Aстана-Апоел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kokolino_ai
Контакти:

Re: Aстана-Апоел

Мнениеот kokolino_ai » 18 авг 2015 21:36

Pragmatichen написа:90% съм сигурен, че Апоел ще продължи в турнира, а как ще завърши мачът тази вечер не знам, но няма да се изненадам, ако победат още там, като гости.
И не за друго, не заради Стоилов(уважавам го), а защото не вярвам отбор, който преди 2 години падна от Ботев Пд с 4:0 в Бг и с 0:1 у дома, да е претърпял чааааааак такава огромна метаморфоза, че да влезе в групите на ШЛ.
Това дори отбори от далеч по-силни първенства не са способни да го сторят.

Но тогава Астана падна от Мъри :) и сега пак Апоел ще отпадне от същият треньор.Жалкото е ,че отбора бил преди две години с разлика сега се бори за оцеляване а треньорът му не е в България и ще играе пак европейски мачове до Нова година.Значи метаморфози може да има. :) И какаъв отбор са Астана ,нито са в Европейският съюз,нито агитката им е със свастики и стадиона им е един такъв -напълнен насила с хора отишли като на театър :) направо да ги вадят служебно от турнира и да ги заместват с някой български отбор :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2015 22:43

sirakov77 написа:
drvasko98 написа:
sirakov77 написа:По темата, честно ама харесва ли ви това подобие на футбол което играят Астана?
И десет отбора да вкара в групите на шампионската лига Стоилов, пак няма да спечели и точка там с този анти футбол който практикуват отборите му!!! :evil:

Викаш отбор от класата на Астана е длъжен да излезе и да смачка някакви си там Апоел. Изказването ти е безумно.

Винаги отборите му играят за 0-0 и напред каквото стане!!! Това ме дразни, не харесвам такъв футбол!!! Когато отборът му поведе винаги прибира отбора и се опитва да пази резултата!!! И да с бюджет като на Астана, трябваше да излезнат и да смачка този смешен отбор на Апоел!!!
П.П. До колкото познавам Мъри, ще окопае отбора в реванша и ако не успеят да вкарат от някоя контра съм сигурен че ще отпаднат!!! Нищо лично срещу Стоилов, но не харесвам стилът който практикуват отборите които той води!!! Лично мнение, не карам никой да мисли като мен!

Какъв им е бюджета? И ей така като почнете да пишете за бюджетите ще излезе, че просто един отбор трябва да има бюджет, за да не излиза от групите на ШЛ. Ред Бул Залцбург се скъсаха да влизат там. Това е отбор от Казахстан, пак повтарям от Казахстан, последна или предпоследна дупка на кавала на европейския и средноазиатски футбол. Отбори от Казахстан, Азербайджан и подобни не са влизали в групи на ШЛ, независимо с или без бюджет. Само като видиш театралната атмосфера на стадиона ще разбереш колко им е чуждо футболчето. Даже на предния мач не беше пълен и стадиона. Много ясно, че на такова място ще трябва да дават двойно и тройно повече пари, за да отиде някой да играе там, съответно да имат и по-голям бюджет. Това въобще не значи, че играчите им са по-класни.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2015 00:09

dream team написа:Чиста победа. Ако вкарат и на реванша, ще играят в групите.

И аз съм на същото мнение .

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 19 авг 2015 00:13

Страницата на ФК Астана във Вконтакте е харесвана от около 19хил. души. Правете сметка колко е популярен този отбор, а и въобще самият футбол в страната. А и в Астана преобладават казахите, а не руснаците, които са що-годе по-футболен народ. Така че за съжаление няма как да има смайваща атмосфера по трибуните. :|
Обаче поздравления за добрата игра и победата, симпатичен отбор с български треньор, който макар и осмиван от много тук ще донесе успех на още един клуб 8-)
Последна промяна от YANTRA_FOREVER на 19 авг 2015 10:34, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 19 авг 2015 07:14

