По-толериран ли е бил ЦСКА от Левски,преди 89-а ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: По-толериран ли е бил ЦСКА от Левски,преди 89-а ?

Мнениеот dreben23 » 14 авг 2015 00:08

Хахах, ЦСКА бил толериран. Дай боже и на нас да се падне някога! :) Вече на 32 станах, почти никога не сме толерирани за нищо. Всеки като чуе ЦСКА и се хвърля като за трета световна война! Но така и трябва да е, но не само и единствено срещу нас! :lol: Само за едно нещо се сещам, което ми е направило впечатление- дузпите на Вили Димитров! :lol: Но от негово време ние дузпичка не сме видели, а и никой не ни ляга, за да се класираме в Европа, както Черноморец легна на едни други, дето са най-толерираните откак се помня. Но те не помнят повече от три минути време фактологията за отминали събития, та са ми ясни! :)

Не им се връзвайте изобщо на глупостите, тук има и живи очевидци и ги знаем хубавичко. И пак не го правим на проблем! :)
Като не помнят толкова далечното минало, я да ги попитам аз заради кого беше изхвърлен ЦСКА във В група? Щото аз знам пък нъц!

Не мога да разбера защо вчерашни с жълто се изказват за 89-та година, то аз бях на шест бре, всеки може да ви е излъгал всичко. Като се почне от тате и мама, стигнем до уроците по история в училище, от които след 90-те е премахнат доста материал така, в литературата е същата работа и там. А дали не живеете повечето в една огромна лъжа? :)

[offtopic]Освен това бащата е шибан левскар и дори в живота е тежък неизлечим случай, също като повечето левскари. Все те знаят, все те трябва да са ВТОРИ, все те са можещите и знаещите. Хаха, да бе, вервайте си! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2015 00:43

dreben23 написа:Хахах, ЦСКА бил толериран. Дай боже и на нас да се падне някога! :) Вече на 32 станах, почти никога не сме толерирани за нищо. Всеки като чуе ЦСКА и се хвърля като за трета световна война! Но така и трябва да е, но не само и единствено срещу нас! :lol: Само за едно нещо се сещам, което ми е направило впечатление- дузпите на Вили Димитров! :lol: Но от негово време ние дузпичка не сме видели, а и никой не ни ляга, за да се класираме в Европа, както Черноморец легна на едни други, дето са най-толерираните откак се помня. Но те не помнят повече от три минути време фактологията за отминали събития, та са ми ясни! :)

Не им се връзвайте изобщо на глупостите, тук има и живи очевидци и ги знаем хубавичко. И пак не го правим на проблем! :)
Като не помнят толкова далечното минало, я да ги попитам аз заради кого беше изхвърлен ЦСКА във В група? Щото аз знам пък нъц!

Не мога да разбера защо вчерашни с жълто се изказват за 89-та година, то аз бях на шест бре, всеки може да ви е излъгал всичко. Като се почне от тате и мама, стигнем до уроците по история в училище, от които след 90-те е премахнат доста материал така, в литературата е същата работа и там. А дали не живеете повечето в една огромна лъжа? :)

[offtopic]Освен това бащата е шибан левскар и дори в живота е тежък неизлечим случай, също като повечето левскари. Все те знаят, все те трябва да са ВТОРИ, все те са можещите и знаещите. Хаха, да бе, вервайте си! :)[/offtopic]

Ти прочете ли добре заглавието на темата?
Сега си помисли на колко години си бил преди 26 години и какво си знаел по въпроса тогава :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 авг 2015 19:39

Помня Батков преди години,като разпространи в публичното пространство един протокол,който уж доказвал,че Левски е най-старият столичен клуб,защото не бил създаден през 1914 г.,а през 1911-а.Пишман юриста,даже не си беше направил труда да обърне внимание на това,че вътре имаше инициали на организации,създадени десетилетия след 1911-а.Като става дума за създаване доста фенове на Левски също разпространяват и защитават своята теза,че ЦСКА бил създаден от БКП,но въпросният указ така и не се откри.Може би защото не съществува...
По-важното е,че създаването на ЦСКА е резултат от една дълга поредица от обединения,които са нещо нормално у нас.
Между другото първото футболно обединение у нас,всъщност е между Левски и ПСК (Пощенски спортен клуб).С него левскарите гарантират своята финансова стабилност в онези толкова трудни следвоенни години.Малко след това АС 23 се обединява с Шипка-Победа и новият клуб е кръстен "Чавдар",който е в сериозни финансови затруднения и изпада във втора дивизия.След идването на соц-а Левски привличат в състава си един куп елитни играчи,а единствените му конкуренти,като Славия и АС 23 западат.Така само за няколко години левскарите печелят повече отличия,отколкото за 30 г. преди идването на "тежкият" за тях комунизъм.През 1946 г. те стават и първият носител на КСА.А в следващите 2 години (1946,1947)пък правят два поредни дубъла.Нещо което не са правили до този момент.В началото на 1948 г. идва ерата на Цола,която е наричана от много хора "истинският президент на България".
Когато на 15 февруари втородивизионният Чавдар преминава към ЦДВ (Централен дом на войската) едва ли някой би си представял,че те ще отмъкнат титлата на Левски.ЦДВ по това време е организация,която включва в себе си театрални,певчески,физкултурни и други културно-масови военни колективи.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2015 19:46

Drunken_Master написа:Когато на 15 февруари втородивизионният Чавдар преминава към ЦДВ (Централен дом на войската) едва ли някой би си представял,че те ще отмъкнат титлата на Левски.ЦДВ по това време е организация,която включва в себе си театрални,певчески,физкултурни и други културно-масови военни колективи.

