Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bai hoi
Контакти:

Re: Иво Инджев - флагманът на българската журналистика!

Мнениеот bai hoi » 13 авг 2015 20:41

Игра на тролове

Възможно ли е клетките Путин в България да спят? Този въпрос си зададох след като те доста се умълчаха. Никакви ги няма например да обяснят, че спадът на цените на петрола, сривът на рублата и на руската икономика са готини явления или поне измислица на „грантаджиите”, „соросиоидите” и прочее презрени същества у нас.

Я, чакай, рекох си, да им хвърля малко стръв на заспалите клетки на руската пропаганда,че да видим на какво кълве, за да удостовери своята бдителност. Идеята ми хрумна конкретно от факта, че няма желаещи да ми опонират по въпроса за идиотизма с унищожаването на тонове храни заради западния им произход- идиотизъм, сравним с изгарянето на духовна храна в Третия райх.

Ето защо реших да напиша едно заглавие, близко до стила на т.н. сензационна джурналстика у нас, която ( интересно!) е русофилска като правило. „Българско дете е отвлечено в Крим за кефа на Путин”, написах аз по повод факта, че талантливата малка певица Крисия наистина е употребена за целите на руската пропаганда в Крим.

И се започна…

Надушили възможност да ми натрият носа по спорна формулировка, защото формално Крисия не е отвлечена, руските тролове буквално полудяха от „справедлив гняв”. Нямам намерение да им цитирам каруцарските изразни средства по мой адрес, нито заплахите им ( плащат им за публикувани, а не просто написани гадости), но гаднометът им заработи на пълни обороти. Възцари се истинско щастие сред тях, че са ме „хванали” да преувеличавам!

Проверката ми приключи с успех. Троловете на Путин „пак са тук” ( както беше кръстена рубриката на „Дума” след възродителния процес, който претърпя „Работническо дело”).

По-интересното е, че спящите тролове се събудиха при първото червейче, което им подхвърлих, но българските медии не дават подобни признаци. Вероятно смятат за нормално едно талантливо българско дете, което няма собствена воля, независим мироглед и ориентири за доброто и злото извън света на приказките, е употребено за целите на руската пропаганда в пълно противоречие на официалната българска позиция срещу признаването на Крим за руска територия.

http://ivo.bg/

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 авг 2015 20:43

Аз бих предложил Елка Василева за вицепрезидент! Достоен последовател на журналистическите традиции на ИИ, редовно изкарваща искрени и непринудени сълзи по бузите на потребителите, които си направят труд да прочетат изцяло поредното ѝ творение...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 авг 2015 20:44

Преди да изразя официалната си подкрепа за ивкатаинджев, искам да знам дали ще има пост за Георги Жеков?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 авг 2015 20:48

За Гошето минджето си е комунистически изверг,няма как да стане сварката. :lol:

BETEPOK

Мнениеот BETEPOK » 13 авг 2015 20:50

bai hoi написа:
Игра на тролове

Възможно ли е клетките Путин в България да спят?

http://ivo.bg/

Явно путиновските клетки у нас не само не спят, но дори се разрастват ежедневно и дори ежечасно и направо дискриминират редовите демократично настроени потребители, които иначе са пълно мнозинство. Поне в този и още няколко форума е така, което е много подозрително явление. Дали пък въпреки намалелите приходи от нефт все пак у нас не са изпратени няколко влакови композиции с рубли? Не бих го отписвал като вероятност.
Има още един пост, за който Иво Инджев е не само достоен, но и крайно необходим - това е постът на председател на СЕМ. Време е някой с твърда ръка да пресича контрадезинформацията, идваща от североизток, и да сочи правилния път на заблудилите се.
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 авг 2015 20:51

Аз пък искам да видя в едно тв. студио, Волен, Жеков и Ивчо.Ей тва ще бие по гледаемост и супербол :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 13 авг 2015 20:54

Той не е никакъв българин - само като си отвори устата и чуваш сащ, сащ . . . . . абе таранколу, какво получихме ние българите от сащ и европа досега! Само мъки, мизерия, днес старците ги убиват и изнасилват в къщите им по селата, такива като тебе изгониха 2 млн българи, все едно е имало война! Такива като тебе трябваше да бъдат заковани много отдавна. Питахте ли хората с референдум дали искат в европа, както направиха в другите държави, изъгахте ни жестоко, направихте ни роби на наши и чужди монополи! :twisted:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 авг 2015 20:58

Не е редно някак мурзилка да предлага големи постове само на Инджев, без да е уредена поне една будка за сандвичи на централно място в София на Едвин Гладното, както и достойна сцена за изяви на великия китарист Васко Кръпката, срещу добър хонорар да пее ката ден за комунисти, кучета от крайния квартал и прочее.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 13 авг 2015 20:59

Голяма част от българите са много прости и жалки хорица ! Още преди 20-25 години в страните от бившия соц. лагер, забравиха, изолираха и забраниха на комунистически дейци, агенти, отрочета на партийни изроди и долнопробни доносници да се разхождат дори и по улиците на Унгария, Полша, Словакия, Чехия, а ние тук ги избираме за депутати, каним ги във всички телевизии, слушаме им "великите разсъждения" за това как трябвало да се управлява една държава, участват в всякакви формати на тв шоута, споменават ги като КУРифеи на журналистиката и как те са компетентни по всички въпроси в милата ни родина ! А всъщност са едни безгръбначни същества, които трябваше да изгорим и забравим още най-късно през 1997 г.
Нито искам да ги виждам, нито искам да ги чувам ! Нищо съществено и истинско немога да науча и разбера от такива хора като горе споменатите ! Повръща ми се от тях и такива като Инджев, Минджев и сие !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 авг 2015 21:03

ivan56 написа:Аз пък искам да видя в едно тв. студио, Волен, Жеков и Ивчо.Ей тва ще бие по гледаемост и супербол :mrgreen:

Т.е. няма никой да го гледа в България. :)

Върни се в “Свободна зона”