Последното ти изречение обаче не вещае нищо добро.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Ами като искаш дискусии, кажи нещо по някоя тема.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- aleksandrov77
diplomat написа:Пичове, от тия статии по 5 страници вдявате ли нещо? Щото като почнем да дискутираме, грам не си личи да имате каквито и да е познания по тази материя. Трябва да отбележа и какви върли фенове сте на бюрокрацията, но това не е учудващо, имайки предвид какви са ви наклонностите... Говорите за леви идеи, а сте расисти, хомофоби и като цяло мразещи всичко по-различно от вашите нагласи. С две думи, искате си тесногръдата диктатура, ама курец за вас - това ще кажа само.
Общо взето почти никакви аргументи и само обиди, към тези, които имат по-различно мнение от теб!
Много ясно , че съм против гей-пропагандата чрез провеждането на гей-паради! Гей-парадите са вредни опасни за децата! Да си гей не е нормално, заболяване е!
Расизъм има само в промитите от хамериканската пропаганда мозъци!
Толерантност - да, толерастия - не! Има разлика между толерантност и толерастия!
Толерастията примерно е даване на привилегии на ромите за сметка на българите и когато извършат престъпление - да се разминат с тежко наказание, само защото са цигани!
По-принцип не съм за диктатура, а за умерен авторитарен режим!
Но дори и мирна диктатура е по-добре (разбира се с условност диктаторът да умее да защитава интересите на страната), отколкото религиозна или етническа гражданска война!
А като искаш дискусии по някоя тема , кажи нещо смислено, а не само да обиждаш наляво и надясно тези, които не са на твоето мнение!
Последна промяна от aleksandrov77 на 18 авг 2015 18:38, променено общо 2 пъти.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
- GA_ veliki
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Ами като искаш дискусии, кажи нещо по някоя тема.
Дискусия има, когато се отговаря на въпроси и се задават такива.Дискусия няма, когато на въпроса се отговаря с въпрос
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
aleksandrov77 написа:Общо взето почти никакви аргументи и само обиди, към тези, които имат по-различно мнение от теб!
Много ясно , че съм против гей-пропагандата чрез провеждането на гей-паради! Гей-парадите са вредни опасни за децата! Да си гей не е нормално, заболяване е!
Расизъм има само в промитите от хамериканската пропаганда мозъци!
Толерантност - да, толерастия - не! Има разлика между толерантност и толерастия!
Толерастията е даване на привилегии на ромите за сметка на българите и когато извършат престъпление - да се разминат с тежко наказание, само защото са цигани!
По-принцип не съм за диктатура, а за умерен авторитарен режим!
Но дори и мирна диктатура е по-добре (разбира се с условност диктаторът да умее да защитава интересите на страната), отколкото религиозна или етническа гражданска война!
А като искаш дискусии по някоя тема , кажи нещо смислено, а не само да обиждаш наляво и надясно тези, които не са на твоето мнение!
На теб освен гейове, педерасти, негри и цигани, друго минава ли ти през главата? Май си таен обожател на изброените и просто избиваш комплекси...
GA_ veliki написа:HoUs4oOL написа:Ами като искаш дискусии, кажи нещо по някоя тема.
Дискусия има, когато се отговаря на въпроси и се задават такива.Дискусия няма, когато на въпроса се отговаря с въпрос
Дискусия няма и когато се копи-пействат такива фермани, като трите последни в тази тема. Докато прочета и третия, определено ще съм забравил какво пише в първия.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- GA_ veliki
- Контакти:
Кашчей написа:GA_ veliki написа:HoUs4oOL написа:Ами като искаш дискусии, кажи нещо по някоя тема.
Дискусия няма и когато се копи-пействат такива фермани, като трите последни в тази тема. Докато прочета и третия, определено ще съм забравил какво пише в първия.
Ти ги четеш?!
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
БРАВО на колегите постващи тези интересни материали!!!По този начин придават на темата образователен характер,за което им благодаря!!!Аз също ги чета и то с огромен интерес!!!А за някои потребители това ще бъде единствената прочетена книга в животът им!
GA_ veliki написа:Кашчей написа:GA_ veliki написа:HoUs4oOL написа:Ами като искаш дискусии, кажи нещо по някоя тема.
Ти ги четеш?!
Да не съм луд
НекоЙ люде, от нямане на работа, ходят и душат из нета, намерят някой ферман, убав, и като почне ено копиране на текст, на картинки..пише, маже, гърчи се и що-я го прочетат двама-трима, я не
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Tzar_Kiro написа:БРАВО на колегите постващи тези интересни материали!!!По този начин придават на темата образователен характер,за което им благодаря!!!Аз също ги чета и то с огромен интерес!!!А за някои потребители това ще бъде единствената прочетена книга в животът им!
Къф си такъв необразован цар, че чакаш някой във форум да те образова
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Ами колеги,то напоследък тук има само псувни ,закани и всичко друго ,но не и нормална дискусия.
пп.Стигам до заключението ,че е по-добре изобщо да не се обаждаш и да си трайкаш.Тук за всичко ще ти намерят цаката.
пп2: Лично аз се извинявам на колегите ,които подразних със статията.Надявам се да приемат моите извинения.Ще се постарая да давам само линкове занапред.
пп.Стигам до заключението ,че е по-добре изобщо да не се обаждаш и да си трайкаш.Тук за всичко ще ти намерят цаката.
пп2: Лично аз се извинявам на колегите ,които подразних със статията.Надявам се да приемат моите извинения.Ще се постарая да давам само линкове занапред.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.