Много добре. Убихме хита на сезона. Пир това с добра игра. Един мач в който Краев вкара поредните си два сини гола. Орачев игра страхотно. Абе всички много добре. Уцелили са с Де Ноойер. Заедно с Прохазка двамата + всички юноши който от този сезон вече са мъже ще стане отбор.
САМО ЛЕВСКИ.
Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/
ralka_levskarka написа:![]()
Не бъди самохвалка

demon777 написа:Кратък обзор на мача:
Монтана надигра сините по всички показатели само 15-20 не концентрирани минути в началото на 2рото полувреме и лошият късмет пред гола ги раздели от точка а даже и три. Сините имаха едва 3 точни удара и то два от тях са головете. Всички останали опити за гол отиваха в публиката и космоса. Това не реално 2:0 ще им вирне носовете който много скоро ще наведът отново
Моля концентрирай се върху областната квалификация за купата

- ralka_levskarka
- Контакти:
demon777 написа:ralka_levskarka написа:![]()
Това се играе минимум с десятка и ако стане стане
Малко съм страхлива, затова. Имах 9 лева, не исках всичките

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
седемнамалко написа:Мистри написа:седемнамалко написа:Де Нойер е навсякъде. От Ричи насам не сме имали такъв играч, само дето този е по-полезен в офанзивен план.
За мен е играч на мача.
Е Краев си вкара головете, той ще е, но Де Нойер е много близко. Много добро попадение, ще видим и Махмудов, според мен е качествен футболист, но му трябва време, както при Аниете и Бедоя.
Май позна..Краев вкара , но Де е моторът на отбора.Махмудов ще го видим като спре яденето и цигарите.

Последна промяна от Мистри на 15 авг 2015 21:56, променено общо 1 път.

demon777 написа:Септември не ни плашат
Горкия Митов как ше има да мънка утре
Аз не бих бил толкова уверен.
Първият мач едвам бихте някакви пълни аматьори. Ако това 3-0 те успокоява ...
Утре ще се видим във вашият форум. Днес постой порадвай се със сините. Усети синята радост. Утре ще си говорим надълго и нашироко.
Време е да започнат с топлите връзки между Левски и Монтана, лягане, пускане, купуване и т.н. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Сега виждам, че засада при гола на Курдов имаше, но съдичта беше на такова място, че и да нямаше пак щеше да я вдигне.
korteneca написа:Време е да започнат с топлите връзки между Левски и Монтана, лягане, пускане, купуване и т.н.
и аз това очаквам,даже съм изненадан, че не са го направили вече.
Добро второ полувреме. Като влезе и Бедоя, ще е още малко по-добре.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!