Левски продължава да копае!?!?!?!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Kakво става в Левски?
Абе хора преди време писах че Борат е продал отбора и няма намерение да дава пари повече ама никой не ми повярва.Може би остават броени дни до това мустакатия овен да обяви че вече не е сайбия на Левски амин дай боже,а вие чакате трансфери.
tani написа:Абе хора преди време писах че Борат е продал отбора и няма намерение да дава пари повече ама никой не ми повярва.Може би остават броени дни до това мустакатия овен да обяви че вече не е сайбия на Левски амин дай боже,а вие чакате трансфери.
И от къде имаш тази информация... Това не вярвам да се случи, най малкото щеше да се разчуе или да тръгнат някакви спекулации...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ДА ПОДНОВИМ ВОЙНАТА С БАТКОВ ОЩЕ 16-Я КРЪГ С БОТЕВ (АКО ГИ ИМА
) !!!!

САМО ЛЕВСКИ
Мустака, отдавна ни оправи мамата отвсякъде, но тази зима е на път да мине всички граници.
Не знаем кой ще ни е треньор!
Не знаем къде ще ни е подготовката!
Не знаем с кой ще са ни контролите!
Идея нямаме кой ще продаваме, кой ще преотстъпваме, кой ще запазим!
Още по-малка идея имаме кой ще купуваме, ако въобще купуваме!
Господин Тодор-дъртата комунистическа подлога този път ни оправи мамата отвсякъде.
Дано да остави поне Гонзо, че на гол ентусиазъм, лакти и подкрепа от феновете да додрапаме до Европа. Защото при всеки друг треньор Левски ще се срине извън десетката. И то не защото Гонзо е господ, а защото, който и треньор да дойде без да е водил подготовка, без да е правил селекция, без да познава играчите, го очаква съдбата на Ратко, около 10 загуби и Левски в трета глуха!
Тодоре, преяж, препий на Нова година, та вземи да се задавиш и да пукнеш, да ни оттървеш, защото се оказа, че сме достатъчно дезорганизирани да те оставим да си ни президент до края на живота си. Сега ми остава да се моля само да умреш!!!!
Не знаем кой ще ни е треньор!
Не знаем къде ще ни е подготовката!
Не знаем с кой ще са ни контролите!
Идея нямаме кой ще продаваме, кой ще преотстъпваме, кой ще запазим!
Още по-малка идея имаме кой ще купуваме, ако въобще купуваме!
Господин Тодор-дъртата комунистическа подлога този път ни оправи мамата отвсякъде.
Дано да остави поне Гонзо, че на гол ентусиазъм, лакти и подкрепа от феновете да додрапаме до Европа. Защото при всеки друг треньор Левски ще се срине извън десетката. И то не защото Гонзо е господ, а защото, който и треньор да дойде без да е водил подготовка, без да е правил селекция, без да познава играчите, го очаква съдбата на Ратко, около 10 загуби и Левски в трета глуха!
Тодоре, преяж, препий на Нова година, та вземи да се задавиш и да пукнеш, да ни оттървеш, защото се оказа, че сме достатъчно дезорганизирани да те оставим да си ни президент до края на живота си. Сега ми остава да се моля само да умреш!!!!
Докога ще ги търпим?!?!
Положението в Левски е меко казано трагикомично!!!Дори Гонзо(мн уважаван,като футболист от мен,но вече съм с доста резерви към него)стана фурнаджийска лопата.Ръси лъжи и глупости една след друга
Първо:аз няма да бъда треньор на Левски-има вероятност аз да остана треньор?!?!
Второ:В България няма нападател,който да е от класата за Левски-Левски взима Миро Антонов от Сортист Своге
След мача с ЦСКА:
Първо:Връщам се на терена 100%-няма да се връщам
Второ:Това ни е нивото просто толкова си могат,сега не може да правим промени но зимата ще привлечем необходимите футболисти-След мача с Лацио:Ние разполагаме с най-добрите футболисти и съм сигурен,че дори да не привлечем никой ще сме шампиони(как за 6 месеца от некадърници станаха-най-добрите).
Каква е тая селекция:Иво Иванов,Кривия и Антонов от Спортист
,по-голяма подигравка не съм виждал,дано не е истина
И какви са перспективите пред отбора:
Измъчено 2-3 място и визи за ЛЕ,после излиза Батков и казва:Външни фактори ни попречиха да станем Шампиони,но този път ще минем групите
Юли месец се взимат още 2-ма футболисти(единия свободен агент,другия ще е от Монтана сигурно)и идва 5-то разряден отбор и ни надиграва и двата мача
Същата работа беше и с Дебрецен,били невероятен отбор и т.н.,и кво стана в ШЛ,за бройка в някой от мачовете да им направят двуцифрен резултат.
За лицето Батков няма да говоря,защото вече нямам нерви,всичко за него е пределно ясно
Извода е един:Масов бойкот независимо от резултатите!!!!!!!!Не ме интересува Батковци-Матковци,Гонзовци-Монзовци.Аз съм от Левски,не съм от Гонзо!!!Стига лъжи,искам силен ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!

