Починал е бившият футболист, защитник - Динко Димитров. Динко Димитров е по-малкият брат на Георги Димитров-Джеки - легендарният стопер на ЦСКА и на националния отбор, капитан и на двата отбора.
Динко Димитров е роден през 1961 година, играе като либеро, първо в Берое, а след това с брат си са привлечени в ЦСКА. Тежка контузия слага край на кариерата му преждевременно, а след това житейски проблеми го застигат...
Част е от силния отбор на ЦСКА от 80-те години заедно с Джони Велинов, Цецо Йончев, Джеки, Ради Здравков, Спас Джевизов, Стойчо Младенов, Пламен Марков, Георги Славков, Ружди Керимов...
днес е починал на 53-годишна възраст
Бог да го прости!
почина Динко Димитров
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: почина Динко Димитров
Лека му пръст!
Eй горкия!Бог да го прости!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Бог да го прости! Беше сърцат футболист.....
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Бог да го прости! 
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Да почива в мир!
Съболезнования на близките му!
Съболезнования на близките му!
Бог да го прости
Тъжна история е неговата 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
баси, много млад бе
-
Bradat-brat
- Контакти:
Бог да го прости! Ако, правилно си спомням той спря да играе след контузия в главата, като още тогава се появиха много здравословни проблеми. Не знам село Гледачево дали още съществува или попадна под рудник "Трояново-2", но се спомням, че в селото много се говореше, че тръгва по пътя на брат си. Бяха таланти, забелязани от "Берое" и после отидоха в ЦСКА. Но, късмет - за едни добър, да други лош. Мир на праха му!
Bradat-brat написа:Бог да го прости! Ако, правилно си спомням той спря да играе след контузия в главата, като още тогава се появиха много здравословни проблеми. Не знам село Гледачево дали още съществува или попадна под рудник "Трояново-2", но се спомням, че в селото много се говореше, че тръгва по пътя на брат си. Бяха таланти, забелязани от "Берое" и после отидоха в ЦСКА. Но, късмет - за едни добър, да други лош. Мир на праха му!
Контузията беше през 84-та, удариха си главите с Курдов тогава. После се върна на терена, през 93-та, доколкото си спомням, го обявиха за излекуван и пак заигра за ЦСКА. След 2-3 мача получи ново комоцио и тогава вече се отказа окончателно. Не знам да е имал други проблеми със здравето по онова време. После беше треньор в школата на ЦСКА известно време, някъде в края на 90-те го изгониха. Светла му памет!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.