Берое - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Берое - Черно море

Мнениеот greenpeak » 15 авг 2015 10:33

Последният шампионат с/у Берое:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=swlkSM1US5Y&index=32&list=PLUdNQVlGWORguqNi7tP979Bm_h687fUfV[/youtube] [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jayOo8a7rGE&index=42&list=PLUdNQVlGWORguqNi7tP979Bm_h687fUfV[/youtube]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 авг 2015 10:52

yavorescu написа:Не си спомням последната ни победа в Стара Загора, сигурно са изминали десетина години оттогава.

Берое стана за смях след 0:4 в Стара Загора

http://www.7sport.net/archive7ds/2006/0 ... 329_12.htm

Феновете освиркват калпазаните в зелено

http://www.7sport.net/archive7ds/2006/0 ... 329_13.htm

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 16 авг 2015 20:27

Честита Супер купа ! Не правете никакви изводи от какво е било преди. Сега и двата отбора са коренно различни от преди с двама много добри треньора-всеки със своя концепция,всяка печеливша ! Пишете за Коконов ами той не е пущан още да играе цял мач,Божилов пък все още не е играча когото сме чакали,Мапуко е със слаба психика и пропуща много,Спас търси себе си,останалите са по местата си. Публиката,публиката нея не пропущайте-тя тика,тя задължава,тя мотивира.Та мисля,че скромно,но ще бием 2 : 1. До утре на стадиона ! :) :) :)

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 17 авг 2015 10:33

И двата отбора играят открито и нападателно...и много пропускат..:)) 1-1 е моята прогноза..и дано след мача няма контузени и наказани ..:)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 17 авг 2015 12:21

koseto40 написа:И двата отбора играят открито и нападателно...и много пропускат..:)) 1-1 е моята прогноза..и дано след мача няма контузени и наказани ..:)

Берое са много добър отбор!Малко по затворено играят от нас и равният резултат като минимум е гарантиран за тях повече,отколкото за нас!!!Схемата на КОЛЬО е по отворена и по агресивна!!!Естествено носи и повече рискове в защита!!!Ако ни тръгне и реализираме,ще е идеален вариант.....но малко трудно вкарваме в последно време!!!Дай Боже и малко късмет,че срещу Славия беше карък и половина!!!С отсъствието на ТРАЯН проблемите в защита се увеличават.Не знам с кого ще започне АДМИРАЛА в центъра на отбраната,но изборът му никак не е богат!!!ЖИНЬО ми хареса в Бургас.Много е подвижен и се надявам,че влиза в крачка!!!Какъвто и да е резултата,ние подкрепяме безрезервно отбора!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 17 авг 2015 14:26

Снощи сънувах мача. Вкарахме гол още през първото полувреме. След това нашия център нападател изпусна две 100% положения. В съня си го видях само в гръб - беше с номер 10 на гърба, с дълга коса и риташе с левия крак. Някой ако може да го разпознае, аз не успя. :mrgreen: И след толкова пропуски, кум края на мача Берое изравниха. Краен резултат 1:1.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 авг 2015 14:45

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Спец. поздрав за вас г-син Митев!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eORqxoMbhFU[/youtube]

И да не сънувате повече глупости.
Последна промяна от greenpeak на 17 авг 2015 14:54, променено общо 1 път.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 17 авг 2015 14:50

cristely написа:Снощи сънувах мача. Вкарахме гол още през първото полувреме. След това нашия център нападател изпусна две 100% положения. В съня си го видях само в гръб - беше с номер 10 на гърба, с дълга коса и риташе с левия крак. Някой ако може да го разпознае, аз не успя. :mrgreen: И след толкова пропуски, кум края на мача Берое изравниха. Краен резултат 1:1.

Гледал си мача от миналата година със Станков начело и си взел, че си го и сънувал. То хубаво ни е забавно сега, ама да не ни стане тъжно довечера. Държавният гербаджийски отбор ни превъзхожда, колкото и да са ми анти, направиха страхотен отбор с моите и вашите пари, имат и екип от футболни хора, експерти работят там здраво, дано изкъкнем точки, ще се радвам. Ако играе Еривертон, не ми се мисли обаче как ще им се противопоставим, добре че поне Елиаш е наказан.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 17 авг 2015 15:27

Капацитет, колкото и да се опитваш не можеш да ми развалиш настроението. Аз даже, миналата година като минавах през Зарата специално се отбих до стадиона им и от добра воля оставих 100 кинта в касичката за добруването на Берое. ;) Сега, от тяхна страна, пак от добра воля те ще направят 1:1 с нас.

П.С. Тенк Ю, мистър Грийнпик!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 авг 2015 19:38

Хайде моряциииииииииииииии!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ТИЧА, ТИЧА, ТИЧА!!!

ДУШМАНИТЕ ни да го Д***Т!

Върни се в “Черно море”