II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Мнениеот W84me » 18 авг 2015 20:16

Old_death написа:
W84me написа:
Old_death написа:Левски - Монтана - 4000 зрителя
Септември - ЦСКА - 5000 зрители
Провери колко пари сте давали за билети на Герена и колко сме плащали ние и тогава ми говори за космоса , защото аз , когато учих математика , ти си бил в скоростния лост на баща ти . Вече две седмици не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 , това е броя на публиката в предишния ни мач по сектори , а ми развиваш конспирации за висша математика ! Това подчертаното може да си го поправиш , защото само заради него теорията ти за трите висши издиша .

Хахха, да хвана се за ПРАВОПИСНА грешка. И между другото, къде съм казал, че имам 3 висши? Академичното образование ти е чуждо, личи си...

Мнениеот W84me на 11 Авг 2015, 13:38

гражданин от село написа:
Сигурен съм бе, ти утре ще ме питаш във форума дали ти е вярно рестото за хляба.Вземи го завърши този 2-ри клас най-после!

Брачед, аз съм завършил 2 висши, имам работа, за която ти и 5 живота да живееш няма да научиш за какво иде реч, така че спри със заключенията. Иначе Жадното ви пори, без напрежение, знаеш го.

Най - възпитано искам да се извиня . Висшите ти образования , според теб били две , а не три , както спорях аз . Само дето три пъти си учил висша математика , но не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 . Колко пъти и колко време трябва да загубя , за да доказвам какъв завършен и безсрамен лъжец си . Виж оцветеното в поста си . Ти претендираш за 2 висши образования , а демонстрираш неграмотност за 2 - ри клас . Вземи го най - после от седмия път и си седни на задника . Отиди на очен лекар и провери дали има лечение от дебелоочие . Като заключение и за да не бъда офтопик ще ти кажа , че жадното без напрежение пийна на три пъти армейска чорба от светено масло .

Прибери си вересиите, Господи! Ти не правиш разлика между 3 части висша математика и "три пъти висша математика", какво да споря с такъв, като тебе?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 авг 2015 20:35

W84me написа:
Old_death написа:
W84me написа:
Old_death написа:Левски - Монтана - 4000 зрителя
Септември - ЦСКА - 5000 зрители
Провери колко пари сте давали за билети на Герена и колко сме плащали ние и тогава ми говори за космоса , защото аз , когато учих математика , ти си бил в скоростния лост на баща ти . Вече две седмици не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 , това е броя на публиката в предишния ни мач по сектори , а ми развиваш конспирации за висша математика ! Това подчертаното може да си го поправиш , защото само заради него теорията ти за трите висши издиша .

Хахха, да хвана се за ПРАВОПИСНА грешка. И между другото, къде съм казал, че имам 3 висши? Академичното образование ти е чуждо, личи си...

Мнениеот W84me на 11 Авг 2015, 13:38

гражданин от село написа:
Сигурен съм бе, ти утре ще ме питаш във форума дали ти е вярно рестото за хляба.Вземи го завърши този 2-ри клас най-после!

Брачед, аз съм завършил 2 висши, имам работа, за която ти и 5 живота да живееш няма да научиш за какво иде реч, така че спри със заключенията. Иначе Жадното ви пори, без напрежение, знаеш го.

Най - възпитано искам да се извиня . Висшите ти образования , според теб били две , а не три , както спорях аз . Само дето три пъти си учил висша математика , но не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 . Колко пъти и колко време трябва да загубя , за да доказвам какъв завършен и безсрамен лъжец си . Виж оцветеното в поста си . Ти претендираш за 2 висши образования , а демонстрираш неграмотност за 2 - ри клас . Вземи го най - после от седмия път и си седни на задника . Отиди на очен лекар и провери дали има лечение от дебелоочие . Като заключение и за да не бъда офтопик ще ти кажа , че жадното без напрежение пийна на три пъти армейска чорба от светено масло .

Прибери си вересиите, Господи! Ти не правиш разлика между 3 части висша математика и "три пъти висша математика", какво да споря с такъв, като тебе?