Второ:В България няма нападател,който да е от класата за Левски-Левски взима Миро Антонов от Сортист Своге

След мача с ЦСКА:
Второ:Това ни е нивото просто толкова си могат,сега не може да правим промени но зимата ще привлечем необходимите футболисти-След мача с Лацио:Ние разполагаме с най-добрите футболисти и съм сигурен,че дори да не привлечем никой ще сме шампиони(как за 6 месеца от некадърници станаха-най-добрите).
Каква е тая селекция:Иво Иванов,Кривия и Антонов от Спортист

Измъчено 2-3 място и визи за ЛЕ,после излиза Батков и казва:Външни фактори ни попречиха да станем Шампиони,но този път ще минем групите

За лицето Батков няма да говоря,защото вече нямам нерви,всичко за него е пределно ясно

Извода е един:Масов бойкот независимо от резултатите!!!!!!!!Не ме интересува Батковци-Матковци,Гонзовци-Монзовци.Аз съм от Левски,не съм от Гонзо!!!Стига лъжи,искам силен ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- deepblue1963
UltraBlue написа:plamak написа:Не мога да разбера каква е тая истерия във феновете на Левски за селекция заради самата селекция. Чорбата, като прави всеки сезон по две селекции, зима и пролет, данеби да са прокопсали. Айде стига сте плакали. Оставете тая работа на треньорите и собственика. С каква селекция Берое ни биха насред Герена, даже и пари за банички нямат хората. Не желая в Левски да идват футболисти на килограм. Миналата година пак имаше рев и плач за селекция, но вижте Данчо Милиев какво футболистче е само, че дори и плютият Жоро Христов е добър, но няма психика, така, че Гонзо ще си вземе тия които ще му свършат работа.
И защото селекцията ни е супер тая година беше паметна нали... ти доволен ли си от мястото на отбора в класирането, от представянето в Европа и от големия рекорд, дето постигнахме... Като се задоволяваш с това, смени отбора пич
И кои играчи,според теб,трябваше да "вземем",за да опердашим Лацио,Виляреал и Ред Бул?
Има отбори,които купуват "звезди" на килограм,а има отбори,които купуват "точните" играчи на "точните" постове(справка Валенсия-2 полуфинала за КЕШ 2000,2001 и Интер-последно появяване в КЕШ-финал 1971).Нали Г.Христов го взехме като голмайстор на А група?Е,и?Кой може да каже отсега,че М.Антонов,примерно,няма да пасне по-добре на отбора и да вкара повече голове от него(то,като му гледам актива,няма да е много трудно)?Нека не отсъждаме прибързано,както се казва в библията.Голмайсторът на Левски за всички времена Сираков,като почнаха да го пускат в Левски,да не би да "късаше мрежите" още от първия си мач?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Re: Докога ще ги търпим?!?!
ПАК КАЗВАМ... ЗДРАВИ ПРОТЕСТИ ДА ПРАВИМ МАЧА С БОТЕВ 16 КРЪГ!!! ПЛАКАТИ БОМБИ И ВСИЧКО! 

САМО ЛЕВСКИ
- south_division
- Контакти:
Незнам обаче по безумни неща не бях чел много отдавна ....Мирослав Антонов в Левски, после Морини. Ако тва нещо се случи аз ще се заровя някъде вече , каква селекция кви пет лева по добре никой да не купуваме че станаха в повече сираците в Левски.
Аман от глупости заприличахме на овеселителен парк , смешна работа Черноморец взима Даксон - Левски взима Антонов от Своге.
Да вземем да дадем по 1лев на Батков щом сме половин БГ Левскари и ей ти ги парите за селекция.
Аман от глупости заприличахме на овеселителен парк , смешна работа Черноморец взима Даксон - Левски взима Антонов от Своге.
Да вземем да дадем по 1лев на Батков щом сме половин БГ Левскари и ей ти ги парите за селекция.
Re: Докога ще ги търпим?!?!
SAMP написа:Положението в Левски е меко казано трагикомично!!!Дори Гонзо(мн уважаван,като футболист от мен,но вече съм с доста резерви към него)стана фурнаджийска лопата.Ръси лъжи и глупости една след друга![]()
Второ:В България няма нападател,който да е от класата за Левски-Левски взима Миро Антонов от Сортист Своге![]()
![]()
След мача с ЦСКА:
Каква е тая селекция:Иво Иванов,Кривия и Антонов от Спортист![]()
,по-голяма подигравка не съм виждал,дано не е истина
![]()
![]()
Измъчено 2-3 място и визи за ЛЕ,после излиза Батков и казва:Външни фактори ни попречиха да станем Шампиони,но този път ще минем групитеЮли месец се взимат още 2-ма футболисти(единия свободен агент,другия ще е от Монтана сигурно)и идва 5-то разряден отбор и ни надиграва и двата мача
Същата работа беше и с Дебрецен,били невероятен отбор и т.н.,и кво стана в ШЛ,за бройка в някой от мачовете да им направят двуцифрен резултат.
За лицето Батков няма да говоря,защото вече нямам нерви,всичко за него е пределно ясно![]()
СОРИ ПИЧ НО МАЙ СИ ПРАВ И ТО ДОСТА
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА