Атлетик Билбао - Барселона СКИ |14.08.2015||4-0 FT|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Атлетик Билбао - Барселона СКИ |14.08.2015||23:00|

Мнениеот sapio0o » 15 авг 2015 00:56

Много лош ден за Барселона. Само ще кажа, че отборът ви игра толкова, колкото Билбао позволи. Страхотен мач за баските. Винаги мотивирани на краен предел срещу Реал и Барса и винаги създават проблеми. Дори и при 4:0 обаче, нещата могат да се обърнат на Камп Ноу.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 15 авг 2015 00:57

Аз съм съвсем спокоен и не те бъркам. А ако защитата ни е Бартра, Вермаелен и Адриано съм съгласен, че нямаме защита. И предния мач няма нищо общо с този. Освен 4-те гола във врата на Тер Щеген. Но давай сега ти се е паднало. Действай. Предполагам и сапиото няма да закъснее.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 авг 2015 00:57

Световното клубно ще го вземете, освен ако до декември месец не станат някакви проблеми с контузени ключови играчи. Ние точно след Световното започнахме да окапваме от към играчи, а заместниците им не оправдаха доверието и всички знаете след Нова Година какво се случи с Реал.

tibidabo Коментарите ти говорят друго. В момента не си в добро настроение и е съвсем разбираемо, ама недей да търсиш в коментарите на феновете на Реал някаква провокация каквато няма. Просто си личи, че защитата ви я няма никаква и това се видя още на предният мач, а че като игра и нагласа нямат нищо общо е така, но пак е неприсъщо отбор като Барселона да получава толкова много голове. Не за друго на предният ви мач казах, че това нямаше да бъде позволено да се случи на отбора от преди 3-4 години, ама сега нещата са различни.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 авг 2015 00:57

tibidabo написа:Аз съм съвсем спокоен и не те бъркам. А ако защитата ни е Бартра, Вермаелен и Адриано съм съгласен, че нямаме защита. И предния мач няма нищо общо с този. Освен 4-те гола във врата на Тер Щеген. Но давай сега ти се е паднало. Действай. Предполагам и сапиото няма да закъснее.

Сапиото? Сапиото винаги подхожда с уважение и можеш да прочетеш всичките ми коментари. Когато видиш мнение, в което съм ви нагрубил по какъвто и да е начин, пиши ми.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 авг 2015 01:02

tibidabo, Извинявай, че ти изтрих мнението като го видях дублирано, а в същото време и ти си делнал своето.
Драсни го пак ако не ти е проблем, защото аз няма как да го върна.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 авг 2015 01:03

Просто реших да дам мнение за мача. Виждаш горе как се изразих и смятам, че така стоят нещата. На няколко пъти ви честитих след спечелен трофей. :)

Тъй като бяха изтрити двете мнения, отново поствам своето.

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 15 авг 2015 01:08

paceto написа:Световното клубно ще го вземете, освен ако до декември месец не станат някакви проблеми с контузени ключови играчи. Ние точно след Световното започнахме да окапваме от към играчи, а заместниците им не оправдаха доверието и всички знаете след Нова Година какво се случи с Реал.

tibidabo Коментарите ти говорят друго. В момента не си в добро настроени и е съвсем разбираемо, ама недей да търсиш в коментарите на феновете на Реал някаква провокация каквато няма. Просто си личи, че защитата ви е няма никаква и това се видя още на предният мач, а че като игра и нагласа нямат нищо общо е така, но пак е неприсъщо отбор като Барселона да получава толкова много голове. Не за друго на предният ви мач казах, че това нямаше да бъде позволено да се случи на отбора от преди 3-4 години, ама сега нещата са различни.

По принцип и да не я вземем тая купа ми е все тая. Всичко идва от това да направим 6 от 6. Ако миналия сезон бяхме изпуснали Ла лига да речем и бяхме взели ШЛ и купата, тогава тоя мач нямаше да го гледам даже. Отбора си личи, че е още в подготовка, но не мога да разбера, как всички искат 6 от 6, а в мач за титла пускаш Алвеш - Бартра - Вермален - Адриано и пред тях халфове - Масчерано, Рафиня и Сержи Роберто... Или ще се бориш за 6 от 6 или пускай в мачовете за супер купите юношите и да минават... Меси не направи нищо днес? Ами Меси ли трябва да печели всички мачове на Барса докато Иниеста, Ракитич, Пике и Браво си почиват, а Неймар е болен от заушка? Иначе да, отбора въобще не може да се закачи и на малкия пръст на Барса от 2009 до 2011!
Последна промяна от ICAKOV_FCB на 15 авг 2015 01:09, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 15 авг 2015 01:08