А аз, наивникът, досега си мислех, че титлата е спечелена от футболистите на Септември, които са втори избор, след Спортист Хаджи Димитър :roll: :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 15 авг 2015 11:19

На кой народ сте отбора бе мухозол, като до сега не сте събрали общо толкова хора за тоя сезон колкото ние за един мач.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 авг 2015 01:52

ceBep написа:На кой народ сте отбора бе мухозол, като до сега не сте събрали общо толкова хора за тоя сезон колкото ние за един мач.

За вас мачът със Струмска слава си е страхотно дерби.Затова! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2015 09:47

Въпросът в темата не е зададен коректно и би трябвало да бъде-„Защо винаги „Левски“ е бил най-толерираният спортен клуб в България , от властимащите“
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 09:51

Red joker написа:Въпросът в темата не е зададен коректно и би трябвало да бъде-„Защо винаги „Левски“ е бил най-толерираният спортен клуб в България , от властимащите“

Тиии.... защо си започнал да пиеш отрано сутринта :mrgreen:
Вас изобщо никой не ви е толерирал, неееее..... само ако имаш отговор как става така, че новосформиран отбор започва веднага да играе в шампионата, и как става така, че отпаднал на квалификациите отбор играе в А група, без протекция от властта, ще си най-добрият в научната фантастика!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2015 09:53

pepodanov написа:КОМУНИСТИ ,МОЖЕ ДА ГОВОРИТЕ КАКВИТО ИСКАТЕ ГЛУПОСТИ ,НО "ЛЕВСКИ" Е ОТ 1914 ГОДИНА И ДО КАТО НЕ БЕ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ВАШИЯТ ОТБОР - ЦСКА-СЪСТАВЕН ОТ ИГРАЧИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ /ИЛИ КАТО НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР/ Е БИЛ И ШАМПИОН И НАЙ-ОБИЧАНИЯТ ФУТБОЛЕН ОТБОР. СЛЕД КАТО ВИЕ, ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ ДОЙДОХТЕ НА ВЛАСТ, РЕШИХТЕ, ЧЕ КАКТО В СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ТРЯБВА ДА ИМА ПАРТИЕН -ЧЕРВЕН ОТБОР И ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ОТБОРА НА НАРОДА!! .!! КОГА ВИЕ ОТ ЦСКА СТЕ БИЛИ ОТБОР НА НАРОДА ??/ КОГА ?? ИЗМИСЛЕН,ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ОТ БКП И ИЗКУСТВЕНО ПРОТИВОПОСТАВЕН НА ЕДИНСТВЕНАТА ОФИЦИАЛНА ОПОЗИЦИЯ НА БКП !! ПОНЕЖЕ ОЩЕ , ВИЕ ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ СТЕ, НА ВЛАСТ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ТОЗИ-ИЗРОД -ОТБОР ....НА КАКВА " АРМИЯ" ,ЧЕ И "ЦЕНТРАЛЕН" ...КАКТО ВАШИЯТ " ЦЕНТРАЛЕН КОМИТЕТ НА БКТ " ТАКА И ОТБОРА ВИ Е " ЦЕНТРАЛЕН" ... НО ДОКАТО ИМА РЕЖИМ НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ ,А ТЕ СЕ ГЛАСЯТ ДА КОМАНДВАТ ОЩЕ ПОНЕ 50-60 ГОДИНИ ЩЕ ИМА И ОТБОР НА ??? НЯКАКЪВ "ЦЕНТРАЛЕН" ..."КЛУБ" НА "АРМИЯТА" , АМА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ...РАЗБИРА СЕ... ДЕРЗАЙТЕ КОМУНИСТИ ГАДНИ ,НО ДО КОГА ???.....

НЕДЕЙ ДА ПСУВАШ БЛАГОДЕТЕЛИТЕ ВИ :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2015 10:05

Кашчей написа:
Red joker написа:Въпросът в темата не е зададен коректно и би трябвало да бъде-„Защо винаги „Левски“ е бил най-толерираният спортен клуб в България , от властимащите“

Тиии.... защо си започнал да пиеш отрано сутринта :mrgreen:
Вас изобщо никой не ви е толерирал, неееее..... само ако имаш отговор как става така, че новосформиран отбор започва веднага да играе в шампионата, и как става така, че отпаднал на квалификациите отбор играе в А група, без протекция от властта, ще си най-добрият в научната фантастика!

Аз си пия постоянно,обгазен :lol: Иначе -какво има общо научната фантастика с фактите-целият ни спорт беше толериран от властта,такива бяха времената,но поне имаше спорт и спортни постижения,почти нямаше дете ,което да не тренира нещо :!: :idea: Относно отбора от крайния квартал-много е изписано и казано,има планина от факти,официално признати и много такива,които си остават публична тайна и доказващи,че този клуб не признава равния старт и равнопоставеността с другите :idea: :!: Ако си такъв бюстител на морала и правдата може да ги видиш и изтъкнеш-ако си толкова късопаметен(както ти изнася да бъдеш),погледни и в нашата съвременност,нищо обаче не е от вчера,всичко си има традиции,„крушката си има опашка “ :!: :idea:

Върни се в “Кошче за отпадъци”