Отсъстващият президент.... !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Мистри

Re: Отсъстващият президент.... !!!

Мнениеот Мистри » 15 авг 2015 12:12

kiril.a.d написа:
Мистри написа:
kiril.a.d написа:
Мистри написа:
ceBep написа:Стига с този комунизъм карикатури сини, не виждате ли че футбола ни се разпада, отбори като ЦСКА и Локо СФ бяха захвърлени в аматьорския футбол с лека ръка, Локо ПД са пред отказване, а останалите клубове са на последно издихание и едва връзват двата края. Националния ни отбор е вече в една урна с най-жалките в Европа, а клубовете ни отпадат още преди да ни е започнало първенството. А тоя ми говори за комунизъм и си разчесва пръстите по клавиатурата с разни безсмислици.

Перукан ли ви купуваше носърчетата на кило и с големи заплати?Загрижил се за националния.Колко играча дадохте в последните години?
С лека ръка били изхвърлени.Че вас ви жалеха СЕДЕМ години . :mrgreen:
Сега е ваш ред за жалейка. Па почерпете по едно жито . :lol:

носърчетата на кило, ги носеше Батков от сафаритата си в Африка! ;)

Кой ви е носил не е важно. :lol:

Така е - по-важно е на вас кой ви ги носеше ;) ...пък мие пищяхте като изоглавени от тия носърчета...от сафаритата на Батков...и изобщо от Батков...та се допищяхте до Пеевски и Бойчо ;) ...
Пък сега, пак имате нахалството да приказвате, колкото и да сте си пак зле, ма до ще време пак да пищите - вЕрвай ми! ;)

[offtopic]Да съм ти искал мнението?[/offtopic]
Изображение

Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 авг 2015 12:12

Tommi написа:
KAT90 написа:
Мистри написа:
ceBep написа:Стига с този комунизъм карикатури сини, не виждате ли че футбола ни се разпада, отбори като ЦСКА и Локо СФ бяха захвърлени в аматьорския футбол с лека ръка, Локо ПД са пред отказване, а останалите клубове са на последно издихание и едва връзват двата края. Националния ни отбор е вече в една урна с най-жалките в Европа, а клубовете ни отпадат още преди да ни е започнало първенството. А тоя ми говори за комунизъм и си разчесва пръстите по клавиатурата с разни безсмислици.

Перукан ли ви купуваше носърчетата на кило и с големи заплати?Загрижил се за националния.Колко играча дадохте в последните години?

Мистрал, стига си повтарял едно и също като развален светофар!Ако при нас е било на килограми, то при вас е тонове.Даже имаше преди време статия колко много футболисти и треньори имате сменени за няколко години.Е там бяхте ПЪРВИ.А вие колко национали сте дали?Един Гаджев, който е там само, за да си намери отбор!Гледайте си обора!

Закриха ли ни като вас - не са. Търси си виновниците във вашата къщичка.

Тц, Томи - ще ги търсим при Рогатия, при Сатаната! - само той прави лоши работи, нали? ;)
И още не са ни закрили, както и явно няма да успеят да ни закрият! - ти само гледай, как Домус ага ще опищи орталъка да връща ЦСКА в професионалния футбол, ако не и в "А" група!!! - дано се сещаш защо ;) ...
Та който ни прати във "В" група, сега ще ни върне в "А" група ;) :lol: :lol: :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 авг 2015 12:15

Мистри написа:
kiril.a.d написа:
Мистри написа:
kiril.a.d написа:
Мистри написа:

носърчетата на кило, ги носеше Батков от сафаритата си в Африка! ;)

Кой ви е носил не е важно. :lol:

Така е - по-важно е на вас кой ви ги носеше ;) ...пък мие пищяхте като изоглавени от тия носърчета...от сафаритата на Батков...и изобщо от Батков...та се допищяхте до Пеевски и Бойчо ;) ...
Пък сега, пак имате нахалството да приказвате, колкото и да сте си пак зле, ма до ще време пак да пищите - вЕрвай ми! ;)

[offtopic]Да съм ти искал мнението?[/offtopic]

хах - ми да не си изказвал мнение, за да не получиш моето мнение!!! - елементарно, нали?...ма пък трябва и да се мисли за тая работа, а не...по статуквото ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2015 12:18

KAT90 написа:Не забравяйте, че вие винаги сте след нас!Пък и нас не са ни закрили.Имаме ли мач, имаме ли точки имаме.

