Някакъв урод щял в неделя да продължи участието на Локомотив София във „В“ група! Това не е Локомотив! Това са курви, село и сбироток дето ще играе в „Царско село“.
Дано Стойне Манолов поне малко си спомня, че го има на календарчето на Локомотив за 1982 година. На друго на отбор от „А“ група не са го слагали. Затова дължи страшно много на Локомотив. И е грехота точно той да подава ръка на селските беци Пльосков и Прасев. Да ги изгони от „Село“-то си, да затваря стадиона за тях и да се свършва с измислените герои.
Жалко е обаче друго. Покрай новият Локомотив (Царско село) се оказа, че има и много курви и бело. Към първите без никакъв свян слагам всеки един, който от тук нататък работи за двамата Гигови ортаци, узурпирали легендарния клуб. Без значение за футболист, треньор или шеф става дума. Курвите се продават официално. Шепа ренегати са на път да го направят отново.
Първо е директорът. За мнозина е г-н Ивайло Аспарухов. Аз го знам като Йовето от команда „Котков“. Така се казваше отборът на Локомотив, набор 1971 при юношите. Грехота е, бе, Йове. Играл си в отбор, носещ най-свещеното за Локомотив име. Печелил си турнира „Котков“, не беше лош играч с №6. Сега слуга на Пльосков и Прасев ли ще ставаш? Направиш ли го, значи си един от тях, ставаш личната ***** на селяните!
Зафе, ами ти? Малко ли изкара от футбол, та сега ще си треньор на аграрния частен клуб на бившата касичка на ДПС и онзи от Ловеч, дето целувал я ръката на попа, я нещо друго на попадията. Чест имай малко, бе, покажи, че си от славна фамилия. Вие с брат ти направихте немалко да опропастите оставеното от Копата, но поне сега имаш шанс малко да се реваншираш. Да не посягаш на нещо, което Иван Зафиров е превърнал в институция – на честта на човека.
Следват играчите. Една година нямало къде да играят. Ами няма да играете, бе! За 284 лева ли сте? Толкова ще ви плащат Пльосков и Прасев. Пардон, толкова ще ви обещаят. Че вие безработни да се пишете, повече ще изкарвате. А вместо това можете да влезете в сърцата локомотивски. Отказвате да играете за двамата аграри, вадят техното ГМО от „В“ група и Локомотив отново е чист и истински. А не Локомотив на курви, бело и „Царско село“.
ПП: Това с белото засега няма да го коментирам, ама те си знаят.
http://7dnifutbol.bg/archives/7483
Аспарухов луд ли е да прави тези глупости???
Това не е Локо Сф!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Това не е Локо Сф!
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
-
- Контакти:
Re: Това не е Локо Сф! Това са ку*ви, бело и „Царско село“
Евала, Чворе !!!
Имаш една бира от мен
Прасев и Пльосков ще бъдат бити и е6ани !

Имаш една бира от мен

Прасев и Пльосков ще бъдат бити и е6ани !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
Най-вероятно този, който най-ще лапне бахура при фалит преди Нова година. 
И браво на Чворович, харесва ми такъв, с отвързани ръце.

И браво на Чворович, харесва ми такъв, с отвързани ръце.

Re: Това не е Локо Сф!
Лаурел и Харди 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Автобусът на Локомотив (София) е със счупено предно стъкло и надраскан с надписи срещу собствениците Кирил Льосков и Петър Касев, съобщи "Гонг". Белият "Неоплан", който стоеше паркиран на пистата на стадиона в "Надежда" е бил открит с пукнато предно стъкло и със следните надписи: "Вън от нашия дом. Смърт! Мрете, мърши!".
На мястото на събитието веднага е пристигнал Петър Касев, Кристиян Добрев, има полиция и някои фенове. Предполага се, че вандалският акт е следствие продължаващото напрежение между новите собственици и запалянковците на Локомотив.
горещо

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
Е кои са тия тайнствени бизнесмени с които Прасев води разговори. Зафето ще излезе к.урва голяма ако се върже на тия шопари. Аспарухов няма да го коментирам, само в неделя да не реве пак че е останал с пръст отзад.
Добре де, не искате агробизнесмена, а сега не искате пък друг Локомотив. Нещо не ви разбирам логиката. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Фенове на Локо Сф към собствениците: Смърт! Мрете, мърши!
Агресивните надписи са се появили върху клубния автобус
Автобусът на Локомотив София е със счупено предно стъкло и надраскан с надписи срещу собствениците Льосков и Касев, информира Гонг.
Белият "Неоплан", който стоеше паркиран на пистата на стадиона в "Надежда" е бил открит с пукнато предно стъкло и със следните надписи: "Вън от нашия дом. Смърт! Мрете мърши".
На мястото на събитието веднага е пристигнал Петър Касев, Кристиян Добрев. Има полиция и някои фенове. Предполага се, че вандалският акт е вследствие продължаващото напрежение между новите собственици и феновете на "червено-черните".
Агресивните надписи са се появили върху клубния автобус
Автобусът на Локомотив София е със счупено предно стъкло и надраскан с надписи срещу собствениците Льосков и Касев, информира Гонг.
Белият "Неоплан", който стоеше паркиран на пистата на стадиона в "Надежда" е бил открит с пукнато предно стъкло и със следните надписи: "Вън от нашия дом. Смърт! Мрете мърши".
На мястото на събитието веднага е пристигнал Петър Касев, Кристиян Добрев. Има полиция и някои фенове. Предполага се, че вандалският акт е вследствие продължаващото напрежение между новите собственици и феновете на "червено-черните".
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Страхотни глупости правите момчета. Жалко, че не можете да погледнете отстрани. Започнахте с оная подигравка с касичките и днес до това с автобуса. Няма да ви има скоро като отбор. За съжаление.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!