Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот dreben23 » 06 авг 2015 13:25

Викаш кацна му птиченцето на рамото. Е, лошо птиченце! :( Ще видим, според мен вече няма нужното доверие на Росицки, а и подозирам, че може да си тръгне още това лято. 5-6 викат, че ще отсъства най-малко. [offtopic]Остави Арсенал, ами ще го яде пак и националния отбор. И те си нямат късмет като нас. :([/offtopic]

Леле!

Фенове на Арсенал полудяха, заплашват със смърт Габриел
 Голяма част от привържениците на тима са бесни на бранителя, че е контузил Джак Уилшър. Бранителят на Арсенал Габриел бе заплашен със смърт от бесни фенове на тима в социалните мрежи.

Това стана, след като той контузи по време на тренировка един от лидерите на отбора Джак Уилшър.

Последният ще отсъства няколко седмици от терените след тежка травма в глезена.

"Благодаря ти, че съсипа кариерата на момчето и съсипа мечтите ни за титлата. Кълна се в Бога, че ако те видя някъде ще те убия!", гласи един от коментарите на запалянко на Арсенал в "Туитър".

Има дори и още по-крайни коментари, като фенове заплашват и семейството на бразилеца и го призовават да напусне клуба и да се върне в родината му.

Това от своя страна предизвика яростната реакция на други фенове на Арсенал, които защитиха бразилеца, който премина в клуба през януари от Виляреал.

Май е лъжа, Арсенал ще направи изявление днес.

Jack Wilshere injury - Arsenal to make statement

Jack Wilshere could miss up to eight weeks of the new Premier League season
Arsenal are set to make a statement later on Thursday following widespread newspaper reports claiming Jack Wilshere has suffered a suspected hairline fracture of his ankle.

Wilshere sustained an injury in training on Saturday and manager Arsene Wenger said the problem would only rule the England midfielder out for a matter of days.

But, according to newspaper reports, he is facing up to two months on the sidelines and will miss the beginning of the new Premier League season as well as England’s European Qualifiers with San Marino and Switzerland in September.

[offtopic]Напразно ще убият човека! :evil: :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 авг 2015 17:03

За Росицки и аз мислех, че може да напусне това лято, ама като го видях на предната страница на снимката с екипите, се обнадеждих. :mrgreen: Иначе гледам, че за Уилшър даже не е ясно каква е контузията - уж във фибулата, пък в глезена. :roll: Тези, които са заплашвали Габриел (ако наистина има такива), даже не си струва да ги коментираме. :x
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 авг 2015 19:26

Уж сме тренирали усилено, ама нъц! :mrgreen: :cry: Тоя ги е преуморил с тия реклами! :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Rna0rRnAsUs[/youtube]

[offtopic]УБА привлече Рондон, значи Бераино съвсем скоро ще се озове в Тотнъм най-вероятно. Джердан Шакири е минал прегледи и скоро ще се присъедини към Стоук Сити. Всички си стягат отборите, само ние не.[/offtopic]

Според Мирър, Венгер не е склонен да даде исканата сума за Карим Бензема, дано да не е вярно. :mrgreen: :cry: Но от друга страна трябва да се отбележи и един факт- Жиру и Бензема не могат да играят заедно на ниво и в националния отбор, така че може и да има някаква логика, дето само Венгер си я знае. Ще разберем по-нататък..
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 авг 2015 00:53

[offtopic]Акпом отново бележи за Хъл. А Мартинез дебютира за Уулвс.[/offtopic]

Намерихме и трети вратар- Венгер ще включи в първия тим Матю Мейси.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 авг 2015 18:37

NO DEAL FOR NACHO

Arsene Wenger have not offered Nacho Monreal a new contract, according to the Evening Standard.

The defender has started the season as first choice left-back but his contract is due to expire at the end of next season with a return to Athletic Bilbao on the table, according to reports in Spain.

“I’m happy with his performances but at the moment we are not in negotiations for a new contract,” Wenger said.