На реванша може да вкараме 4-5 гола, ама с тоя разграден двор отзад, ще ни мушнат поне 1-2.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 15 авг 2015 01:14

paceto написа:Световното клубно ще го вземете, освен ако до декември месец не станат някакви проблеми с контузени ключови играчи. Ние точно след Световното започнахме да окапваме от към играчи, а заместниците им не оправдаха доверието и всички знаете след Нова Година какво се случи с Реал.

tibidabo Коментарите ти говорят друго. В момента не си в добро настроени и е съвсем разбираемо, ама недей да търсиш в коментарите на феновете на Реал някаква провокация каквато няма. Просто си личи, че защитата ви е няма никаква и това се видя още на предният мач, а че като игра и нагласа нямат нищо общо е така, но пак е неприсъщо отбор като Барселона да получава толкова много голове. Не за друго на предният ви мач казах, че това нямаше да бъде позволено да се случи на отбора от преди 3-4 години, ама сега нещата са различни.

Какво си се захапал с тази дума провокация. Изгонихте ме от вашия форум. Сега явно искате и от този да ме изгоните. За какви провокации въобще става въпрос???Аз да търся провокация и точно от фенове на Реал. Направо не мога да проумея?
Ще взема да стана модератор накрая.

Сега за мача! Резервите не опрадваха доверието. Цяло първо полувреме не успяхме да изнесем топката от нашата половина. Интересен реванш се очертва. Шансовете са ни доста малки, но пък все още имаме такива.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 авг 2015 01:16

ICAKOV_FCB написа:

По принцип и да не я вземем тая купа ми е все тая. Всичко идва от това да направим 6 от 6. Ако миналия сезон бяхме изпуснали Ла лига да речем и бяхме взели ШЛ и купата, тогава тоя мач нямаше да го гледам даже. Отбора си личи, че е още в подготовка, но не мога да разбера, как всички искат 6 от 6, а в мач за титла пускаш Алвеш - Бартра - Вермален - Адриано и пред тях халфове - Масчерано, Рафиня и Сержи Роберто... Или ще се бориш за 6 от 6 или пускай в мачовете за супер купите юношите и да минават... Меси не направи нищо днес? Ами Меси ли трябва да печели всички мачове на Барса докато Иниеста, Ракитич, Пике и Браво си почиват, а Неймар е болен от заушка? Иначе да, отбора въобще не може да се закачи и на малкия пръст на Барса от 2009 до 2011!

Нали знаеш, че който вземе ШЛ бива проклет до известна степен в новият сезон, така че остава да видим какво ще се случи в рамките на една година. Меси прави разликата в отбора ви, но като ги няма някои от верните му друшки ако мога да се изразя така и той не прави нищо. Пуснал е днес такъв състав с надеждата да поотпочинат някои играчи и той (Енрике) не е очаквал такъв развой на срещата, но да видим на реванша какво ще измисли. Гледайки състава от мача със Севиля само 2 са "новите" в този мач, а всички останали или играха като титуляри или влязоха като резерви в предният мач.

tibidabo И на ЛС които сме си писали съм ти обяснявал много добре, че никой от никъде не те е гонил, а ти сам реши да спреш да пишеш в раздела на Реал, така че недей да пишеш глупости. Никой от нас в тази тема не е дошъл да се подиграва и да се присмива на загубата ви днес, точно обратното дори казах че шансовете ви в реванша не са хич малки и няма да е изненада изобщо да ги обърнете, но ти ако си тръгнал на лов за вещици както се казва не е мой проблем :) И аз питам за какви провокации става дума, защото ти ме прие на нож тук, което ме навява на мисълта, че си мислиш че провокирам с присъствието си щом написа, че не съм спал и сигурно и оргазъм съм получил, което е абсолютна глупост. Аз тази твоя реакция не мога да я тълкувам по друг начин, освен че си мислиш че съм тук да провокирам, но ти ако ми кажеш как я тълкуваш тази твоя реакция ще съм ти благодарен :)

Върни се в “Барселона”