W84me написа:Old_death написа:Левски - Монтана - 4000 зрителя
Септември - ЦСКА - 5000 зрители
Провери колко пари сте давали за билети на Герена и колко сме плащали ние и тогава ми говори за космоса , защото аз , когато учих математика , ти си бил в скоростния лост на баща ти . Вече две седмици не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 , това е броя на публиката в предишния ни мач по сектори , а ми развиваш конспирации за висша математика ! Това подчертаното може да си го поправиш , защото само заради него теорията ти за трите висши издиша .
Хахха, да хвана се за ПРАВОПИСНА грешка. И между другото, къде съм казал, че имам 3 висши? Академичното образование ти е чуждо, личи си...
Re: II кръг: Септември (София) - ЦСКА
Мнениеот W84me на 11 Авг 2015, 13:38
гражданин от село написа:
Сигурен съм бе, ти утре ще ме питаш във форума дали ти е вярно рестото за хляба.Вземи го завърши този 2-ри клас най-после!
Брачед, аз съм завършил 2 висши, имам работа, за която ти и 5 живота да живееш няма да научиш за какво иде реч, така че спри със заключенията. Иначе Жадното ви пори, без напрежение, знаеш го.
Най - възпитано искам да се извиня . Висшите ти образования , според теб били две , а не три , както спорях аз . Само дето три пъти си учил висша математика , но не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 . Колко пъти и колко време трябва да загубя , за да доказвам какъв завършен и безсрамен лъжец си . Виж оцветеното в поста си . Ти претендираш за 2 висши образования , а демонстрираш неграмотност за 2 - ри клас . Вземи го най - после от седмия път и си седни на задника . Отиди на очен лекар и провери дали има лечение от дебелоочие . Като заключение и за да не бъда офтопик ще ти кажа , че жадното без напрежение пийна на три пъти армейска чорба от светено масло .