Господи , наистина си прибери вересиите ! Да кажеш , че имаш 2 , повтарям две , висши образования , и си учил висша математика , да не умееш да събереш 4 + 2 + 2 и да отричаш думите си , които са доказани като твой цитат , е завършено висше образование по лъжа и дебелоочие . Момче , преставам да си губя времето с тебе . Не съм срещал в живота си такъв образец . За съжаление не мога да компенсирам липсата ти на комуникация , възпитание и порядъчност . Това би трябвало да го имаш през първите си 7 години . Вече е късно за тебе .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2015 10:14

Old_death написа:Господи , наистина си прибери вересиите ! Да кажеш , че имаш 2 , повтарям две , висши образования , и си учил висша математика , да не умееш да събереш 4 + 2 + 2 и да отричаш думите си , които са доказани като твой цитат , е завършено висше образование по лъжа и дебелоочие . Момче , преставам да си губя времето с тебе . Не съм срещал в живота си такъв образец . За съжаление не мога да компенсирам липсата ти на комуникация , възпитание и порядъчност . Това би трябвало да го имаш през първите си 7 години . Вече е късно за тебе .

Ти извънземен ли си, на извънземен ли се правиш? Колко време ще го дъвчеш това 4+2+2, за което ти обясних, че просто не съм прочел цялото мнение на човека? Възпитание и порядъчност към такива, като тебе няма как да проявя, пътувай.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 авг 2015 12:10

Old_death написа:...... За съжаление не мога да компенсирам липсата ти на комуникация , възпитание и порядъчност . Това би трябвало да го имаш през първите си 7 години . Вече е късно за тебе .

Ааааааааа, не е късно за него ..... според мен има още поне година-две време :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 авг 2015 21:26

W84me написа:
Old_death написа:Господи , наистина си прибери вересиите ! Да кажеш , че имаш 2 , повтарям две , висши образования , и си учил висша математика , да не умееш да събереш 4 + 2 + 2 и да отричаш думите си , които са доказани като твой цитат , е завършено висше образование по лъжа и дебелоочие . Момче , преставам да си губя времето с тебе . Не съм срещал в живота си такъв образец . За съжаление не мога да компенсирам липсата ти на комуникация , възпитание и порядъчност . Това би трябвало да го имаш през първите си 7 години . Вече е късно за тебе .

Ти извънземен ли си, на извънземен ли се правиш? Колко време ще го дъвчеш това 4+2+2, за което ти обясних, че просто не съм прочел цялото мнение на човека? Възпитание и порядъчност към такива, като тебе няма как да проявя, пътувай.

Пак лъжеш и пишеш със задника си . Почти 3 седмици пускаш заядливи постове относно броя на публиката ни . Не зная в колко сайта писаха и колко хора ти казваха , че тя е минимум 8000 човека , или разбити по сектори 4+2+2 , но ти не миряса . На всичкото отгоре си затънал до горе в лайната си , но си държиш устата отворена като хипопотам . Пътувай ще казваш само на майка си ,защото те е възпитала като олигофрен . Пиши и си коментирай колкото си искаш твоето отборче на всички власти , но тук се дръж като човек , а не като говедо !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 авг 2015 00:47

GA_ veliki написа:
GOLEADOR написа:С какво ви облъчват на стадион ГА,че пишеш такива глупости? :shock: :roll: :?:

Че ГА нещо друго да е писал? :lol:
Никаква дуспа и първия ви гол чист късмет!

ГА би следвало да е Георги Аспарухов и според вашия критерий след името му да стои "Велики". Но, всеки сам си избира идолите. 8-)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 авг 2015 12:17

Направо тая тема да се смени заглавието, че с тия ще играем за купата другата седмица! :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 авг 2015 13:16

В крайна сметка имаме безспорен факт - обърнахме хастара на Чъки Митов 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 авг 2015 15:07

boabbb написа:В крайна сметка имаме безспорен факт - обърнахме хастара на Чъки Митов 8-)

Той е ненаситен.. още му трябва! :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 авг 2015 15:10

Нали Чъки ви удари с Левски, сега се радвайте, че сте победили Септември, много ви е жалко нивото :mrgreen:

Върни се в “Кошче за отпадъци”