Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот superspiro » 14 авг 2015 12:44

Те са наясно, че няма да се борят за нищо, просто вече никой няма да им даде парите, които им дават от Ливърпул и не искат да мърдат.
When you walk through a storm, hold your head up high...

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 авг 2015 12:45

Лукас го искат Ювентус, ония първо взимат под наем после ти дават 12лева и две кокошки.Никакви пари няма да вземем от него.Балотели всички го искат под наем и ние да му плащаме заплатата ( 90к :shock: ). Енрике няма да си тръгне понеже никой не го иска, но айде той ще седи една година, даже може и да играе някой мач за купите.Боринката може и някой да го вземе... отново под наем и опция за откупуване.Пълни плазмодии и паразити, нещастници.Да нямаш чест е жестоко наказание.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 авг 2015 13:12

superspiro написа:Те са наясно, че няма да се борят за нищо, просто вече никой няма да им даде парите, които им дават от Ливърпул и не искат да мърдат.

Такива се наричат, преди всичко безамбициозни гниди и след това алчни и нагли.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 авг 2015 13:19

daduradam написа:. Енрике няма да си тръгне понеже никой не го иска, но айде той ще седи една година, даже може и да играе някой мач за купите.

Без такива "айде той ще седи една година '' . Няма тука "айде" . Заради това "айде" сме на това дередже. За какво да стои ,като можем през тая година да си вземем нов бек и да си го развиваме и да ни помогне повече ,отколкото тоя комик ?
Освен това Енрике е ляв ,което автоматично го прави ТРЕТИ избор. С една дума ,напълно ИЗЛИШЕН !!! От ляво имаме Гомез и Морено а отдясно само Клайн и Фланаган ,който обаче се завръща чак...на нова година ?! От юношите също няма добър десен бек .Клайн не може да играе всеки мач .
Ок, Гомез може и отдясно ,но не трябва да лежим на тая кълка . Трябва да се вземе още един десен бек задължително . Другия вариант е Джан да е алтернатива на Клайн ,но Брендън рискува пак да си навлече гнева на вас хейтърите а и на самия Джан разбира се .
Емре миналия сезон покриваше дупки ,най вече защото Джонсън беше трагичен или контузен ,но тоя сезон Брендън трябва да си направи нужната селекция и да няма сърдити .
Ок ,Емре е поливалентен и може да играе на няколко поста ,но нека се вземе под внимание първото му желание а имено халф пред защитата ,където играе и в националния младежки отбор. В тоя ред на мисли искам да кажа ,че Джан е НЕПРИМИРИМ . И съм убеден ,че много скоро ще изхвърли Данчо Фифата на пейката ! Джан няма да търпи да е пейка ,абсолютно съм убеден ! Момчето има ХАРАКТЕР и АМБИЦИИ ,вижда се от километри и на терена и от интервютата ,които дава . А и като качества е по добър от Данчо ,което е по важното ,разбира се .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 авг 2015 13:50

Ми той Брендинито така си ги вижда нещата, Джан по всяко време може да го пусне десен бек и си свирка спокойно.И като си толкова против Енрике, намери му ти отбор.Не разбираш ли, че тоя е тумор и няма да се махне при никакви обстоятелства ? Има си договорни отношения ко му е да си седи на ясла още една година и да се щрака за Инстаграм.Сигурно взима едно 60к заплатка, изгорял му.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 14 авг 2015 15:28

Момчета, има ли игра за прогнози за Висшата лига и ако има мога ли да се включа все още?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 авг 2015 15:41

IvanAtanasov написа:Момчета, има ли игра за прогнози за Висшата лига и ако има мога ли да се включа все още?

Във форума на ЮТД има нещо такова, може да погледнеш ако искаш.Иначе някъде из форума тярбва да има масовка, но не съм запознат.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 авг 2015 21:10

Охо ама те манафите играят тая вечер ? Явно заекващия е поискал да му изтеглят мача с един ден ,заради ШЛ. И от манафската ФА разбира се ,веднага са му уважили молбичката . Лесно жребийче изтеглиха и в ШЛ късметлиите ,но не ги виждам как ще излязат от групите . А във ВЛ със сигурност ,ще са зад нас в крайното класиране тия паляци . Дано Педро отиде в Сити ,щото ще го намразя иначе ако стане манаф а и ще им вдигне нивото .
Астон Вила привлякоха доста нови и определено са по силни от миналата година ,въпреки липсата на Бентеке .
Аю ,Синклеър ,Агбонлахор и тоя французин Верету ,който го свързваха с нас ,определено са интересни футболисти .Имат и един тъмничък в халфовата линия ,мисля ,че беше Идриса и той е добре . Имат сили да бият слабичките манафи ,които вече са без най добрия си играч-Де Хея .
Айде Вила :lol:
Ама голям кеф ,че Де Хея не ги иска бе пхаха ....Уж голям отбор ,незнам си кво а класните играчи бягат от тях :lol: Бате Ицо много яко нахрани Ван Гаал ония ден . :lol: Абсолютно еднакво мислим с него по тоя въпрос .

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 авг 2015 22:12

IvanAtanasov написа:Момчета, има ли игра за прогнози за Висшата лига и ако има мога ли да се включа все още?

http://forum.gong.bg/liverpool/viewtopic.php?f=46&t=193133&view=unread#unread

Dani_Liverpool
Контакти:

Мнениеот Dani_Liverpool » 15 авг 2015 00:23

Гледах Вила - Юнайтед тази вечер.

Юнайтед изглеждат доста солидно в дефанзивен план с Шнайдерлин и Карик пред защитата.

Но напред са зле. Руни бе статист - муден, инертен, сбърка 80% от подаванията, които направи.

За пръв път гледах прословутия Депай - не му бях гледал мач досега.
Принципно не е редно да се прави оценка на база една среща за даден футболист, а и е самото начало на сезона.
Може тепърва много да подобри играта си.
Но, ако трябва да съдя само по това, което показа в този мач - добре, че не подписахме с него.

Разбира се, постната игра на Юнайтед днес в офанзивен план не означава нищо.
Ако до края на трансферния прозорец вземат Педро + Кейн/друг класен нападател, нещата може коренно да се променят.

Върни се в “Ливърпул”