КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София)
Колко и кои футболисти отсъстваха днес? Не ви знам състава.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
petko.h.markov написа:След като от един мач между аматьори,можете да оформите спор за ЦСКА и Левски,значи сте велики.
Никой не спори. Нещата са очевадни. Лошо няма да се мечтае за Купата и за отстраняване на Левски, но реалностите са съвсем различни...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
petko.h.markov написа:sin4ec написа:demon777 написа:Е айде пък сега. В момента играяем с 10 резервни играча.Нищо общо със състава предния мач.
Левски да отстраним стига после нека паднем от Монтана
Нивото е потресаващо ниско. Все пак това са аматьори. А Левски ... много сте далече оттам.
След като от един мач между аматьори,можете да оформите спор за ЦСКА и Левски,значи сте велики.
Благодаря че и ти осъзна че наистина сме велики.
Титулярите играят по-добре.
Митов ще има да се пени пак другата седмица
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
sin4ec написа:petko.h.markov написа:След като от един мач между аматьори,можете да оформите спор за ЦСКА и Левски,значи сте велики.
Никой не спори. Нещата са очевадни. Лошо няма да се мечтае за Купата и за отстраняване на Левски, но реалностите са съвсем различни...
Мислиш че сините имат повече качества от наще аматьори ли ?.... ха ха
Баси, новак във В група, при това последен в класирането, да вкара гол на Армията. Няма такъв резил. 

Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
- delqnski47
- Контакти:
demon777 написа:
Добре играят,но за да преценим ситуацията трябва рано или късно да изиграем мач с противник приблизително на нашето ниво.Просто досега...спаринги.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:demon777 написа:
Добре играят,но за да преценим ситуацията трябва рано или късно да изиграем мач с противник приблизително на нашето ниво.Просто досега...спаринги.
Е не ... това днес не беше добра игра.
Всеки далечен удар прехвърляше стадиона. Качихме за 1 мач повече топки на луната от колкото Йовов за цялата си кариера. Суетът се пред гола незнаят да бият ли да подават ли като че ли ги е страх да не се изложатако изпуснат голова ситуация 1 на 1 с вратаря
В ЦСКА има няколко доста опитни футболисти които са на нивото на 95 %-та от играчите в А група, като се има предвид че ще е
домакин с/у всеки отбор от А и Б група нещата може да се случат. Не казвам че ще спечелят купата но в домакински мач могат да отстранят
почти всеки отбор от А и Б група. Иначе съм съгласен че за Б група ще им трябват поне 5-ма футболисти от сегашните да бъдат заменени
от по-качествени.
Ветерана Ст. Колев не е по-слаб вратар от който и да било в А и Б група, даже не знам дали национала Владо в момента е на по-добро ниво от Колев.
Какво да кажем за титуляра в Ботев няколко мача и отличник от Монтана! Същият игра и за Левски, тренира и с ЦСКА по едно време. Титулярният
вратар на Берое беше по-голяма резерва от Колев в ЦСКА
. Като цяло според мен Ст. Младенов доста се изложи с тези Дивиш и Черни
които в никакъв случай не са по-добри от Ст. Колев.
Бранеков също си е ниво А група основен играч за Локо Сф миналата година.
Грънчов беше титуляр цял полусезон в ЦСКА когато загубихме титлата последния мач в Разград и получи ЧК. Не е като да няма мачове в А група.
До евентуалното влизане на ЦСКА в А група ще си е топ играч за Б и В група.
Галчев е дървен футболист но няма много по-добри от него в А група, като цяло е посредствен но на този пост няма добър БГ играч в никой отбор!
С.Аяс също има опит в А група с Берое, един друг такъв фитболист на Берое (юноша на ЦСКА) вече е национал-> Зехиров. Момчил Цветанов също е с доста
мачове в А група за Литекс игра малко и за Ботев.
К.Хазуров здрав и във форма ще е голмайстор на А група ако играе в някой от топ 4-ри отборите, за мен с класи над Ив. Димитров, Курдов, Спас,
Стивън Петков, Слави Костов и др такива "млади" надежди.
Перслав е на ниво Б група той за елита не става но може да реши някой закучен мач с игра с глава.
домакин с/у всеки отбор от А и Б група нещата може да се случат. Не казвам че ще спечелят купата но в домакински мач могат да отстранят
почти всеки отбор от А и Б група. Иначе съм съгласен че за Б група ще им трябват поне 5-ма футболисти от сегашните да бъдат заменени
от по-качествени.
Ветерана Ст. Колев не е по-слаб вратар от който и да било в А и Б група, даже не знам дали национала Владо в момента е на по-добро ниво от Колев.
Какво да кажем за титуляра в Ботев няколко мача и отличник от Монтана! Същият игра и за Левски, тренира и с ЦСКА по едно време. Титулярният
вратар на Берое беше по-голяма резерва от Колев в ЦСКА

които в никакъв случай не са по-добри от Ст. Колев.
Бранеков също си е ниво А група основен играч за Локо Сф миналата година.
Грънчов беше титуляр цял полусезон в ЦСКА когато загубихме титлата последния мач в Разград и получи ЧК. Не е като да няма мачове в А група.
До евентуалното влизане на ЦСКА в А група ще си е топ играч за Б и В група.
Галчев е дървен футболист но няма много по-добри от него в А група, като цяло е посредствен но на този пост няма добър БГ играч в никой отбор!
С.Аяс също има опит в А група с Берое, един друг такъв фитболист на Берое (юноша на ЦСКА) вече е национал-> Зехиров. Момчил Цветанов също е с доста
мачове в А група за Литекс игра малко и за Ботев.
К.Хазуров здрав и във форма ще е голмайстор на А група ако играе в някой от топ 4-ри отборите, за мен с класи над Ив. Димитров, Курдов, Спас,
Стивън Петков, Слави Костов и др такива "млади" надежди.
Перслав е на ниво Б група той за елита не става но може да реши някой закучен мач с игра с глава.
Последна промяна от Pichichi на 19 авг 2015 20:50, променено общо 2 пъти.
Левскарите дотук доказват, че въобще не разбират от футбол! Днес на терена средната възраст на играчите на ЦСКА беше под 20(даже по-малко) години!!! Освен това имахме 14 годишен капитан, който се показа на ниво! Та, ще видим когато се обиграе отбора каква игра ще показва!
Според мен днес момчетата показаха повече от приличен футбол за възрастта си

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
delqnski47 написа:Ти ли беше тоя с прогнозата нещо си на 0 за Септемрви кога играхме с тях.Нещо размахваше някви списъци с играчите им и нещо обясняваше там.
Да, аз бях. Не ме е срам да призная, че сгреших в прогнозата си, но просто не предполагах, че нивото в останалите аматьорски отбори е паднало толкова ниско.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Върни се в “Кошче за отпадъци”