Трябваше да го продаде на Атлетик и да пробва да вземе Курзава или Дин.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 авг 2015 21:17

Моля, огледайте се за най-близкия стол и седнете, за да не паднете! :)

Шокираща статистика сочи Карим Бензема </= Оливие Жиру. :lol: 8-) :lol: :)

Изображение

[offtopic]Венгер ще излезе прав накрая да на харчи парите за черни дни. :mrgreen: :)[/offtopic]

Carl Jenkinson has kept more Premier League cleen sheets this season than Petr Cech.
:)

Петокласник от Бургас започва в „Арсенал”

Изображение
Изпадналият в трета дивизия “Черноморец” ще получи компенсационна сума за юношата си, която е според разпоредбите на ФИФА

12-годишният бургазлия Станислав Дюлгеров ще стане първият българин в “Арсенал”, съобщи burgasinfo. Петокласникът бе одобрен от лондонския гранд и тръгва в неделя, за да се стана част от школата на клуба.
Връзката е направена през мениджъра Антъни Рево, който доста успешно работи с млади таланти от България.
Дюлгеров е полузащитник, плеймейкър, като играе главно с левия си крак.
Той е бил два пъти на проби в Лондон, където е харесан от скаутовете на “Арсенал” и така се стига до привличането му.
Изпадналият в трета дивизия “Черноморец” ще получи компенсационна сума за юношата си, която е според разпоредбите на ФИФА. Тя ще е в рамките на няколко десетки хиляди лева.
“Арсенал” вече са наели и учителка, която да започне да работи с английския на Станислав. Той вече е преместен и в лондонско училище.

Браво! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2015 17:08

Статистиките не са от значение в случая. Пак сравняваш играчи с много различни роли от към тактиката на отборите им , а и като индивидуални качества.
Друг въпрос е, че Бензема не смятам, че е играчът от когото има нужда Арсенал. Има достатъчно креативност, трябва просто реализатор.
Жалко, че така и не се показа интерес към Ибра. Той беше човекът, който можеше да реши всички проблеми.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 авг 2015 13:07

За каква тактика ми говориш, че той има за партньор Роналдо, а Жиру ги прави същите постижения с по-слаби партньори, само че разликата е, че са няколко. Например, Месут Йозил вчера имаше 99% точни подавания. :) Тъй че Жиру > Бензема, прави са хората реално погледнато, само името му е по-голямо, но ако трябва да съм честен са доста равнотойни, дори Жиру е доста по-комбинативен. Разликата в полза на Бензема е само по отношение на техниката при ек на ек с противник... Е, може всякакви сравнения да се направят, примерно кой е в по-слабо първенство, кой в по-силно и с всяко едно сравнение единият ще има леко предимство, но в общи линии съвсем минимална е разликата. Ти ще кажеш сигурно, че и нападателите не ги гледат по статистическите им данни като ги купуват или обсъждат, не само тях, всички ги гледат. Иначе един Нико Отаменди щеше да е със скромна цена от 25 млн ако му се гледаха само качествата в защита, не 50, понеже вкарва и десетина голчета, а това са половината на Жиру и Бензема за сезон да речем. Ти така и не проумя, че въз основа точно на данните от статистиките всеки си прави селекцийката в един отбор.

Не ми приказвайте глупости, че правя доста точни и забележки към моя милост са ми забавни и нелепи в същото ввреме. От преди 1990-та гледам футбол, а след 90-та и играя футбол, вие продължавате да ми ръсите акълите си, ами засрамете се малко де. :)

