Прегазиха 11-годишно момиче в центъра на Ловеч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Прегазиха 11-годишно момиче в центъра на Ловеч

Мнениеот sin4ec » 14 авг 2015 20:24

meteorit написа:Според мен тия, които си правят гонки и настъпват газта на пешеходни пътеки, за да изглеждат по-големи гъзове, трябва да се подлагат на евтаназия, без значение дали са "българи" или мангали.

Чак пък евтаназия-има каменоломни и тухларни.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 авг 2015 20:25

sin4ec написа:
meteorit написа:Според мен тия, които си правят гонки и настъпват газта на пешеходни пътеки, за да изглеждат по-големи гъзове, трябва да се подлагат на евтаназия, без значение дали са "българи" или мангали.

Няма ги вече :shock:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2015 20:37

Малко редактиране:
Днес тази новина я слушам от 8 сутринта до 15 след обед. Имаше интервю с бивш шеф на Дирекция пътна полиция. Аз не оневинявам изобщо шофьора и съм го написал в предното си мнение, но никой не зададе въпроса "Какво прави 10 годишно дете само, в 22:30 по улиците на Ловеч?"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2015 20:38

damyanov1963 написа:
sin4ec написа:

Няма ги вече :shock:

Камъните за строеж и за пътна настилка сигурно ги внасяме вече.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 14 авг 2015 20:46

В новините на Нова казаха, че от началото на година на пътя са загинали 378 души. Това е за 7 месеца, август още е наполовина! Правете си сметка колко хора са това. Онзи мангал дето утрепа 2 деца край Лесидрен ще получи максимално 10 години. А другия балък с който се е гонил обясняваше на камерите, че като са били извън селото може ли да си карат с колкото искат и изкара децата виновни, че са "изскочили" на пътя. Същия тоя нещастник е разпитван само като свидетел и няма да получи никакво наказание, дори глоба че е превишил скоростта! В Пловдив завчера убиха пенсионер на осветена пешеходна пътека, бастуна който е карал колата в момента е под домашен арест, а не в затвора където трябва да бъде! Абсурди колкото щеш и боклуци на пътя много.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 14 авг 2015 20:52

Кашчей написа:Малко редактиране:
Днес тази новина я слушам от 8 сутринта до 15 след обед. Имаше интервю с бивш шеф на Дирекция пътна полиция. Аз не оневинявам изобщо шофьора и съм го написал в предното си мнение, но никой не зададе въпроса "Какво прави 10 годишно дете само, в 22:30 по улиците на Ловеч?"

Разбира се , десетгодишното дете е виновно, нали ? Що не си е легнало след "Сънчо"? Малоумниците с мощните коли нямат нищо общо - ако беше бабичка щеше да питаш "Що не си е гледала сериалите"?...
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2015 20:53

soccerav написа:В новините на Нова казаха, че от началото на година на пътя са загинали 378 души. Това е за 7 месеца, август още е наполовина! Правете си сметка колко хора са това. Онзи мангал дето утрепа 2 деца край Лесидрен ще получи максимално 10 години. А другия балък с който се е гонил обясняваше на камерите, че като са били извън селото може ли да си карат с колкото искат и изкара децата виновни, че са "изскочили" на пътя. Същия тоя нещастник е разпитван само като свидетел и няма да получи никакво наказание, дори глоба че е превишил скоростта! В Пловдив завчера убиха пенсионер на осветена пешеходна пътека, бастуна който е карал колата в момента е под домашен арест, а не в затвора където трябва да бъде! Абсурди колкото щеш и боклуци на пътя много.

Доколкото слушах днес новините, тоя пловдивски джигит вече има мярка за неотклонение "задържане под стража", или поне щяха от прокуратурата да я искат за неопределено време.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2015 20:58

irradeum написа:

Разбира се , десетгодишното дете е виновно, нали ? Що не си е легнало след "Сънчо"? Малоумниците с мощните коли нямат нищо общо - ако беше бабичка щеше да питаш "Що не си е гледала сериалите"?...

Детето не е виновно, но родителите имат вина, или ти ще си пуснеш 10 годишната дъщеря да се мотае в 22:30 из града, защото е....?! като бях на същата възраст и мен щеше да ме убие кола, при това минаваха по една на 2-3 минути, но аз излязох без да мисля на платното. И досега си го помня това..помня и боя, който получих от мама, защото си го бях заслужил.

Мнение за малоумниците с мощни коли съм пуснал вече. Ако ти не си го прочел-не е мой проблем!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 авг 2015 21:02

Детето е било на сватбата и просто е излязло на въздух с приятелката си и там е станало нещастието. Точно зад хотела има хубава гледка към реката и покритият мост и много хора на подобно събитие в хотела излизат на въздух и на прохлада.

Въпреки, че е отдалече се вижда долу горе как стоят нещата, а пътят минава точно под покритият пост и покрай самият хотел и неговият паркинг. В ляво се вижда част от покритият мост, който свети вечер в синьо и привлича доста погледите, защото е красиво.

Изображение

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 14 авг 2015 21:05

Били са едно 11-годишно и едно 10-годишно момиче, и са излезли да се разходят около един ресторант, в който са присъствали на сватба на сестрата на едното от момичетата.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”