YANTRA_FOREVER написа:Честита им победа :P Във всяка тема за отбора ще го пиша, защото и тук го срещнах вече - в Казахстан няма казаци! Това с казаците е Украйна.
А иначе страницата на ФК Астана във Вконтакте е харесвана от около 19хил. души. Правете сметка колко е популярен този отбор, а и въобще самият футбол в страната. А и в Астана преобладават казахите, а не руснаците, които са що-годе по-футболен народ. Така че за съжаление няма как да има смайваща атмосфера по трибуните. :|

Не те разбирам. Искаш да ни покажеш колко много знаеш? Искаш да ни покажеш, че знаеш каква е разликата между казаци и казахи? Искаш да си мислим, че си по-умен от нас и това ти оправя деня? Искаш ...? Какво всъщност искаш? Не те разбирам.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 19 авг 2015 10:32

Tatone написа:Не те разбирам. Искаш да ни покажеш колко много знаеш? Искаш да ни покажеш, че знаеш каква е разликата между казаци и казахи? Искаш да си мислим, че си по-умен от нас и това ти оправя деня? Искаш ...? Какво всъщност искаш? Не те разбирам.

[offtopic]Глупости. Просто не ми е приятно като видя, че някой бърка двата народа, което обаче в никакъв случай не е нещо фатално. Ясно ми е, че 90% от хората тук са наясно каква е разликата, но това не са всички. И не искам да показвам нищо, само си представи, че в някакъв форум объркат българите с румънците да речем (случва се често). Предполагам си етнически българин - няма ли да ти е трудно да се сдържиш от коментар? Ей така, без злоба, просто да информираш ;) Иначе нямам нищо против казахите, даже ги харесвам много и се радвам, че играха по-добре и спечелиха. Това е :P Извинявам се ако коментарът е бил дразнещ, вече изтрих))...[/offtopic]
Изображение Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 19 авг 2015 22:52

drvasko98 написа:
sirakov77 написа:
drvasko98 написа:
sirakov77 написа:По темата, честно ама харесва ли ви това подобие на футбол което играят Астана?
И десет отбора да вкара в групите на шампионската лига Стоилов, пак няма да спечели и точка там с този анти футбол който практикуват отборите му!!! :evil:

Викаш отбор от класата на Астана е длъжен да излезе и да смачка някакви си там Апоел. Изказването ти е безумно.

Винаги отборите му играят за 0-0 и напред каквото стане!!! Това ме дразни, не харесвам такъв футбол!!! Когато отборът му поведе винаги прибира отбора и се опитва да пази резултата!!! И да с бюджет като на Астана, трябваше да излезнат и да смачка този смешен отбор на Апоел!!!
П.П. До колкото познавам Мъри, ще окопае отбора в реванша и ако не успеят да вкарат от някоя контра съм сигурен че ще отпаднат!!! Нищо лично срещу Стоилов, но не харесвам стилът който практикуват отборите които той води!!! Лично мнение, не карам никой да мисли като мен!

Какъв им е бюджета? И ей така като почнете да пишете за бюджетите ще излезе, че просто един отбор трябва да има бюджет, за да не излиза от групите на ШЛ. Ред Бул Залцбург се скъсаха да влизат там. Това е отбор от Казахстан, пак повтарям от Казахстан, последна или предпоследна дупка на кавала на европейския и средноазиатски футбол. Отбори от Казахстан, Азербайджан и подобни не са влизали в групи на ШЛ, независимо с или без бюджет. Само като видиш театралната атмосфера на стадиона ще разбереш колко им е чуждо футболчето. Даже на предния мач не беше пълен и стадиона. Много ясно, че на такова място ще трябва да дават двойно и тройно повече пари, за да отиде някой да играе там, съответно да имат и по-голям бюджет. Това въобще не значи, че играчите им са по-класни.

Те че не са не са но ще почнат да влизат както го направиха и държави като Кипър, Беларус и т.н. все държави които са били както каза последна дупка пък изведнъж Апоел и БАТЕ взеха едва ли не редовно да си влизат в групите на ШЛ последните години и съответно присъствието им там спря да се приема като сензация! Виж Аниете как не се замисли Нефчи или Левски да избере нищо че ви харесваше и сме държава в ЕС а не в Азия но колкото и да се говори че не само бюджета е важен в крайна сметка натежава!!!

Върни се в “Футбол - Свят”