Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот vaskonti » 17 авг 2015 21:29

Rivaldo10 написа:Откога вярваме на Батков? Когато е удобно? Батков не е крил, че дължим пари на НАП, то не случайно и бюджета ни е сериозно орязан...
Въпросното лице наскоро се отказа от проспорт и заяви, че никога не е писал там, докато го клатеха в съда... :lol:
Левски се изръси сериозно в НАП, за да получи лиценз. Не е платено всичко, но едни други твърдяха, че може да се разсрочва непрекъснато. Ние поне имаме някакъв план за погасяване на дълговете. И докато ние си орязваме бюджета, за да се издължим и запазим клуба си, макар това да се отразява негативно на спортните ни резултати, то други се чудят кого да припознаят, за да не плащат нищо. ;)

Ако през 2012 сте имали дългове за 5 милиона, които очевидно не са договорени за разсрочване, не са обезпечени, дадени са на съдия изпълнител, как са се случили нещата тогава с лиценза? Напомням ти, че тогава бяхте още с раздутия бюджет и давахте заплати по 10-15 хиляди евро. Не помня тогава да сте събирали пари от феновете да закърпите положението?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 авг 2015 21:38

И всичко това според човек, който така и не застана зад думите си в редица случаи? Мразен от чужди и свои... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 авг 2015 21:42

Rivaldo10 написа:И всичко това според човек, който така и не застана зад думите си в редица случаи? Мразен от чужди и свои... ;)

Не, според официалната справка в НАП за задълженията на ПФК Левски.
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 авг 2015 21:43

Цялата тая работа със задълженията на Левски , начина по който ви дадоха лиценз , медийното затъмнение към вас и откритата война срещу ЦСКА , откровената държавна помощ и лъжите на Тиквата са ми толкова отвратителни , че само подкрепата ви към това статукво може да предизвика по негативни емоции у мен . Просто не ми се говори за тая пошла паяжина от фенски пристрастия в управляващия елит .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 авг 2015 21:48

И на мен ми се повдига от управляващия елит, особено от този с кръвната група. Минаваме през Болен, магистралната фея и завършваме с цял един фен клуб... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 авг 2015 21:54

vaskonti написа:Не, според официалната справка в НАП за задълженията на ПФК Левски.

Преди няколко месеца имаше интервю с Красин Кръстев, който каза интересни неща. С червени пристрастия е, но каза, че по негово време Левски е бил от най-изрядните клубове, докато на вас са правени редица компромиси. Каза също, че БФС са отнесли солена глоба, защото не са ви изхвърлили още 2007 година. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 авг 2015 21:57

Red_Neck написа:Похвално ..... за Локото :)
А от ЦСКА що за спомени пази?
2 от 2 и .... 5 парцала армаган :)

Добре е да има самочувствие, но за сега е без покритие.

Аз му разправям,че Краев НЕ Е играл срещу ЦСКА,той пак ми дрънка врели-некипели...

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 17 авг 2015 21:57

Old_death написа:Цялата тая работа със задълженията на Левски , начина по който ви дадоха лиценз , медийното затъмнение към вас и откритата война срещу ЦСКА , откровената държавна помощ и лъжите на Тиквата са ми толкова отвратителни , че само подкрепата ви към това статукво може да предизвика по негативни емоции у мен . Просто не ми се говори за тая пошла паяжина от фенски пристрастия в управляващия елит .

Голямя наглост трябва да притежаваш, за да напишеш такова нещо, имайки предвид привърженик на кой отбор си!
Засрамете се, бе хора.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 авг 2015 21:59

Когато като аргумент се развяват думите на га, Полковника и Петко Суровянски, е редно да замълчим. Както гореспоменатите мълчаха с години за зулумите в ЦСКА и как червените получаваха лиценз. Тези индивиди гордо прокламираха 32-а титла преди година( за всички, които са с къса памет), докато затъналият в 20 милионни бакии техен клуб плащаше на негри по 20 бона, а на Стойчо по 50! Тези ще ми правят анализи на Левски? Абе я сиктир оттука, бе...Кои сте вие, бе , шушлеци? Отивайте си на село да правите анализ на халфовата линия на Струмска слава.
Феновете...къде бяхте? Айде пък да си говорим истината-пишехте в темата " Пътят към титлата" и редяхте там стратегии и тактики. Кой от вас се запита в какво състояние е ЦСКА? Никой! Били говедата два пъти и хванали Господ за шлифера. Да, ама не.
Половин година припознавате и се връткате навсякъде, и пак сте на никъде. ГГ с нищо не е по-различен от предишните. Кому давате акъл и кому дирите сметка? Нещо сте се пообъркали.
И още нещо ще ви светна. Може и така да стане, че един Краев да реши всички проблеми с НАП. Примерно. Но по-запознатите от вас са наясно, че Левски няма финансови проблеми в момента.
Който разбрал-разбрал.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 авг 2015 22:00

Rivaldo10 написа:
vaskonti написа:Не, според официалната справка в НАП за задълженията на ПФК Левски.

Преди няколко месеца имаше интервю с Красин Кръстев, който каза интересни неща. С червени пристрастия е, но каза, че по негово време Левски е бил от най-изрядните клубове, докато на вас са правени редица компромиси. Каза също, че БФС са отнесли солена глоба, защото не са ви изхвърлили още 2007 година. ;)

Ами трябва да изберем на кой да вярваме - на думите на Кръстев или на официалните документи от НАП.
[/center]

Върни се в “Левски”