена по рано,че преди началото на срещата ще бъде показан Трофея на Варненци/така и интереса към мача щеше да е по голям/ Не е толкова сложно,можеше и без дълги церемонии-- просто трябваше 15 мин преди срещата да излязат със Суперкупата и да направят почетна обиколка на Тича. Не се печели всяка година такава Купа, а това е Първата такава в цялата история на Черно Море и такива успехи за футбола и за спорта като цяло в града ни трябва да се уважават и отразяват подобаващо :!: Това си е голям гаф на Ръководството :oops:

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2015 12:05

Sole написа:Защо не показаха Суперкупата преди мача с Монтана :?: Можеше да се обяви няколко дена по рано,че преди началото на срещата ще бъде показан Трофея на Варненци/така и интереса към мача щеше да е по голям/ Не е толкова сложно,можеше и без дълги церемонии-- просто трябваше 15 мин преди срещата да излязат със Суперкупата и да направят почетна обиколка на Тича. Не се печели всяка година такава Купа, а това е Първата такава в цялата история на Черно Море и такива успехи за футбола и за спорта като цяло в града ни трябва да се уважават и отразяват подобаващо :!: Това си е голям гаф на Ръководството :oops:

То че е гаф, гаф е, ама проблема е че няма ръководство ........
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”