И от двете страни на барикадата има изроди и спора ви е просто безмислен, нито едните нито другите са стока.
Колкото до българските комунисти, те и правителствата преди тях идват след преврати и гонят и репресират всеки който не мисли като тях. Дето се вика комунистите се учат от най добрите и дори за някои неща надминават учителите си.
та комунисти или капиталисти все са касапи , изроди и малоумници, които по простата част от народа следва и възхвалява
ЧРД на Фидел Кастро !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЧРД на Фидел Кастро !
язе написа:Thsmith написа:С цената на около 3000 комунисти, Пиночет спасява стотици хиляди животи и гарантира благоденствие и достоен живот на цялата страна.
Айде бе?!?
Броят на жертвите на Пиночет, минава 40 000.
http://tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8% ... c9r033gv5c
Първо не са жертви, а са престъпници а.к.а комунисти и са приблизително 3000. Има го във всяка официална литература. Елиминираните са на 99% през първите дни. Тия преписвания на къде що умрял джамбаз на някаква уж диктатура която решила да си свика референдум сама и да си отиде... на някой друг.
HoUs4oOL написа:Само не се опитвай да определяш кои са добрите и кои лошите.
Пиночет е отрепка, която избива хиляди инакомислещи, това не е демокрация, нито е общество, което приема всички за равни.
Все ми е тая против какво се е борил Пиночет, факт е, обаче, че се бори по същия начин, по който са го правили Сталин и Мао Дзъдун.
Това, че го прави срещу хора, които ти не харесваш, не го оправдава.
Пак те питам има ли преверат???
И ако това не е преврат, защо тогава се осъжда нахлуването на СССР в Афган при положение, че нещата са същите, там също има покана от правителството?
Няма нужда да определям нищо. То всичко е пределно ясно. Един човек е спасил страната си от чумата, а други са завлекли десетки млн животи и са съсипали още стотици млн с обричането им на нищета и нещастие.
Пиночет не гони "инакомислещи", а гони комунисти/терористи/престъпници. Хора, които не желаят да спазват закона и да зачитат правата на другите. Исторически е доказано, че няма друг начин да се бориш с такива същества. Или може би трябваше да ги остави да взривяват църкви със съветско оръжие и кубинска подкрепа? Да започнат масови саботажи, атентати и грабежи? Да се стигне до гражданска война и стотици хиляди жертви? Да копита колумбийската борба с ФАРК с десетилетия?
Пиночет е направил това което трябва за да спаси страната си. Не случайно е получил заслуженото му отношение от най-влиятелните и успешни личности през изминалия век. Тачър, Рейгън, Папа Йоан Павел и тн.
---
пп Къде съм коментирал нахлуването на СССР в Афганистан? Можеш ли да ми покажеш поне един пост? Али Бабата са също толкова вредни и никога не съм ги защитавал в нито една тема и в нито един разговор. Нямам намерение да се извъртам само защото едните били подкрепяни от янки, а другите от рашъни, жмички, британци или каквито си избереш.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- GA_ veliki
- Контакти:
Todor_Zhivkov написа:Русия сега е военна сила номер 1 и една от най-силните икономики в света, докато САЩ и Западна Европа се циганизират, ислямизират и западат като икономики! Факт!
Това не променя факта, че Куба оцеля въпреки САЩ и Русия, която изостави Куба.Не знам колко е силна щом един "кравар" отстрелва 65 рублей, но това е друга тема.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
diplomat написа:А броят на жертвите от комунистическия режим в България колко са? Или всички избити след 44-та са били престъпници, а в Чили са убити само невинни хора?
И колко са тия жертви ? Или напиши числа или не ме занимавай с дребните ти заяждания !
drakon написа:diplomat написа:А броят на жертвите от комунистическия режим в България колко са? Или всички избити след 44-та са били престъпници, а в Чили са убити само невинни хора?
И колко са тия жертви ? Или напиши числа или не ме занимавай с дребните ти заяждания !
Вземи се ограмоти малко, бе, партизанче!
http://www.victimsofcommunism.bg/bg/vic ... s/about-us
Над 200 000 са убитите от сатрапския комунистически режим в България. Ако прибавим и българските граждани с турско потекло, тогава цифрата стига до 500 000! Да *** **** ***** проста!

diplomat написа:drakon написа:diplomat написа:А броят на жертвите от комунистическия режим в България колко са? Или всички избити след 44-та са били престъпници, а в Чили са убити само невинни хора?
Вземи се ограмоти малко, бе, партизанче!
http://www.victimsofcommunism.bg/bg/vic ... s/about-us
Над 200 000 са убитите от сатрапския комунистически режим в България. Ако прибавим и българските граждани с турско потекло, тогава цифрата стига до 500 000! Да *** **** ***** проста!
[offtopic]Надрусан п---л това официална статистика ли е ? Палячо

Официална статистика никой няма как да ти даде, то дори по време на т.нар. Народен съд не се знае колко са избити, защото не са само тези с издадени смъртни присъди, мнозина българи загиват и без такива, като дядото на Борисов, например, май неговият случай беше един от безбройните такива.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Жив и здрав! И да 'иляди! 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100