КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София)

Мнениеот W84me » 19 авг 2015 20:24

Колко и кои футболисти отсъстваха днес? Не ви знам състава.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 авг 2015 20:25

petko.h.markov написа:След като от един мач между аматьори,можете да оформите спор за ЦСКА и Левски,значи сте велики.

Никой не спори. Нещата са очевадни. Лошо няма да се мечтае за Купата и за отстраняване на Левски, но реалностите са съвсем различни...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 авг 2015 20:26

petko.h.markov написа:
sin4ec написа:
demon777 написа:Е айде пък сега. В момента играяем с 10 резервни играча.Нищо общо със състава предния мач.
Левски да отстраним стига после нека паднем от Монтана

Нивото е потресаващо ниско. Все пак това са аматьори. А Левски ... много сте далече оттам.

След като от един мач между аматьори,можете да оформите спор за ЦСКА и Левски,значи сте велики.

Благодаря че и ти осъзна че наистина сме велики.
Титулярите играят по-добре.
Митов ще има да се пени пак другата седмица
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 авг 2015 20:27

sin4ec написа:
petko.h.markov написа:След като от един мач между аматьори,можете да оформите спор за ЦСКА и Левски,значи сте велики.

Никой не спори. Нещата са очевадни. Лошо няма да се мечтае за Купата и за отстраняване на Левски, но реалностите са съвсем различни...

Мислиш че сините имат повече качества от наще аматьори ли ?.... ха ха

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 19 авг 2015 20:29

Баси, новак във В група, при това последен в класирането, да вкара гол на Армията. Няма такъв резил. :idea:
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2015 20:32

demon777 написа:

Добре играят,но за да преценим ситуацията трябва рано или късно да изиграем мач с противник приблизително на нашето ниво.Просто досега...спаринги. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 авг 2015 20:35

delqnski47 написа:
demon777 написа:

Добре играят,но за да преценим ситуацията трябва рано или късно да изиграем мач с противник приблизително на нашето ниво.Просто досега...спаринги. ;)

Е не ... това днес не беше добра игра.
Всеки далечен удар прехвърляше стадиона. Качихме за 1 мач повече топки на луната от колкото Йовов за цялата си кариера. Суетът се пред гола незнаят да бият ли да подават ли като че ли ги е страх да не се изложатако изпуснат голова ситуация 1 на 1 с вратаря

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 авг 2015 20:44

В ЦСКА има няколко доста опитни футболисти които са на нивото на 95 %-та от играчите в А група, като се има предвид че ще е
домакин с/у всеки отбор от А и Б група нещата може да се случат. Не казвам че ще спечелят купата но в домакински мач могат да отстранят
почти всеки отбор от А и Б група. Иначе съм съгласен че за Б група ще им трябват поне 5-ма футболисти от сегашните да бъдат заменени
от по-качествени.
Ветерана Ст. Колев не е по-слаб вратар от който и да било в А и Б група, даже не знам дали национала Владо в момента е на по-добро ниво от Колев.
Какво да кажем за титуляра в Ботев няколко мача и отличник от Монтана! Същият игра и за Левски, тренира и с ЦСКА по едно време. Титулярният
вратар на Берое беше по-голяма резерва от Колев в ЦСКА :mrgreen: . Като цяло според мен Ст. Младенов доста се изложи с тези Дивиш и Черни
които в никакъв случай не са по-добри от Ст. Колев.
Бранеков също си е ниво А група основен играч за Локо Сф миналата година.
Грънчов беше титуляр цял полусезон в ЦСКА когато загубихме титлата последния мач в Разград и получи ЧК. Не е като да няма мачове в А група.
До евентуалното влизане на ЦСКА в А група ще си е топ играч за Б и В група.
Галчев е дървен футболист но няма много по-добри от него в А група, като цяло е посредствен но на този пост няма добър БГ играч в никой отбор!
С.Аяс също има опит в А група с Берое, един друг такъв фитболист на Берое (юноша на ЦСКА) вече е национал-> Зехиров. Момчил Цветанов също е с доста
мачове в А група за Литекс игра малко и за Ботев.
К.Хазуров здрав и във форма ще е голмайстор на А група ако играе в някой от топ 4-ри отборите, за мен с класи над Ив. Димитров, Курдов, Спас,
Стивън Петков, Слави Костов и др такива "млади" надежди.
Перслав е на ниво Б група той за елита не става но може да реши някой закучен мач с игра с глава.
Последна промяна от Pichichi на 19 авг 2015 20:50, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 19 авг 2015 20:48

Левскарите дотук доказват, че въобще не разбират от футбол! Днес на терена средната възраст на играчите на ЦСКА беше под 20(даже по-малко) години!!! Освен това имахме 14 годишен капитан, който се показа на ниво! Та, ще видим когато се обиграе отбора каква игра ще показва! ;) Според мен днес момчетата показаха повече от приличен футбол за възрастта си :!: :!:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2015 20:54

delqnski47 написа:Ти ли беше тоя с прогнозата нещо си на 0 за Септемрви кога играхме с тях. :lol: Нещо размахваше някви списъци с играчите им и нещо обясняваше там. :lol:

Да, аз бях. Не ме е срам да призная, че сгреших в прогнозата си, но просто не предполагах, че нивото в останалите аматьорски отбори е паднало толкова ниско.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Кошче за отпадъци”