Aстана-Апоел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Re: Aстана-Апоел

Мнениеот sirakov77 » 18 авг 2015 20:31

Pragmatichen написа:90% съм сигурен, че Апоел ще продължи в турнира, а как ще завърши мачът тази вечер не знам, но няма да се изненадам, ако победат още там, като гости.
И не за друго, не заради Стоилов(уважавам го), а защото не вярвам отбор, който преди 2 години падна от Ботев Пд с 4:0 в Бг и с 0:1 у дома, да е претърпял чааааааак такава огромна метаморфоза, че да влезе в групите на ШЛ.
Това дори отбори от далеч по-силни първенства не са способни да го сторят.

Ако обичаш не омаловажавай успехите ни, бихме ги с 5-0 тук и 0-1 в Казахстан! :mrgreen:
По темата, честно ама харесва ли ви това подобие на футбол което играят Астана?
И десет отбора да вкара в групите на шампионската лига Стоилов, пак няма да спечели и точка там с този анти футбол който практикуват отборите му!!! :evil:
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 авг 2015 20:35

Астана са гола вода

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 18 авг 2015 20:40

drvasko98 написа:Понеже гледам без звук, този 10 номер ми се струва нов и играе страшно. Какъв е?

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... QdbTkb62_g
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 18 авг 2015 20:47

Отборът на Мъри ще отпадне в реванша поради липса на опит.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 авг 2015 20:53

tevez написа:1-0

Браво на Мъри.
По-тежкото предстои, но шансовете не са малки.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2015 20:58

sirakov77 написа:По темата, честно ама харесва ли ви това подобие на футбол което играят Астана?
И десет отбора да вкара в групите на шампионската лига Стоилов, пак няма да спечели и точка там с този анти футбол който практикуват отборите му!!! :evil:

Викаш отбор от класата на Астана е длъжен да излезе и да смачка някакви си там Апоел. Изказването ти е безумно.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 авг 2015 21:02

Добър мач направиха Астана, а реваншът ще е още по- труден. Ако Фокси беше по- концентриран накрая можеше и да вкарат още един гол. Апоел в никакъв случай не са толкова страшен съперник.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 18 авг 2015 21:06

drvasko98 написа:
sirakov77 написа:По темата, честно ама харесва ли ви това подобие на футбол което играят Астана?

Викаш отбор от класата на Астана е длъжен да излезе и да смачка някакви си там Апоел. Изказването ти е безумно.

Винаги отборите му играят за 0-0 и напред каквото стане!!! Това ме дразни, не харесвам такъв футбол!!! Когато отборът му поведе винаги прибира отбора и се опитва да пази резултата!!! И да с бюджет като на Астана, трябваше да излезнат и да смачка този смешен отбор на Апоел!!!
П.П. До колкото познавам Мъри, ще окопае отбора в реванша и ако не успеят да вкарат от някоя контра съм сигурен че ще отпаднат!!! Нищо лично срещу Стоилов, но не харесвам стилът който практикуват отборите които той води!!! Лично мнение, не карам никой да мисли като мен!

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 18 авг 2015 21:06

Чиста победа. Ако вкарат и на реванша, ще играят в групите.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 авг 2015 21:17

Домакините трябва да съжаляват повече, че не спечелиха с 2-0, от колкото гостите да ги е яд, че не отбелязаха.

Черните в Астана са добри и атлетични играчи, но им липсва футболен интелект.
В края изиграха много глупаво чисти ситуации.

Реванша го виждам с гол на казаците... Апоел няма как да вкарат три, така че, струва ми се Стоилов ще вкара втори тим в "Лигата на Богатите".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - Свят”