Прегазиха 11-годишно момиче в центъра на Ловеч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Прегазиха 11-годишно момиче в центъра на Ловеч

Мнениеот becks32milan » 14 авг 2015 19:03

11-годишно дете е било прегазено в Ловеч. Момичето е починало на място. Инцидентът е станал около 22.30 часа в центъра на града зад хотел "Ловеч".

Детето е било на сватбата на сестра си, която са празнували в хотела. Момичето с още едно дете са пресичали улицата зад хотела, когато два автомобила са тръгнали към тях. 11-годишното момиче загива на място, след като е пометено от автомобил с ловешка регистрация.

Приятелката й на 10 години се притичва на помощ. В този момент обаче я удря втората кола. Шофьорите и спътниците им се опитват да избягат от местопроизшествието. Сватбарите от ресторанта - близки на жертвата и пострадалата й приятелка ги догонват, а после обръщат и автомобилите им по таван.
„Непосредствено след това са пристигнали служители на полицията, за да могат да предотвратят инцидента, при включването им действията за предотвратяване на инцидента е бил увреден и патрулния автомобил, както и са били нанесени удари и на двамата полицаи", коментира говорителят на плевенската прокуратура Кирил Петров.

Шофьорът, предизвикал катастрофата, е задържан - 20-одишен от Ловеч. Пробата за алкохол е отрицателна. Взета му е и кръвна проба за наркотици.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

nghcvth

Re: Прегазиха 11-годишно момиче в центъра на Ловеч

Мнениеот nghcvth » 14 авг 2015 19:22

И това ще продължава, докато не почнат да се налагат нормални наказания на тия. Вчера някакъв урод убил пенсионер докато участвал в гонка. Пожелавам на всички олигофрени, убили хора на пътя заради малоумното си каране да се набият в стълб с максимална скорост.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2015 19:42

28 годишен..24 годишен..20 годишен и вече изпечени джигити-с препускащ кон, калинка от тревата прибират. Слушах вчера, че има молба, от ученици (де да е тяхна идеята) предизвикана смърт при каране с превишена скорост или употреба на алкохол да се приравни с предумишлено убийство, което за мен лично е много правилно. Сега тоя мангал, който уби двете деца, ще го съдят за непредумишлено убийство на повече от едно лице, но надали ще го съдят за мъката, която е причинил на две семейства и на още техни роднини.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 14 авг 2015 19:42

Аз съм от Ловеч и знам за случката. Като цяло всичко е описано точно както е. Не се споменава само, че тези от сватбата, които са били полицаите и шофьорите на автомобилите, са цигани.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 14 авг 2015 19:43

Отговорът е един :
ЩОМ НЯМА СЪД - ЩЕ ИМА ЛИНЧ !!!
Това е пътят към гражданското общество.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 14 авг 2015 20:13

Народът е ЗОМБИРАН. Всеки втори кара като камикадзе и напълно умишлено застрашава живота на околните. Според мен това е психотроника, не е обикновена простотия.

Иначе за конкретния случай - каква държава и народ сме, щом 200 мангала могат да си празнуват в центъра на града и да си разиграват циганските драми с крадене на булка и стрелби??? А ченгетата даже са яли пердах. Осъзнавате ли колко негодни ставаме, за да допуснем най-жалката сган на света да си прави каквото иска в нашата страна.

Преди два дни в Лесидрен цигански подчовеци си правели гонка и единия сгазил 16-годишно момиче, което между другото е избрано за обучение в НАСА. Някакъв кирлив безмозъчен мангал затрива интелигентно българско момиче, а нещастните капути в униформи продължават да не си мърдат пръста срещу изметта, СЪДЪТ продължава съвсем умишлено да пуска боклуците на свобода.

Това е напълно преднамерено поведение на "правосъдната" система и решението само едно - напълно преднамерено да избесим всеки съдия, който пуска такива боклуци на свобода или им дава условни присъди.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 авг 2015 20:14

Кашчей написа:28 годишен..24 годишен..20 годишен и вече изпечени джигити-с препускащ кон, калинка от тревата прибират. Слушах вчера, че има молба, от ученици (де да е тяхна идеята) предизвикана смърт при каране с превишена скорост или употреба на алкохол да се приравни с предумишлено убийство, което за мен лично е много правилно. Сега тоя мангал, който уби двете деца, ще го съдят за непредумишлено убийство на повече от едно лице, но надали ще го съдят за мъката, която е причинил на две семейства и на още техни роднини.

Естествено, че трябва да се води, като предумишлено убийство!
Който не си дава сметка, че с такова каране създава предпоставка за убийство, значи действително е убиец.
Интересно, защо КАТ не поставя патрули, където се правят гонките? Ако не знаят къде са, ние може да им ги кажем!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 14 авг 2015 20:14

Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Аз съм от Ловеч и знам за случката. Като цяло всичко е описано точно както е. Не се споменава само, че тези от сватбата, които са били полицаите и шофьорите на автомобилите, са цигани.

И какво като са цигани? Това оправдава ли кечетата с малки пишки, които карат като ненормални?

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 14 авг 2015 20:17

Libera написа:
Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Аз съм от Ловеч и знам за случката. Като цяло всичко е описано точно както е. Не се споменава само, че тези от сватбата, които са били полицаите и шофьорите на автомобилите, са цигани.

И какво като са цигани? Това оправдава ли кечетата с малки пишки, които карат като ненормални?

+10
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 14 авг 2015 20:18

Според мен тия, които си правят гонки и настъпват газта на пешеходни пътеки, за да изглеждат по-големи гъзове, трябва да се подлагат на евтаназия, без значение дали са "българи" или мангали.

Върни се в “Свободна зона”