ЕМИЛ написа:GOLEADOR написа:HardWork написа:Хазурова пишчица за аналната група и уличните работнички в нея! 0:1 за България(ЦСКА за неограмотените)
![]()
![]()
Ако вие сте България предпочитам да емигрирам в Афганистан .
Чао

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:GOLEADOR написа:HardWork написа:Хазурова пишчица за аналната група и уличните работнички в нея! 0:1 за България(ЦСКА за неограмотените)
![]()
![]()
Ако вие сте България предпочитам да емигрирам в Афганистан .
HardWork написа:Втора пишка за Алигофрените в Аграрната група! 0:2 за Еворпа (ЦСКА за необразованите)
kremi82 написа:HardWork написа:Втора пишка за Алигофрените в Аграрната група! 0:2 за Еворпа (ЦСКА за необразованите)
Добре използваш главна буква "А".
Нещо като Аматьори ли имаш предвид?
HardWork написа:kremi82 написа:HardWork написа:Втора пишка за Алигофрените в Аграрната група! 0:2 за Еворпа (ЦСКА за необразованите)
Аматоьри са всички, но ние първи си го признахме! И в това отношение сме първи! Момче, няма по хубаво от това че ЦСКА е във В група! Отбора се изчиства, мачка и цяла България живее ежедневно с ЦСКА!ЦСКА е всичко, осъзнайте го и преклонете рога
![]()
HardWork написа:kremi82 написа:HardWork написа:Втора пишка за Алигофрените в Аграрната група! 0:2 за Еворпа (ЦСКА за необразованите)
Аматоьри са всички, но ние първи си го признахме! И в това отношение сме първи! Момче, няма по хубаво от това че ЦСКА е във В група! Отбора се изчиства, мачка и цяла България живее ежедневно с ЦСКА!ЦСКА е всичко, осъзнайте го и преклонете рога
![]()
ЕМИЛ написа:HardWork написа:kremi82 написа:HardWork написа:Втора пишка за Алигофрените в Аграрната група! 0:2 за Еворпа (ЦСКА за необразованите)
![]()
Аз не съм чул някой да изплаща 30млн дълг .Осъзнаваш ли как ще спечелите промоция за Б група и пак няма да вземете лиценз , освен ако не нанабута ГГ ФК ЦСКА там , отбора който създаде за да не плаща дълговете .
BRF написа:ЕМИЛ написа:HardWork написа:kremi82 написа:HardWork написа:Втора пишка за Алигофрените в Аграрната група! 0:2 за Еворпа (ЦСКА за необразованите)
![]()
Аз не съм чул някой да изплаща 30млн дълг .Осъзнаваш ли как ще спечелите промоция за Б група и пак няма да вземете лиценз , освен ако не нанабута ГГ ФК ЦСКА там , отбора който създаде за да не плаща дълговете .
То това ви остана-да се молите да не влезем пак в А група,че да ви позараснат дупетата
ЕМИЛ написа:И да влезете по споменатия от мен начин няма да ви направи по-силни .Ще има грандиозна измама .
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта