Модератор ЛокоПД написа:Ама то и при вас е същата работа бе,колега.Мишката Чорни като спря кинтите и се озъбихте.Самите "сини шамани" /Русев и Грънчаров/ си го признават - такава криза в "Левски" Сф не е имало от не знам си колко години.Ами вижте си селекцията,треньора и играта.Че вие нас не можахте да биете тук,а миналата година ни бихте със съдията...Остави ни нас - не знаеш какво е Галя или Селския да ти е собственик.Гледай си евротурнирите и шампионските титли и се радвай,че все още се водите "гранд" по презумция.
Не знам дали при нас е криза,но не съм виждал играчи наЛевски с "обърнати" джобове.А ти?Не съм чул играч на Левски да казва,че му я няма заплатата,че не може да си плати квартирата и са го изхвърлили на улицата,че взима заеми,за да яде.А ти?Откъде ви хрумна,че Левски е във финансова криза?От ЕКТ взехме 3,3млн. евро.Вие кога за последно сте виждали толкова пари накуп?За селекция,игра и треньор по-добре да не говорим:
5.Левски 29-16 26т.
15.Локо Пд 13-33 9т.
В резултат на "страхотната" ви игра:Ботев-Лок Пд 1-0,последвана от сцени в стил Латинска Америка(сигурно част от играта)
Казваш толкова сме слаби,че даже вас не можахме да бием.Те и Реал М отпаднаха от Алгоркон.Е,и?