honda написа:Неутрален написа:Тоmmi, явно не четеш внимателно !!!! Пробвай от начало и по бавно, за да няма нужда да обяснявам какво съм писал. Първо цска НЕ Е МОЙ клуб !!! Не ме итнересува на кой е , нито сините нито оранжевите нито лилавите итн клубове. За какво съм "вечно онеправдан" ??? Това което ти си мислиш, си е твоя работа но не ми вкарвай думи в изреченията които ни най малко не съм искал да ги кажа. Разкриването на заплатите е гооляяяям проблем. И то не само в Левски , ама почти всички клубове с малки изключения. Понеже явно не искаш да отговориш, ще питам отново : ГОнзо взимал ли е заплата над 1 милион в годините преди трансфера му в Рен ??? Плащани ли са данъци на държавата ??? Това питам, защо същата тази държава гони едните за неплащане на задълженията , а не гони други за УКРИВАНЕ НА ДОХОДИ !!!!! Не се правете на луди на сила. Как така футболистите карат коли за по 100 К евра , а пък взимат по 3-4 хиляди заплата ??? Много явни несъответствия в начина на живот и декларираните доходи. А за цска , щом до тук са я докарали проблема си е техен, да се орпавят. Даже се чудя дали не трябваше още едно стъпало на долу да слязат но това е друга тема. Иначе за стадионите също не си прав ! Държавата трябва да бъде майка за всички, а не мащеха за някой. Или всички плащат или всички не плащат, не знам защо някой трябва да получава безвъзмездно помощи, а други да се оправят сами. Даже последния пример счупи тъпомера с трибуната за милиони в Разград, но това също е тема за друг разговор.
Имаш ли идея как М.Чорни наливаше пари в Левски ?
Ако нямаш ,моля те не се упражнявай по темата.
М.Чорни даваше пари на Левски под формата на спонсорски и рекламни договори с негови фирми(основно Мтел,ако си забравил по онова време М.Чорни беше мажоритарен собственик на Мтел,а Левски беше част от рекламната стратегия на компанията). В онези години Левски получаваше от Мтел по 7млн долара на година без бонуси за участия в рекламни кампании на Мтел, шампионски титли, участия в ЕКТ и т.н. Така ,че и дума не може да става за плащане под масата. Специално Гонзо беше любимец на М.Чорни и отделно получаваше лично от евреина много бонуси и подаръци - примерно S класата му е подарък от М.Чорни за "кървавия гол" ,за избирането за футболист на годината единия път джип "Мерцедес" ,другия път мезонет. Левски не е страна в отношенията М.Чорни- Г.Иванов дали са платени такси за всички подаръци ,които М.Чорни е направил на Гонзо( а и на други хора свързани с Левски) едва ли някой в този форум може да ти отговори.
На Левски са правени много пъти одити в това число и от тъмночервения Кр.Стефанов,но до момента укриване на данъци не е открито. В Момента има задължения към НАП ,които се обслужват съгласно споразумение с НАП
Разбира се че имам представа, затова и пиша. Спонсорските договори с Мобилтел , още от времето на Грашнов, лека му пръст, са едно, подаръците са друго а заплатата е съвсем трето нещо. Понеже знам какво се е случвало, затова и питам. Ако съм те разбрал правилно, Гонзо е играл срещу заплащане от 2 гхиляди лева заплата, на които са платени всички данъци, а останалите пари са "подаръци" за мнооого пари ?!? Ми тогава, тези по чужбина луди ли са да плащат десетки милиони заплати ??? Нека правят "подаръци" , тукмо ще си спесят някой друг лев от данъци. Пак ще повторя, понеже явно НЕ разбирате, Левски е изряден само и единствено защото са правени документални измами. Как иначе ще обсяните несъответствието в начина на живот и приходите на много от футболистите в А група, не само в Левски ??? Иначе за твое сведение ако те интересува де, най големият бюджет на левски е бил около 20 милиона, това е по времето когато стригаха нула номер онзи с обецата.