Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Моуриньо с тази форма на Иванович ако не паркира автобуса,просто няма кога.Можем даже едно басче да вържем ако искате 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
gdlk написа:за мача е неделя очаквам да паркираме самолетадано ме опровергаят и играят силно, в което се съмнявам.
Иначе няма какво да му обясняваш на Тони - той е от тези фенове на Моу - на който ако Моу им каже, че Земята е квадратна и те ще повярват и ще започнат да ти говорят видиш ли че Земята била квадратна.
Защо изключваш възможността просто да има сходно мнение? Аз също смятам, че вината е в Ева и дори очаквах да я уволнят. Нямам предвид за събитията по време на мача, а за тези след това. Всеки може да си изпусне нервите по време на среща. Грешката там е и на двамата. Постовете в социалните мрежи обаче са напълно умишлени и е пределно ясно до какво ще доведат. Още когато излезе публикацията си мислех, че ще я уволни и вече всичко е свършило за нея. Ако си беше мълчала, нищо нямаше да стане и всичко щеше да се размине мирно и тихо.
Много ме дразни и това, че целият шум е защото е жена. Щом си влязла в мъжки клуб е редно да не се ползваш с привилегии!
--
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- ChelseaFUN
- Контакти:
Thsmith написа:Защо изключваш възможността просто да има сходно мнение? Аз също смятам, че вината е в Ева и дори очаквах да я уволнят. Нямам предвид за събитията по време на мача, а за тези след това. Всеки може да си изпусне нервите по време на среща. Грешката там е и на двамата. Постовете в социалните мрежи обаче са напълно умишлени и е пределно ясно до какво ще доведат. Още когато излезе публикацията си мислех, че ще я уволни и вече всичко е свършило за нея. Ако си беше мълчала, нищо нямаше да стане и всичко щеше да се размине мирно и тихо.
Много ме дразни и това, че целият шум е защото е жена. Щом си влязла в мъжки клуб е редно да не се ползваш с привилегии!
--
Напълно съгласен с теб.
rhaegar написа: Ева, от своя страна, ако обича Челси-ще преглътне тая простотия и ще остане, но доверие и добри отношения между двамата вече няма как да има. Ако ли не-ще напусне и това не е краят на света, но не е и добър показател за отношението на клуба към неговите служители.
Почти ме убеди. После се сетих как уволнявахме треньори през сезон, гонеха се помощници и ... да ти кажа една докторка ще я прежаля някак си. Щом без Анчелоти не ни закриха и не си опетнихме имиджа, значи и без Ева може.
gdlk
Намери си едно гадже и няма да се изживяваш като рицар на бял кон.
споко пич имам си от 2.5 години
Късметлийка значи. Стига да браниш и нея така, както Ева Карнейро.
Нашата Ева не искала да се връща на Стамфорд Бридж. Какво означава това? Като не иска да напусне и да се вземе друг доктор. Тъкмо ще свърши сериала.
Нашата Ева не искала да се връща на Стамфорд Бридж. Какво означава това? Като не иска да напусне и да се вземе друг доктор. Тъкмо ще свърши сериала.
Треньори уволняваше Роман, защото нямаше резултати и търпение. Ева ще напусне защото.........айде де?
Как да е, няма какво да го дъвчем повече. Има доста по-важни неща за обсъждане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Няма ли да правите тема за мача? Все пак е дерби, стига с тая Ева 
Ева няма ли си фен тема вече?
За утре имам лошо предчувствие... 
rhaegar написа:Треньори уволняваше Роман, защото нямаше резултати и търпение. Ева ще напусне защото.........айде де?
Това ми напомни за Рей Уилкинс и как в един момент един черен го смени без никакви знаци за същото. Май обаче нямаше такава истерия...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]