Мнениеот gogovcite » 18 авг 2015 18:44
Факт е, че Роджърс направи много на брой трансфери. Някои успешни, някои не, някои все още загадка, някои откровени провали. Другият факт е, че Роджърс няма трофей вече 3 пълни сезони начело на Ливърпул. Оттук нататък никакви оправдания за лошо наследство, малко време, изходящи трансфери, калпави помощници, озоновата дупка и т.н. няма да имат значение. Тази година Ливърпул трябва да спечели трофей и е най-логично след 3 години подготовка да се борим за титлата! Според мен трябваше да се разделим с него след края на миналия сезон, но той успя да задържи поста си. Затова сега се надявам да успее и да ни донесе успехи начело на отбора.
Тази година има надежда селекцията да е успешна. Притеснява ме играта ни и фактът, че Брендън не показва, че е способен да се учи от грешките си. Продължава да залага на Лалана без да има видимо основание за това. Миналият сезон му трябваха 15 мача, за да разбере, че схемата, с която започна сезона не става. Дано сега залага на играчите, които заслужават най-много да са на терена.
За мен е очевидно, че селекцията приключи и е логично да е така. Вече взехме 8 нови футболисти и не е логично да очакваме по още един играч във всяка линия на отбора.
Hala Madrid