Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 16:58

Todor_Zhivkov написа:
Madonna написа:
Todor_Zhivkov написа:Единствената държава , към която бих емигрирал е Русия! Много по-добър избор от Западна Европа, която се напълни с икономически имигранти от Африка и Азия и подбиха много пазара на труда, стандартът на живот падна доста в последните години!
Имам един познат от Англия , който ходи една година и ми разправя , че там са роби и го излъгали с парите и сега се прибра в България!

защо твоят познат е отишъл в западналата Англия,а път излъганите българи заминали за Швеция.....защо не отиват в Русия другарю Живков?

Защото ги лъжат , че там заплащането е добро и че там се плаща точно, а пък от статията, която постнах във форума се оказа , че не е точно така! 8-)
Моята цел тук е да разбия мита, че едва ли не в България всичко е много много ужасно, а пък в Западна Европа всичко е точно, ама май излиза , че не е точно така , както ни пропагандираха навремето с клипчета като това:

Е кажете ми с ръка на сърцето, това не е ли Гьобелсова пропаганда? 8-)

`Земи се научи как се пуска видео от ви бокса, умнико, преди да ни четеш морал!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Todor_Zhivkov
Контакти:

Мнениеот Todor_Zhivkov » 16 авг 2015 17:02

Кашчей написа:`Земи се научи как се пуска видео от ви бокса, умнико, преди да ни четеш морал!

Айде като си толкова умен и толкова и толкова интелигентен айде помогни ми с тази сложна за мен задача? 8-)
Последна промяна от Todor_Zhivkov на 16 авг 2015 17:06, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 авг 2015 17:03

И като си го пуснал така, виждаш ли нещо? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 17:06

Todor_Zhivkov написа:
Кашчей написа:`Земи се научи как се пуска видео от ви бокса, умнико, преди да ни четеш морал!

Айде като ти си по-умен и толкова по-интелигентен айде помогни ми:
Аз пуснах видеото така :
или трябва още нещо да се добави, или не се пуска така?

Ами.... по-умен съм от теб и знам по-добре руски, не го ли разбра досега :mrgreen: :mrgreen:

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Todor_Zhivkov
Контакти:

Мнениеот Todor_Zhivkov » 16 авг 2015 17:08

Tommi написа:И като си го пуснал така, виждаш ли нещо? :)

Пуснах линка плюс вбокса от двете страни , както съм пускал видеа на ютуб, обаче явно във вбокса е явно по-сложно? :roll:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 авг 2015 17:11

Todor_Zhivkov написа:
Tommi написа:И като си го пуснал така, виждаш ли нещо? :)

Пуснах линка плюс вбокса от двете страни , както съм пускал видеа на ютуб, обаче явно във вбокса е явно по-сложно? :roll:

Явно е, че на теб явните неща хич не са ти явни... :lol:

Todor_Zhivkov
Контакти:

Мнениеот Todor_Zhivkov » 16 авг 2015 17:23

Кашчей написа:Ами.... по-умен съм от теб и знам по-добре руски, не го ли разбра досега :mrgreen: :mrgreen:

Не знам за кой потребител говориш , това , че сте имали някакви заяждания по между си, не означава, че трябва да се заяждаш и с мен!
Аз от както се регистрирах в този форум преди седмица , забелязвам в теб, че си озлобен към хората човек, гледаш им недостатъците и като видиш някой недостатък в даден човек, веднага гледаш да го осмееш пред всички!
Аз няма да отговоря на заяжданията ти, защото не желая да слизам нивото ти!
Ти си класически трол!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 авг 2015 17:26

Todor_Zhivkov написа:
Кашчей написа:Ами.... по-умен съм от теб и знам по-добре руски, не го ли разбра досега :mrgreen: :mrgreen:

Не знам за кой потребител говориш , това , че сте имали някакви заяждания по между си, не означава, че трябва да се заяждаш и с мен!
Аз от както се регистрирах в този форум преди седмица , забелязвам в теб, че си озлобен към хората човек, гледаш им недостатъците и като видиш някой недостатък в даден човек, веднага гледаш да го осмееш пред всички!
Ти си класически трол!

Алахчо, на Кашчей на малкия пръст не можеш да стъпиш, с всичките му кусури... ;) За разлика от теб, той умее да мисли и да води адекватен разговор с останалите, когато има такива предпоставки. Ти си отворена книга за повечето тук, но работата си е работа - нали и вие имате графици. :|
Последна промяна от diplomat на 16 авг 2015 17:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 17:27

Todor_Zhivkov написа:

Ти си класически трол!

Александров, както вече ти споменаха и други, постарай се да пишеш различно, със следващият си ник, за да не те разпознаваме толкова лесно! А относно какво аз правя..определено знам какво правя и умея да го правя, докато ти не умееш и си безкрайно прозрачен в невежеството си!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 17:31

diplomat написа:
Todor_Zhivkov написа:

Ти си класически трол!

Алахчо, на Кашчей на малкия пръст не можеш да стъпиш, със всичките му кусури... ;) За разлика от теб, той умее да мисли и да води адекватен разговор с останалите, когато има такива предпоставки. Ти си отворена книга за повечето тук, но работата си е работа - нали и вие имате графици. :|

Сигурно имат и разценки, защото тоя повтаря по-зле и от папагал едно и също. И което е по-тъпото, аз продължавам да смятам, че е анти-руски трол, защото с писанията си повече вреди на Русия, отколкото да помага. Някои явно смятат, че всички потребители във форума са първосигнални.
Как може да е руски трол, след като не знае руски :roll: :o :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”