ВЛ | 2-ри кръг | Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ВЛ | 2-ри кръг | Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:1

Мнениеот Rofles » 15 авг 2015 00:41

Изображение[/center]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 15 авг 2015 00:43

Добър старт със стабилна защита и много опции от класни играчи в средата на терена . На Руни ще му трябва време за да се върне мощно в центъра на атаката .
Ако няма контузии до два месеца Руни и Швайни ще поведат отбора към титла , а творци като Мата и Ерера ще бродират в средата на терена.Младите играчи са ОК и Ван Гаал ще си изпълни първата част от контракта , а именно полагането на основите на отбор за години напред.Обикновенно тръгваме доста по- зле в началото на кампанията , а сега си взимаме победи на старта с рутина характерна за отбора за периода след боксинг дей.Оптимист съм , ще надграждаме и май пак ще си подновя мембър членството.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 15 авг 2015 00:56

Честита победа! Най-важна е тя. Има подобрение в сравнение с мача с Тотнъм. В действителност в защита играем адски стабилно и това до голяма степен се дължи на много добрата игра на вътрешните ни халфове. Абе като цяло в дефанзивен план абсолютно никакви забележки, което е доста странно, но факт. Никой не отбелязва изключителното спокойствие и рутина, която показва Ромеро. Много съм доволен от него. Ялови сме обаче отпред. Рууни наистина е далеч от най-добрата си форма. Трябва му конкуренция определено. Дано вземем 1-2 имена в офанзивен план.

Потребителски аватар
Patso80_MU
Контакти:

Мнениеот Patso80_MU » 15 авг 2015 01:07

2 мача-6 точки. Плюс е и, че макар и без много блясък играем супер балансирано. Атаката куца, но съм сигурен че ще бъдат взети необходимите мерки. Гледаме смело напред към следващата жертва!

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 15 авг 2015 03:14

Не съм казвал, че Швайнщайгер е играл зле, напротив, включи се много добре.
НО или ще играем стабилно отзад или ще играем динамичен и красив футбол.
Аз лично бих искал да виждам атакуващ футбол на Юнйатед в лицето на:
--------Морган------
----Ерера--Швайни--
Мата---Рууни---Депай

Но според мен няма как да играем и стабилно отзад с тази формация.
Според мен Ван Гаал мисли правилно - първо защитата, после атаката, а не както миналата година - давай всичко напред, а поемай 5 от Лестър...
И пак казвам, дано ме опровергаят. Силно се надявам да го направят наистина.
Аз обаче тайничко се надявам на едно друго 4-3-3... :mrgreen:
(Дармиан-Смолинг-Блинд/Ртохо-Шоу; Морган-Карик-Швайни; Мата-Рууни-Депай)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 авг 2015 08:31

Добре, че не взехме мухата без глава Клайн. Друго си е жабарин в защита :twisted: Чудно как толкова време бе в Торино, а не в грандовете на Италия?

Скъса нервичките на английското бичме :lol:

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 15 авг 2015 09:05

Голям кеф е да погледнеш таблицата точно в тоя момент :)
Знам че нищо не означава след само два мача но ... все пак виждаме юнайтед там където му е мястото!
Иначе за мача , гледах го и можа да кажа че не играхме зле.
Обаче успоредно с Юнайтед ,гледах и Байер на другия тв ,и .... разликата в скоростта е умопомрачителна.
Докато гледах мачовете си мислех - "дано не се паднем в една група с тях" голям резил ще е.
Но при нас определено има надежа скоро да почнат да се случват нещата.
Много добър избор се оказа ,Блинд да играе като ЦЗ.Браво на Ван Гаал.Също се искефих като видях Янузайката да влиза с титулярите.Въобще можем за всеки мач да вадим различни титуляри с различни схеми ,което е перфектно за средата на сезона.Ще сме пъзел който другите няма да могат да подредят.
Сега тези дни се надяваме на издънки от другите и да се откъсваме напред още от сега!

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 15 авг 2015 12:27

Доволен съм от играта, вижда се надграждане от мача с Тотнъм. МоМ-Блинд, доста стабилен. Единствено Рууни не ми хареса.
Отборът още се сработва, трябва време. След месец вече трябва да сме чук!

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 15 авг 2015 16:10

На мен мача ми хареса. Хем имаше динамика, хем се усещаше спокойствие в играта. Малко ни липсваше креативността в атака, ама ако Мата е зад Руни, Ерера и Швайни са на терена, тогава ще ги съсипем. Аз все си мисля, че Руни докато го играе таран няма да му върви играта. На него си му харесва да играе той зад нападателя. Тогава има повече пространства и съответно възможности. Иначе Ромеро ми пълни душата. Много стабилен изглежда, макар че до сега не са го подлагали особено на напрежение. Иначе магията на ЛВГ - взимаш най-ниският полузащитник, слагаш го ЦЗ и получаваш играч на мача! :mrgreen: Аз все пак бих се радвал повече ако Блинд се конкурира с Шоу за мястото на левия бек.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 15 авг 2015 16:37

Jackxxx написа:На мен мача ми хареса. Хем имаше динамика, хем се усещаше спокойствие в играта. Малко ни липсваше креативността в атака, ама ако Мата е зад Руни, Ерера и Швайни са на терена, тогава ще ги съсипем. Аз все си мисля, че Руни докато го играе таран няма да му върви играта. На него си му харесва да играе той зад нападателя. Тогава има повече пространства и съответно възможности. Иначе Ромеро ми пълни душата. Много стабилен изглежда, макар че до сега не са го подлагали особено на напрежение. Иначе магията на ЛВГ - взимаш най-ниският полузащитник, слагаш го ЦЗ и получаваш играч на мача! :mrgreen: Аз все пак бих се радвал повече ако Блинд се конкурира с Шоу за мястото на левия бек.

Предполагам, че докато играта е така безупречна в защита, ЛвГ няма да направи промяна, дори Рохо да е готов на 100%.

Върни се в “Манчестър Ю”