Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Мнениеот Цецо Чука » 16 авг 2015 14:57

samobotev написа:извадихте луд късмет първото пловреме когато гредите и вратаря ви успяха да задържат резултата 0-0 .

Къв късмет бе братче, късмет изкараха Монтана че тея от Левски блееха и вместо да бият с 6-1/2 те биха само с 2-0, аз поне така ги видях положенията.
Я да видим кой тука плюеше Наско Курдов като го хвалех,м?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 16 авг 2015 14:59

siniq_fen написа:Искам само да обърна внимание на Атанас Илиев - това момче има много качества и очаквам още зимата да подпише с някой от грандовете.

И на мен ми хареса, много се движи, търси топката, има добро пласиране и удар, горе-долу 38 пъти подобрена версия на В. Христов, примерно. От къде е тръгнал?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 авг 2015 15:45

Равностоен мач през по-голямата част от 90-те минути. Гостите играха добре, заслужават поздравления.
Левскарите показват по-добра успеваемост пред гола в сравнение с предходни години, пропускат малко от изгодните положения, това се видя във всички досегашни срещи.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 авг 2015 16:12

За първи път този сезон не успях да гледам и минута от мача. Хубав резултат и важна победа за спокойствие.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 16 авг 2015 16:32

Groucho написа:Левскарите показват по-добра успеваемост пред гола в сравнение с предходни години, пропускат малко от изгодните положения,

Ти сигурен ли си че си гледал Левски-Монтана...тоя последния сега мач имам предвид?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2015 16:52

Беше важно да бием.

Да, принципно не би трябвало в мач с Монтана да обсъждаме, дали ще ни е трудно, тегаво, ще бием ли, и т.н. но обстоятелствата са такива, че към момента този Левски, не е страшилището от преди 7-10 години.
Има наченки да си върнем старата успеваемост, но за сега е така, ще се по-притесняваме по-често срещу съперници, които ни отстъпват... Принципно де, най-вече като име.

Снощи имахме проблеми през първото полувреме, но след това момчетата в синьо си направиха мача лесен.
Всъщност, като отделни единици, аз мисля, че отстъпваме само на Лудогорец.
Играчите ни вече започнаха да се напасват, да придобиват ритъм.
Вижда се, че дори и когато не ни върви играта, не увисваме като прани гащи, а все пак затрудняваме съперника.
Това е много важно.

Дано и новите ( то само Умар не сме видяли за сега, но ако има все пак други ) ... Се включат добре като Курдов и стилът ни, който започва да добива някакъв нюанс, да не пострада.

Следващият мач в Пловдив, хич няма да е лесен.
Всъщност може да бъде, ако нашите си го направят.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 авг 2015 17:00

седемнамалко написа:
siniq_fen написа:Искам само да обърна внимание на Атанас Илиев - това момче има много качества и очаквам още зимата да подпише с някой от грандовете.

И на мен ми хареса, много се движи, търси топката, има добро пласиране и удар, горе-долу 38 пъти подобрена версия на В. Христов, примерно. От къде е тръгнал?

От Черно море. Те сега съжаляват, че преди година-две са го пратили в Монтана и в момента си късат нервите с Бижев.
Само Левски!

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 16 авг 2015 17:03

Цецо Чука написа:
Groucho написа:Левскарите показват по-добра успеваемост пред гола в сравнение с предходни години, пропускат малко от изгодните положения,

Ти сигурен ли си че си гледал Левски-Монтана...тоя последния сега мач имам предвид?

И аз съм на мнение, че направихме много пропуски от чисти позиции:
Първото полувреме Курдов пусна чудесен пас на Краев-100% ситуация.
Курдов пък пропусна хиляда и сто процентово положение.
В края на полувремето след разбъркване топката попадна в Костадинов, ама и той пропусна.
За второто полувреме е излишно да говорим - спокойно можехме да вкараме общо 4-5 парцала.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 авг 2015 17:32

Цецо Чука написа:

Точно този мач е гледал. Но от време на време се е разсейвал покрай сагата Моуриньо и Ева Карнейро :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 авг 2015 17:34

След снощния мач, стената на срама е по-къса, но все пак има мат'рял: :)

AnalBreaker написа:1:1

stf написа:От показаното до момента се вижда ,че Монтана е с класа над Левски . Ще е успех за сините ако стигнат до равен ...

parazit написа:1-1

Saint Etienne написа:1:1

smo написа:Равен 1:1 :)

armeec93 написа:1:2

demon777 написа:Кви шансове бе моме? Мачкат ви по целия терен само късмета Ви покрива да не губите с 2 гола вече
Вратаря май рожден ден има неска

Pragmatichen написа:Пичове, мачът ще е над 2.5 гола, а защо, ще разберете по-късно, който залага, да ме послуша и внимателно да следи развоя на мача.
Имам инфо от преди 10 мин...
Късмет на всички!

Pragmatichen написа:
След точно час сам ще го видиш резултата...
Гледай внимателно!
Така се уреждат забавени заплати за 90 мин, така се връзват бюджети.

smo написа:
Мачът трябва ли да е забранен за лица под 18 години?

veselinsk написа:Към коя минута ще почват да си вкарват за над 2.5 ? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”