Да, вярно, че лошият БФС не позволи да пуснете друг отбор в аматьорската група и сега си играете със стария.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2015 12:18

Мистри написа:Като чета имената или ти си сменил отбора , или ме бъркаш с някой от вашите пубери. :lol:
Имате нужда , я!
Като не ви дават да си правите каквото ви скимне. :lol:

Явно не съм ти разбрал въпроса!В националния в момента играят "чужденци"+футболисти от лудогорец!Как да е!
Стадионите са празни,клубните отбори отпадат на възможно най-ранен етап,4 отбора отстраниха един съперник,националния отбор е сред тоталните айтсайдери и едва ли ще се класира на ЕП в което ще участва половин Европа!Минали са 3 кръга,а един отбор е готов да се откаже от участие.......Всичко е наред!След седмица-две ще се играе ключов мач от тия квалификации и нац. стадион ще е с не повече от 15 000 души.Всичко е наред!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 авг 2015 12:19

Айде със здраве, че дойде време за ракийката и салатката :) - ще пийна едно и за статуквото на пълна профанация на българското народонаселение ;)
Ма не за друго, ами защото и без това от него нищо не става!!!.....

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 авг 2015 12:22

Tommi написа:
peliforewer написа:Необяснимо е къде беше Борислав Михайлов, когато най-титулувания клубен отбор стигна до ръба на оцеляването. Търси ли той най-добрия изход за българския футбол заедно с всички юристи на БФС и УЕФА, оповести ли публично кой вариант за излизане от кризата футболният съюз ще приеме за легитимен? Защото случаят с ЦСКА не е частен, той разтърси българския футбол из основи, а вторичните трусове, които предстоят, може да се окажат далеч по-разрушителни.

Още ли не сте разбрали, че комунизмът свърши и никой не ви е длъжен за нищо? :roll: Какво по-точно трябва да направи Боби Михйлов в един частен клуб? Може би да плати дълговете и да напише стратегията за развитие? Не става така, имате си собственици и ръководители, които да си решават проблемите както намерят за добре.

На нас никой не ни е длъжен,винаги ние сме били длъжни,длъжни бяхме да си плащаме наеми за базите,единствени,длъжни бяхме да спонсорираме БФС със стотици хиляди лева глоби за щяло и нещяло,длъжни сме да търпим удари отвсякъде защото Томов извади на светло заплатите на футболистите и държавата вместо да го награди,се мъчи как да затрие ЦСКА,сега сме длъжни да ни няма по телевизията защото едни хора се страхуват че ще станат за смях барабар с измислените си отбори,длъжни сме да спазваме законите и да плащаме за измислени футболисти и техните нагли агенти,длъжни сме да търпим наказания дори и в приятелски срещи,единствени.Мога още много неща да изброявам ,но мисля че това за сега стига.Тази статия не съм я пуснал във форума заради ЦСКА,а заради жестоките истини казани за президента на БФС,срамно е че Боби Михайлов не стъпва по българските стадиони,срамно е че едни и същи казуси се решават според това за кой отбор и собственик се отнасят,срамно е че има хора които повече от двадесет години са се окопали в БФС и печелят добри пари ,а техните деца и роднини също са нареждат един по един на яслата,това са важните неща споменати в статията,а ти и още 2-3 комплексари,само чакате да прочетете в някой коментар ЦСКА и налазвате и си пишете едни и същи глупости,вече ЦСКА е във В група не пречи на "професионалистите",но явно на вас ви бърка някъде.Заради такива първосигнални отворковци намалих до миниум писането си в този форум защото прецених че споренето с подобни индивиди е губене на време и не ти носи нищо позитивно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 авг 2015 12:25

BRF написа:
Мистри написа:Като чета имената или ти си сменил отбора , или ме бъркаш с някой от вашите пубери. :lol:
Имате нужда , я!

Явно не съм ти разбрал въпроса!В националния в момента играят "чужденци"+футболисти от лудогорец!Как да е!
Стадионите са празни,клубните отбори отпадат на възможно най-ранен етап,4 отбора отстраниха един съперник,националния отбор е сред тоталните айтсайдери и едва ли ще се класира на ЕП в което ще участва половин Европа!Минали са 3 кръга,а един отбор е готов да се откаже от участие.......Всичко е наред!След седмица-две ще се играе ключов мач от тия квалификации и нац. стадион ще е с не повече от 15 000 души.Всичко е наред!

Виж, знам, че с вас , с доводи не се спори.Не ги приемате.
Ще ти дам само един малък елементарен пример.
Вашето е , все едно някой да де сърди на домоуправителя на кооперация, че не му е ремонтиран апартамента.
Иначе-пишете си....
Последна промяна от Мистри на 15 авг 2015 12:26, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2015 12:26

Мистри написа:
BRF написа:
Имате нужда , я!

Виж, знам, че с вас , с доводи не се спори.
Вашето е , все едно някой да де сърди на домоуправителя на кооперация, че не му е ремонтиран апартамента.
Иначе-пишете си....

Колегата над мен е казал достатъчно!Нямам и намерение да пиша повече!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 авг 2015 12:28

BRF написа:
Мистри написа:
BRF написа:
Имате нужда , я!

Виж, знам, че с вас , с доводи не се спори.
Иначе-пишете си....

Колегата над мен е казал достатъчно!Нямам и намерение да пиша повече!

Да де, повтаряте едни и същи лъжи.И си вярвате. :lol: Ама защо ли само вие?

Пък и обидени, че някой си търси парите от тях, а друг не плаща вместо тях.
Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - България”