Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Заклет Левскар » 14 авг 2015 09:49

drvasko98 написа:Аз не го искам. Средата на терена вече е бетон и това значи Цонев да стане пак твърда пейка. Единствено като централен нападател може да играе, но тогава за какво взехме тия двамата. И заплатата му е висока. Уважавам го, но Левски не е цирк

Никога не е излишна конкуренцията. Крилата ги няма, жълтата на Диаби-също. Бедоя още е болнав, а формата на Цонев може и да спадне. Контузиите и наказанията последно време не ни отминават. Той да дойде, пък ще му мислим :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 авг 2015 10:01

Махмудов и Краев са крилата. Орачев може да е резервно ляво крило. Прохазка къде ще играе като се върне Бодичека, който все пак си е десен бек? То трябва да се мисли и стриктно финансово също. Бедоя? Аниете?
Сега кажи кои отиват резерви.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 14 авг 2015 10:08

drvasko98 написа:Махмудов и Краев са крилата. Орачев може да е резервно ляво крило. Прохазка къде ще играе като се върне Бодичека, който все пак си е десен бек? То трябва да се мисли и стриктно финансово също. Бедоя? Аниете?
Сега кажи кои отиват резерви.

Така или иначе търсим две крила освен Махмудов и Краев. Пак ти пиша, че ще има много контузии и наказания. Цонев спряха ли до го ритат цял мач във Варна? Още един такъв мач да го оритат и е до там. Освен това младите постоянно ходят на мачове с наборите си на националния.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 14 авг 2015 10:12

drvasko98 написа:Моите успехи и неуспехи не ги коментираме тук, защото не съм станал публична личност (не се появявам често в медиите). Слаб отговор - 2

Нищо лично, но след като даваш оценки също трябва да очакваш да бъдеш оценяван, за да станеш публична личност трябват качества, а не само да искаш ;)
Малко в повече идва непрекъснатия рев срещу Гонзо от една група хора в този форум, далече съм от мисълта, че е няма по-добри от него, но оставам с впечатлението, че плюенето по него се е превърнало в цел на живота ви. ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 14 авг 2015 10:16

Значи когато групата ни е от 16 човека от които 4-5 юноши ревем защо нямало опитни играчи, а когато може да има такива се реве на чие място ще играят. :lol: Вечно недоволни и това си е. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 авг 2015 10:23

korteneca написа:Значи когато групата ни е от 16 човека от които 4-5 юноши ревем защо нямало опитни играчи, а когато може да има такива се реве на чие място ще играят. :lol: Вечно недоволни и това си е. 8-)

8 юноши от 16 човека. Трябва ни вариативност, Аниете трябва да се върне!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

валкареджио
Контакти:

АНИЕТЕ ИСКА ПАК В „ЛЕВСКИ„9

Мнениеот валкареджио » 14 авг 2015 10:30

Антонио се е обадил на Гонзо,че иска да се завърне при условията които му бяха предложени преди да напусне.
Очаква се отговора на Гонзо.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 14 авг 2015 10:36

вярно е, че трябва да има вариативност и резерви на скамейката, ама ако условията са 12К в евро както се пише - мне, мерси, при това за 30 и малко годишен играч.

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Re: АНИЕТЕ ИСКА ПАК В „ЛЕВСКИ„9

Мнениеот twize » 14 авг 2015 10:40

валкареджио написа:Антонио се е обадил на Гонзо,че иска да се завърне при условията които му бяха предложени преди да напусне.
Очаква се отговора на Гонзо.

Wow :shock: това има ли го официално потвърдено някъде или спорталци пак си смучат от пръстите? Ако е истина ще ми е интересно какво ще направи нашиият директор. Аз лично ще се радвам да се върне!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2015 10:48

Аз не вярвам тая новина да е истина, но дори и да е, не виждам как Аниете би се върнал, защото:
1) Гонзо не допуска никой да разиграва Левски по отношение на транферни договорки. Такива "иди ми, дойди ми" при него не вървят. Щом някой е избрал ново предизвикателство и категорично е отказал да остане в най-обичания футболен клуб, то благодарим за работата и прав му път.
2) Ще станем с трима нападатели (не броя Димитров, че го виждам под наем във Витоша (Бистрица) :mrgreen: ), макар че Аниете може да играе и зад централния, като лек, от втора позиция. Честно казано, май се справя еднакво добре и на двете позиции, но не знам как този вариант се вписва в концепцията на Стоев. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”