onegavon написа:
Вие ни се паднете за купата и ще разбереш .
Не сравнявай аматьорски отбор с професионален и професионален треньор с .... Христо Янев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
onegavon написа:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:onegavon написа:
Не сравнявай аматьорски отбор с професионален и професионален треньор с .... Христо ЯневА и между другото, първо трябва да се класирате за Купата, преди това имате квалификации. Виж, аматьорската купа е ваша, давам ви я
Teo написа:Намалете цените клошари
@ 10 лева за гостуване на мач от В група на тоя кенеф! Абсурд! Няма да пълним джобовете на тарикатите!
@ 3 лева е гостуването принципно, но ние сме ЦСКА София и аре 10... х** ще ми ядете!
boabbb написа:W84me написа:boabbb написа:Да имате по-добри играчи, да се ежиш, а то баш тоя Галчев ги газеше синичките момчета допреди няколко месеца![]()
![]()
Галчев пък точно кога е газил? Впрочем в нито един мач не сте ни газили, но карай. Не, нямаме по-добри играчи от аматьорски отбор, ходи се прегледай
Не сме, бе![]()
И головата разлика не е двуцифрена в последните 10 мача, така ли
![]()
GA_ veliki написа:Лошото е, че мача няма да се играе на митичния "Септември", там отнасяхме чорбетата с поне 3-4.
GA_ veliki написа:Като какви "вашите" получават заплати в цска?Имам предвид какви договори?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:GA_ veliki написа:Лошото е, че мача няма да се играе на митичния "Септември", там отнасяхме чорбетата с поне 3-4.GA_ veliki написа:Като какви "вашите" получават заплати в цска?Имам предвид какви договори?
Ти септемврийче ли се извъди бе? Скрита "лимонка"![]()
Явно ти е много важно под каква форма получават заплати в ЦСКА. "Септември" по кой начин заработват стотинки - каквото изкара Жадното от върнати бутилки ли?
boabbb написа:Жадното ще кара на хонорара от "Булката на Чъки"![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:boabbb написа:Жадното ще кара на хонорара от "Булката на Чъки"![]()
![]()
Жадното има само победи срещу вас, ако ви опъне още един път слагам емблемата на Септември веднага![]()
russia написа:GA_ veliki написа:Лошото е, че мача няма да се играе на митичния "Септември", там отнасяхме чорбетата с поне 3-4.GA_ veliki написа:Като какви "вашите" получават заплати в цска?Имам предвид какви договори?
Ти септемврийче ли се извъди бе? Скрита "лимонка"![]()
Явно ти е много важно под каква форма получават заплати в ЦСКА. "Септември" по кой начин заработват стотинки - каквото изкара Жадното от върнати бутилки ли?
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта