Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/
Дотук Орачев е 2 класи над звездата Краев.
Мистри написа:Hohohoho написа:Бг гледая умря 10 минути преди края на полувремето. Господинът с многото гел не дава лесно от благата.
Ами вие пишете още тук къде гледате....
Прав ще излезеш, пак ми умре.
Hohohoho написа:Мистри написа:Hohohoho написа:Бг гледая умря 10 минути преди края на полувремето. Господинът с многото гел не дава лесно от благата.
Внимавай с личните.

Ако ще казвате, че мачът е уреден, пишете направо, а не със заобикалки. Ама гледай, ама ще видиш, ама това-онова.
Резултат, минути...всичко. Иначе само пишете празни приказки. То със заобикалки както и да свърши мача, ще кажете - ето, бях прав. Смешници.
Резултат, минути...всичко. Иначе само пишете празни приказки. То със заобикалки както и да свърши мача, ще кажете - ето, бях прав. Смешници.
Последна промяна от Eminem на 15 авг 2015 21:06, променено общо 1 път.
Мистри написа:Hohohoho написа:Мистри написа:Hohohoho написа:Бг гледая умря 10 минути преди края на полувремето. Господинът с многото гел не дава лесно от благата.
Внимавай с личните.
http://1.bp.blogspot.com/-VV9vfS8d5Uw/U ... -mouth.png
- ralka_levskarka
- Контакти:
КАКВА Е ТАЯ ЗАСАДА БЕ МАМКА ВИ ГЛУПАВА?!?!?!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Има ли мач от началото на първенството, дето да ни ни лепнат една такава нелепа засада...
Очаквам Махмудов да смени Курдов. Трябва време да се даде на Наско. Не е играл от толкова дълго време. Не може да се очаква в дебюта да набута хеттрик.
Трябва да пуснат вторият близнак и Кабов да дебютира по крилото. Това е мач точно за него. Сега Монтаната ще си помислят, че могат да ни прекършат и ще оставят пространства. Няма да забравя как Илиян Илиев смаза чорбата при един от първите си мачове. Очаквам Кабов да направи голямо име при нас, стига да го пускат. Много съм щастлив като гледам Цонев, Краев и Орачев в този мач. Но искам още от нашите. След година ще видите колко ще са израснали.
Трябва да пуснат вторият близнак и Кабов да дебютира по крилото. Това е мач точно за него. Сега Монтаната ще си помислят, че могат да ни прекършат и ще оставят пространства. Няма да забравя как Илиян Илиев смаза чорбата при един от първите си мачове. Очаквам Кабов да направи голямо име при нас, стига да го пускат. Много съм щастлив като гледам Цонев, Краев и Орачев в този мач. Но искам още от нашите. След година ще видите колко ще са израснали.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Някой да разясни на кьоравия съдия кога има засада и кога не!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]