КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София)

Мнениеот Red_Neck » 19 авг 2015 14:40

b0b1 написа:И кое е смешното, точно? Аз лично много повече уважавам такива скромни хора, отколкото мамини синчета, които пръста не са симръднали, но се обличат като модели. Прогнозата ми за този мач е 0-3, тъй като има още работа в отбора.

Колега, изпадането в крайности е нежелателно :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 авг 2015 17:17

Много съм се затъжил за дядото(бащата на жена ми).Смятам днес към 18.30 да му ида на гости,да пием по едно,да хапнем и да гледаме диема екстра,че аз нямам! :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2015 17:35

Red joker написа:
Кашчей написа:
MAXIMUS написа:Супер ! Гледам ЦСКА през 2-3 дни ! Безценно ! Прогноза 6:1.

Дано ти се сбъдне прогнозата и то, точно така, както си я написал, като имаме предвид как е изписан домакинът в темата :mrgreen: :mrgreen:

Коша ,това което хлора не е могъл да свърши,може да го довърши злобата и омразата :idea: :!:

Добре де, не усещаш ли, че става банално с този хлор?! И вас в София поне два пъти годишно ви бие яка градушка, но аз не повтарям, като развален грамофон, че никоя от тях не те е пропуснала през последните 20 години!
Всъщност, къде виждаш злоба и омраза в точно този пост, който си цитирал? Дадена е прогноза и аз пожелавам да се сбъдне така, както е написана-нещо лошо?!
Ясно е, че ще биете, защото всякакъв друг резултат ще е изненада. Дали ще е пак с 3:0, или друго, е без значение, защото мачът е един (освен ако пак не е променен регламентът, защото не съм се интересувал).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 авг 2015 19:11

Мн сме зле.... такива детински грешки правим че не е истина падат губят равновесие суетът се на празна врата ужас ужас
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 авг 2015 19:18

На мен общото взето ми харесаха. Все пак повечето са млади момчета и сега им е времето да трупат самочувствие и опит.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 авг 2015 19:19

Все ми се струва че ако ни барне някой клуб от Б група ще ни разнищи
Вратарчето ни е пълна дупка. Трябва се намери качествен вратар щото Колев е дрът вече.
А господинов показа още в А група че е голяма паника

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 авг 2015 19:28

demon777 написа:Все ми се струва че ако ни барне някой клуб от Б група ще ни разнищи
Вратарчето ни е пълна дупка. Трябва се намери качествен вратар щото Колев е дрът вече.

Септември месец и това трябва да стане-да се срещнем с отбор то Б група. Ще е интересно 8-)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2015 19:43

шивача написа:На мен общото взето ми харесаха. Все пак повечето са млади момчета и сега им е времето да трупат самочувствие и опит.

Да, общо взето дотук водите с 3 гола. Единият от тях е автогол, просто толкова си може момчето в жълто-синьо. Другият гол падна при ваша атака в съотношение петима в червено срещу едва двама в жълто-синьо :!: и вашия така я замота, че чак ме наби на смях. А да, и гол ви вкараха. Щом това, общо взето, ти харесва - страхотно, така ви искам.
Някой правилно спомена, че ако ви барне отбор от Б Група, ще ви направи на ... :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2015 19:51

шивача написа:
demon777 написа:Все ми се струва че ако ни барне някой клуб от Б група ще ни разнищи

Септември месец и това трябва да стане-да се срещнем с отбор то Б група. Ще е интересно 8-)

Да, аз също очаквам с интерес такава среща, после току виж и някой противник от А да ви се падне. Ще има купон. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 авг 2015 19:56

TristaNNN написа:
шивача написа:

Да, аз също очаквам с интерес такава среща, после току виж и някой противник от А да ви се падне. Ще има купон. :)

С тая играя само Левски може да бием ама то тях ги бие всеки и не е за хвалене

Върни се в “Кошче за отпадъци”