Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/
Продължавам да твърдя , че в Орачев има хляб, при правилен кондиционен треньор.

-
- Контакти:
Tatone написа:седемнамалко написа:Играят я, почвам да си мисля, че на този отбор и Бедоя не му трябва.
нека покрай малките да има и по-опитни. Испанец е. Научен е. Само ще им помогне.
То за помощ е ясно, сезона е дълъг... Но дано не изяде мястото на Цонев като се върне.
ralka_levskarka написа:Аз сложих 1 левче ей така, на 7 коеф и затворих на 3,40 спокич, доволна съм, ДНЕС съм на 5+
То това левче ... то си е нещо като... нищо. Аз реших, че имаш игра и след като попита ... 1 лв. Може ли да се залага 1 лв. Не знаех.
Hohohoho написа:Мистри написа:Hohohoho написа:Курдов влезе във форма за 50 минути. Българския Меси е това от сега за мен
Играч на мача за мен е Де Нойер, но за поощрение , може и Курдов.
Курдов реши мача за мен.
Тоя сезон съм много доволен. Като изключим мача с Ботев, целият отбор се старае. Личи си, като има читав треньор и като го оставят да работи. Лапетата имат много желание и не лоши данни, Може и да стане отбор отново след всичките тия години.
Прав си!
Имаме ОТБОР!
Може да грешат, да нямат опит, но ИГРАЯТ!Това ме радва.
ДЕЦАТА на Левски са БЪДЕЩЕТО ни!

-
- Контакти:
Мистри написа:Продължавам да твърдя , че в Орачев има хляб, при правилен кондиционен треньор.
Има качества, но не е за бека. Днес игра супер.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Tatone написа:ralka_levskarka написа:Аз сложих 1 левче ей така, на 7 коеф и затворих на 3,40 спокич, доволна съм, ДНЕС съм на 5+
То това левче ... то си е нещо като... нищо. Аз реших, че имаш игра и след като попита ... 1 лв. Може ли да се залага 1 лв. Не знаех.
Тц, играх го още в 8 без 15
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
На следващият мач ще съм си у дома. На Герена. Не съм ходил от толкова много време но е време да започна да ходя защото нашите деца имат нужда да се учат да играят пред повечко хора. Пък и вече има за какво да ходя. И детето ще взема. Така, да ви се похваля какво реших. А-да и на аверите ще се обадя и те вероятно ще дойдат. Като едно време.
Време е да се завръщаме у дома.
Само Левски.
Време е да се завръщаме у дома.
Само Левски.
Последна промяна от Tatone на 15 авг 2015 21:40, променено общо 1 път.
седемнамалко написа:Мистри написа:Продължавам да твърдя , че в Орачев има хляб, при правилен кондиционен треньор.
Има качества, но не е за бека. Днес игра супер.
Че той не е бек.

Почнаха да издъхват накрая.Трябва да задържат повече топката