Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BlackNBlue
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/

Мнениеот BlackNBlue » 16 авг 2015 01:01

BlackNBlue написа:2:0

Да го бях играл на точен. 8-)
Как играхме иначе? Нямах възможност да гледам мача за жалост.

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 авг 2015 01:27

blue avalanche написа:
futbolqga написа:Ти даже и мач не си гледал явно, ама държиш да си плюеш - Орачев играе в ляво, не дясно! И защото не си го гледал, ще ти кажа - момчето има по-прецизно центриране от всеки един играч в този отбор към момента (единственият, който знае как се центрира остро - а не с балони като в квартално мачле).
А иначе кой казваш, че чака центрирания? Снажният ни нападател в тези мачове? Какви центрирания при положение, че централния ни нападател е крило, с типичната физика за поста си, и няма никакъв шанс да се пребори със стабилен централен защитник? Бързи къси пасове по тревата са ни единствения шанс, като много ясно се видя от мача, че това бяха и тактическите указания на Стойчо.

Много се отклонихме от темата.
Само ще кажа,че юношите не са имунизирани срещу критика.И,че няма още 5 години да са "юноши".Хората на тяхната възраст "късат мрежи" в Европа.Само тук ги водим "юноши" и на 24г.
Всеки има право да харесва или не харесва даден играч.Но явно,че в този форум "различното" мнение не се толерира.

Колега, надявам се след днешния мач да си променил мнението си за Орачев. Както ти казах по-рано в спора ни - дай му време и погледай играта му, когато играе на крилото.

Иначе поклон пред момчетата. Малко е смешно да изпадаме в такава еуфория след мач с Монтана (нищо лично към тях - даже много ги харесвам като отбор), но наистина имаше много позитивни моменти днес. Младите показват чудесни качества, а Наско Курдов най-накрая се върна вкъщи и съм сигурен, че ще даде всичко от себе си, за да помогне на отбора в този тежък период.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Мнениеот W84me » 16 авг 2015 02:00

Rivaldo10 написа:
MagicMoments написа:Браво Гонзо,2 поредни чисти мрежи,2 поредни победи,голове на младите ни таланти,браво браво сега никой не се сеща къде са жълтите карти,окомплектована ли е защитата,Абди днеска,утре,петък ли ще дойде,никой не писка за Балджийски,Иван Минчев,Живко Атанасов,Асен Георгиев и още куп наши бивши юноши.Нивата е дълга,трябва и постоянство,първото полувреме бе слабо,второто отличен 6 за всички.Минаха тежките мачове с Литекс,Лудогорец,Черно Море време е за още поредни победи.Личи си добрата работа по трансферите все млади играчи с договори за по 2 години,Де Нойер-Костадинов е бетон двойка вътрешни халфове,Карнер е постоянен,вече и с нападателите всичко е наред,да дойдат поредица от победи и тогава ще има още повече хвалби и усмивки.Трябва си работа всеки ден,малките детайли като паса на Де Нойер решиха мача.

Играем без ляво крило, трябват ни адекватни смени в центъра, тоест поне още 1 играч. Централните нападатели за мен са слаби, нямам никакви очаквания от Диаби. Дочух, че е посредствен. Без Абди няма да влезем в топ 3 (лично мнение), с него поне има шанс.

ДОЧУЛ, че е посредствен....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 авг 2015 02:02

МОГЪЩ ЛЕВСКИ ПРОДЪЛЖИ ПОБЕДНАТА СИ СЕРИЯ, МИНА И ПРЕЗ МОНТАНА ПО ПЪТЯ КЪМ ТИТЛАТА!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 авг 2015 02:03

Rivaldo10 написа:Слаби сме!

Слаб си ти, отборът си е екстра. :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 авг 2015 02:31

Rivaldo10 написа:Слаби сме!

Ама бием!Смятай кат станем силни...

Потребителски аватар
bendjibiserov
Контакти:

Мнениеот bendjibiserov » 16 авг 2015 02:50

batmanlevski написа:имаме директор, имаме треньор, имаме вратар , имаме защита, имаме халфове , имаме нападател ! това е Левски, това е моя Левски, това е Левски на България ! днес дори съдията не можа да ни спре въпреки ,че в пореден мач ни отмениха редовен гол !

На колко си? Не лети мн.високо директора ти е супер ,радваисе на децата не споменаваи директора

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 авг 2015 09:53

Изчетох последните 10 страници по тази тема... Няма да се включвам да правя анализ на мача... Болшинството тук са го гледали по телевизията... Аз бях на стадиона... Въпреки 200-те км и нощния път... Но така разбирам нещата... Приятелски съвет от мен, момчета и момичета: Не изпадайте в излишна еуфория, защото много, ама много сме далеч от истината... по всички параграфи... И другият ми съвет е: Идвайте на мачовете, а не дремете пред компютрите като си мислите, че така подкрепяте така отбора... Дайте своя дял за този велик отбор, като посещавате мачовете му... Той има нужда от вас, от всички ни там- на стадиона... Тези млади момчета "ще летят" като видят, че са отишли 10-15 000 сини сърца, които ги подкрепят безрезервно...
Честита победа от мен!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 16 авг 2015 10:35

santiliana написа:Изчетох последните 10 страници по тази тема... Няма да се включвам да правя анализ на мача... Болшинството тук са го гледали по телевизията... Аз бях на стадиона... Въпреки 200-те км и нощния път... Но така разбирам нещата... Приятелски съвет от мен, момчета и момичета: Не изпадайте в излишна еуфория, защото много, ама много сме далеч от истината... по всички параграфи... И другият ми съвет е: Идвайте на мачовете, а не дремете пред компютрите като си мислите, че така подкрепяте така отбора... Дайте своя дял за този велик отбор, като посещавате мачовете му... Той има нужда от вас, от всички ни там- на стадиона... Тези млади момчета "ще летят" като видят, че са отишли 10-15 000 сини сърца, които ги подкрепят безрезервно...
Честита победа от мен!

Еуфорията предполагам е от желанието и себераздаването не само от младите. На стадиона ясно се видя как Минев и Белаид дори и паднали на земята се бориха и спечелваха топката. При положение, че нямаме пари за силни футболисти (Де Нооер е изключение) единствено това можем да искаме от тях - да изровят терена в името на синята фланелка.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 16 авг 2015 10:57

Да си на стадиона и Левски да побеждава - няма такъв кеф. Много добър мач за нашите, особено второто полувреме. Прохазка беше железен, а Де Нойер ме изненада приятно. Колко топки отне това момче, евала. Отлични Краев и Цонев, Орачев на няколко пъти доста ги развинти. А тази хореография преди мача ме изненада приятно - 5 момчета влязоха със знамена на терена и развяваха. Много готино!

САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”