MagicMoments написа:futbolqga написа:MagicMoments написа:Като не се взимат играчи рев... има още 36 мача ,само с 6 защитника ли ще го караме,къде са жълтите карти,пълна аматьорщина,Гонзо е виновен...сега взимаме човек на проби и се почва..тоя играе отлЕво,нисък е,няма голове,Зимбабве първенство ли имали,ама нали сме нямали да взимаме играчи на проби...Гледайте по-положително,парите само развалят отборите,вижте Лудогорец,сменят си младите играчи на почивката,отбора им се напълни с бразилци и румънци,на които дават нереално високи заплати,само за да станат шампиони,та на Петев в първият му шампионски отбор титуляри бяха Бадема,Урош Гулобович,Миро Иванов,Шоко,Станислав Генчев...
Колега, това което си изредил, продължаваме да го твърдим. Трябват ни ЗАЩИТНИЦИ! На лявото крило имаме трима, с този ще станат четирима! За теб нормално ли е да имаме 4-ма човека за 1 пост, а 6-ма човека за 4 поста в защита? Очевидно е, че Гонзо ти е любимец, но гледай реално на нещата. Този зимбабвиец ни е напълно излишен - само дето ще му плащаме заплатата и ще пълни групата.
Зимбабвиеца първо е играл като ляв бек,после се е наложил като ляво крило(нещо като Гарет Бейл). Освен това е дошъл на проби,ако впечатли и треньора го одобри подписва,ако ли не го отпращаме.На лявото крило сме с Орачев/Махмудов не знам защо Мисяк го броиш,според мен този сезон и 1 мач няма да изиграе,просто от юношите ни за мен е с най-слаба физика,да не говорим за контузии,освен това в контролите го ползваха като ляв бек.Когато Александър Александров се възстанови от контузията си,никой няма да се сеща дали още сме окомплектовани в защита(стига да не се случи пак тежка контузия)Зимата ако Белаид си тръгне ще се вземат централни защитници.
Викаш да чакаме да свършат наказанията и да им минат контузиите и тогава да преценяваме дали е окомплектована защитата? Ами ето, сега Александров е контузен, Дидо е контузен. Имаме 4 човека за 4 поста. Ами ако срещу Монтана някой се беше контузил/беше си изкарал картон какво щяхме да правим? Викаш така или иначе играхме 3-4 кръга без нападател, защо да не играем и без защита. Аз викам и вратарите да ги изгоним и да излизаме с по 8 титуляра! Ще ги респектираме с име!