Премиър лийг получава още един милиард за ТВ права
Висшата лига на Англия продължава да получава огромни суми за тв права. След като в началото на годината Sky Sports и BT Sport спечелиха правото да излъчват мачовете от Премиър лийг срещу 5,1 милиарда паунда за срок от три години, сега паричният поток се увеличава с още един милиард долара. Толкова ще плати американският гигант NBC, за да излъчва мачовете от Премиършип зад океана в рамките на шест сезона.
Същата компания и в момента държи правата за Премиър лийг, като настоящият договор изтича след края на току-що стартиралия сезон. Новото споразумение обаче ще бъде със значително завишени финансови параметри. Последните не бяха обявени официално от двете страни, но според английските медии общата сума възлиза на около 1 млрд. долара (641 млн. паунда).
NBC ще излъчва на живо всичките 380 мача на сезон в Преиър лийг, като това ще става в различните канали и онлайн платформи на компанията.
Премиършип - 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Премиършип - 2015/16
Може нещо да съм пропуснал, но някой може ли да ми поясни защо в България не дават Премиър Лийг? И също така къде се предполага, че трябва да го гледаме? Благодаря.

Тотнъм се отърваха от това дърво.
- MagicMoments
- Контакти:

Заместника на Солдадо,за 10 милиона паунда от Лион нападателя Клинтън Н'Жи.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
10 милиона паунда??????
Аз за пръв път го чувам тоя, ба мама му.
Аз за пръв път го чувам тоя, ба мама му.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз също. Дори питах колегите, които гледат френското, дали е толкова добър. Странен трансфер малко, но за резерва на Кейн може и да става.
- MagicMoments
- Контакти:
За Лион миналият сезон има 33 мача с 8 гола и 9 асистенции,не лошо постижение предвид факта,че в нападение лаврите обираха основно Фекир и Лаказет.И аз не съм го гледал,със сигурност ще е титуляр за мачовете за Купите + Лига Европа.Със сигурност трябва още един нападател да бъде привлечен до края на лятото,както и дефанзивен халф предвид че Паулиньо,Капу,Стамбули бяха продадени,а бройката на мачовете за сезона ще е около 50.Леви пак не отпуска сериозни пари за трансфери,Тотнъм пак ще завърши извън топ 4,поне дано най-накрая почне това разширение на Уайт Харт Лейн.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
Мда, видях му показателите. Като статистика не е зле, като за човек, който не е бил звездата на отбора си и е играл малко. Ще го видим, то по-лошо от Солдадо и Адебайор няма как да е. Най-малкото не взима голяма заплата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:10 милиона паунда??????
E, ко? Нормална цена за футболния пазар през 2015-а. Изцепка за мен е това, което Сити дадоха за лебеда Бончо - 25 млн. паунда

-
- Контакти:
Groucho написа:rhaegar написа:10 милиона паунда??????
E, ко? Нормална цена за футболния пазар през 2015-а. Изцепка за мен е това, което Сити дадоха за лебеда Бончо - 25 млн. паунда
Бони последните сезони, като изключим Суарез и Агуеро - ако не се лъжа беше Гомайстор на ВЛ или нещо подобно имаше подобна статистика.