[offtopic]Ако не верваш все още, ще повярваш като ви разкрия глупавите анализи сега из игрите. Хайде, бийте ме ако можете без 1:1 десет пъти от десет мача да ви видя как ще стане! Не можете, щото не ги чаткате, ще ви го докажа щом го желаете толкова силно, макар че съм добричък, ся ше требе се правя на лош заради други по-лоши, дето освен да хейтват целенасочено специалисти в дадена област, друго не умеят. Пишете си там неграмотните статийки, че и там ще се справя по-добре ако се заема. Само самочувствието ви голямо, знанията и уменията са ви на абсолютната кръгла нула, ама галите да се правите на много важни и интересни. Скучна работа е перченето, особено като няма покритие. Дрънкайте глупости на някой друг, аз пък ще ги игнорирам и толкоз! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 авг 2015 13:41

Дребен, не издивявай, бе :lol: :lol: Факт е, че Бензема не е кой знае какво, че да струва подобни баснословни суми :roll: Като гледам какво показват различните нападатели, като че ли Бака изглеждаше най-добър вариант, но е вече почти на 30 и затова не го взехме ... Ибра е поодъртял, но би свършил някаква работа - все пак смятам, че имаме крещяща нужда от опорен халф ! Вчера Коклен беше на милиметър от червения картон за пореден път - трябва му равностоен заместник, Артета става за срещу Палас, но срещу големите отбори - не :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 авг 2015 15:19

dreben23 написа:За каква тактика ми говориш, че той има за партньор Роналдо, а Жиру ги прави същите постижения с по-слаби партньори, само че разликата е, че са няколко. Например, Месут Йозил вчера имаше 99% точни подавания. :) Тъй че Жиру > Бензема, прави са хората реално погледнато, само името му е по-голямо, но ако трябва да съм честен са доста равнотойни, дори Жиру е доста по-комбинативен. Разликата в полза на Бензема е само по отношение на техниката при ек на ек с противник... Е, може всякакви сравнения да се направят, примерно кой е в по-слабо първенство, кой в по-силно и с всяко едно сравнение единият ще има леко предимство, но в общи линии съвсем минимална е разликата. Ти ще кажеш сигурно, че и нападателите не ги гледат по статистическите им данни като ги купуват или обсъждат, не само тях, всички ги гледат. Иначе един Нико Отаменди щеше да е със скромна цена от 25 млн ако му се гледаха само качествата в защита, не 50, понеже вкарва и десетина голчета, а това са половината на Жиру и Бензема за сезон да речем. Ти така и не проумя, че въз основа точно на данните от статистиките всеки си прави селекцийката в един отбор.

Не ми приказвайте глупости, че правя доста точни и забележки към моя милост са ми забавни и нелепи в същото ввреме. От преди 1990-та гледам футбол, а след 90-та и играя футбол, вие продължавате да ми ръсите акълите си, ами засрамете се малко де. :)

Ако не верваш все още, ще повярваш като ви разкрия глупавите анализи сега из игрите. Хайде, бийте ме ако можете без 1:1 десет пъти от десет мача да ви видя как ще стане! Не можете, щото не ги чаткате, ще ви го докажа щом го желаете толкова силно, макар че съм добричък, ся ше требе се правя на лош заради други по-лоши, дето освен да хейтват целенасочено специалисти в дадена област, друго не умеят. Пишете си там неграмотните статийки, че и там ще се справя по-добре ако се заема. Само самочувствието ви голямо, знанията и уменията са ви на абсолютната кръгла нула, ама галите да се правите на много важни и интересни. Скучна работа е перченето, особено като няма покритие. Дрънкайте глупости на някой друг, аз пък ще ги игнорирам и толкоз! :)

Абе вярно каква разлика има? Важно е фентъзи точките... дали ще е Ян Колер/Дион Дъблин/Дънкан Фъргюсън или Оуен/Бергкамп/Баджо е все тая, нали е нападател. Дали ще е Томас Хелсер или Рой Кийн, каква е разликата? Все халфове! Каква тактика, какви 5 лв. Той човека е мастер на фентъзитата и е гледал хиляди мачове :lol: :lol: :lol:

и после реве, че му се подигравам :mrgreen:

--

пп Потърси суарезшампион и направете партия. Сигурен съм, че ще намериш дълго търсения приятел/брат в глупостите : ))))

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Арсенал”