Aстана-Апоел
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Aстана-Апоел
За любителите на залози 0 : 0 и да почерпят !
Pragmatichen написа:90% съм сигурен, че Апоел ще продължи в турнира, а как ще завърши мачът тази вечер не знам, но няма да се изненадам, ако победат още там, като гости.
И не за друго, не заради Стоилов(уважавам го), а защото не вярвам отбор, който преди 2 години падна от Ботев Пд с 4:0 в Бг и с 0:1 у дома, да е претърпял чааааааак такава огромна метаморфоза, че да влезе в групите на ШЛ.
Това дори отбори от далеч по-силни първенства не са способни да го сторят.
Има отбори, които са претърпявали по-бързи метаморфози...с пари всичко е възможно.
И не е "чааааааак такава огромна", защото Ботев тогава си бяха отбор(и Мъри им беше треньор,разбира се).
3:1 или 4:2, ще има голове.
hristo1306 написа:За любителите на залози 0 : 0 и да почерпят !
Аз съм го играл Х, с още два мача, пък ще видим
Труден за Астана мач, пуснал съм го единица в тотото, но повече клони на равен с голове.

1-0
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Pragmatichen написа:90% съм сигурен, че Апоел ще продължи в турнира, а как ще завърши мачът тази вечер не знам, но няма да се изненадам, ако победат още там, като гости.
И не за друго, не заради Стоилов(уважавам го), а защото не вярвам отбор, който преди 2 години падна от Ботев Пд с 4:0 в Бг и с 0:1 у дома, да е претърпял чааааааак такава огромна метаморфоза, че да влезе в групите на ШЛ.
Това дори отбори от далеч по-силни първенства не са способни да го сторят.
И си прав и не си. Метаморфозата може да не е толкова голяма, ама съперниците към пътя на групите не са Базел и Стяуа... И за капак остана само един от тях: Апоел. Трудна задача, но кой знае..
Макар че според мен за Астана щеше да е по-добре първо да гостува. Ако искат да се класират трябва да играят поне за 2:0 днес, по-точно в момента. Защото като гости.. ами не бих ги нарекъл стряскащи :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Красив гол.
Какъв стадион имат Астана, сравнен снашите селски ниви.Явно там футбола дърпа доста. Успех на Мъри от фен на Берое!
санди.74 написа:Какъв стадион имат Астана, сравнен снашите селски ниви.Явно там футбола дърпа доста. Успех на Мъри от фен на Берое!
Преди да тролиш е хубаво да се информираш, какво седи зад името Астана.