Ще ги попилеем, без омраза или ...
Лекинко и без напрягане!
КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София)
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Teo написа:
Тук си прав, че само 3-4 отбора които се готвят на професионално ниво, но да не ги отписваме!
@ Ние тепърва влизаме в ритъм, но докато не наберем инерция ще има и неблагоприятни резултати... в нашия отбор има и хора с опит, но и има и доста млади момчета на които им трябва време за да могат да придобият тоя победен манталитет... ние ако се дъним ще бъде заради подценяване или не влагане на 100%, но според мен Ицо Янев няма да позволи отпускане!
@ Тепърва първенството почна... нека минат едно 10-12 мача и тогава може да говорим генерално какво може да се случи... !
Тео,стига глупости!Мачкаме всичко наред!Не очаквам да ни вкарат повече от 7 гола за цялото първенство!
Айде бийте та да може да ни нагласят някое дерби за по-нататък

Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
GOLEADOR написа:В сряда 19 август 2015 от 18:30 ч ЦСКА започва своя поход към Европа....

Иначе прогнозирам 1-0 с гол от рикошет в носа на Галчев. Да не забравяме, че Янев все пак ще трябва да пази отбора свеж за дербито с Чепинец.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Айде София 2010 смачкай ЦСКА 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Червени Воини
- Контакти:
0:3 и чакаме да натрушим тиквата на Боко на БА
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
TristaNNN написа:GOLEADOR написа:В сряда 19 август 2015 от 18:30 ч ЦСКА започва своя поход към Европа....
![]()
![]()
За там трябва лиценз бре.
Иначе прогнозирам 1-0 с гол от рикошет в носа на Галчев. Да не забравяме, че Янев все пак ще трябва да пази отбора свеж за дербито с Чепинец.
Защо се обаждаш като не ти е ясно нищо!Аматьорските клубове си жулят в Европа без лиценз.....стига да се класират де!

Чиста победа с 2+ гола за по-класния отбор 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Върни се в “Кошче за отпадъци”