ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Logical person » 13 авг 2015 16:50

petko.h.markov написа:
Logical person написа:
Beladona написа:Но аз си оставам на мнението, че трябва да си много тъп, да си фалираш фирмата , да сключиш неизгодни за фирмата си договори, после да намериш балък с пари , на който да я прехвърлиш и после да разчиташ на некви футболни мениджъри да ти дадат % от парите ....това ми се струва невероятно !

Фирмата реално не е твоя. Ти си изпратен в нея на мисия да я фалираш. Не можеш да гледаш на фирмата като на собственост от която да печелиш. Просто твоя шеф , който ти осигурява обществени поръчки за над 100 млн годишно, ти казва "Купуваш фирмата Х и до 2-3 години да я няма".

Понеже тук специално става дума за ЦСКА,та кой е шефа и защо да го иска?

Изображение

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2015 17:35

boabbb написа:Ние да се паднеме за купата, пък тогава ще си говориме пак за хакане отзад :lol: :lol: Вековно хакане, дето се вика :mrgreen:

Аз също се надявам да се паднем за купата, да видиш ти какво е хакане отзад. :twisted: Най-после имаме треньор, така че Янев и аматьорската му команда да стягат дупарите. :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 авг 2015 17:43

TristaNNN написа:
boabbb написа:Ние да се паднеме за купата, пък тогава ще си говориме пак за хакане отзад :lol: :lol: Вековно хакане, дето се вика :mrgreen:

Аз също се надявам да се паднем за купата, да видиш ти какво е хакане отзад. :twisted: Най-после имаме треньор, така че Янев и аматьорската му команда да стягат дупарите. :twisted:

А така - хъс да усещам. 8-) Не кат последните 2-3 мача от серията де бехте кат умрело куче вече. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2015 17:55

Майтапа настрана, ама имам някакво усещане, че ПФЛ така ще "изтегли" жребия, че вярно ще се паднем, ей така - за радост на народа и малко ТВ рейтинг. :) Уж случайно. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 авг 2015 18:07

TristaNNN написа:Майтапа настрана, ама имам някакво усещане, че ПФЛ така ще "изтегли" жребия, че вярно ще се паднем, ей така - за радост на народа и малко ТВ рейтинг. :) Уж случайно. ;)

От твоята клавиатура,на Божия монитор :mrgreen: !?!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 авг 2015 18:13

Logical person написа:
petko.h.markov написа:
Logical person написа:
Beladona написа:Но аз си оставам на мнението, че трябва да си много тъп, да си фалираш фирмата , да сключиш неизгодни за фирмата си договори, после да намериш балък с пари , на който да я прехвърлиш и после да разчиташ на некви футболни мениджъри да ти дадат % от парите ....това ми се струва невероятно !

Фирмата реално не е твоя. Ти си изпратен в нея на мисия да я фалираш. Не можеш да гледаш на фирмата като на собственост от която да печелиш. Просто твоя шеф , който ти осигурява обществени поръчки за над 100 млн годишно, ти казва "Купуваш фирмата Х и до 2-3 години да я няма".

Понеже тук специално става дума за ЦСКА,та кой е шефа и защо да го иска?

Изображение

Очаквах точно този отговор.И защо да го прави?Няма промяна при теб.

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 авг 2015 18:25

Айде честито !!! Инджов си е прехвърлил акциите днес на някакво поставено лице на Гришата !!! Новият Льосков дойде ! Хахахахахахахахха !

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 13 авг 2015 19:15

TristaNNN написа:

Стоев ще е уволнен до тогава.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 13 авг 2015 19:57

Tommi написа:
pomiqr269 написа:Тук чета страшни глупости. Собственици не можели да се самоизточват. ще дам пример само с банковата криза в средата на 90-тте в Бъл;гхария и КТБ от миналата. Няма да Ви натоварвам със световно самоизточване.

Като даваш такъв пример, можеш ли да се сетиш защо банките, пенсионните фондове, застрахователните дружества, инвестиционните посредници подлежат на допълнителен надзор (банките даже са с двоен надзор), а останалите търговски дружества - не?

Допълнитъелния надзор следи евентуалните рискове от верижна дестабилизация, сложност и концентрация на т.нар. групови рискове, както и на откриването и отстраняването на "двойна употреба“. Или просто казано банкрута на една банка може да доведе до банкрут на държавата. Но при Рейгън започва процесът за дерегулирането на банковия сектор или по точно при Картър, но Рейгън го узаконява и започват спекулациите на банкерите на финансовите пазари, подлагащи на риск парите на своите клиенти. Както знаеш скоро след това започва финансова криза. А при малкия Буш комисията по ценните книжа на САЩ разреши на инвестиционните банки без ограничения да кредитират сделки по покупки на ценни книжа
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 авг 2015 20:13

pomiqr270 написа:
Tommi написа:
pomiqr269 написа:Тук чета страшни глупости. Собственици не можели да се самоизточват. ще дам пример само с банковата криза в средата на 90-тте в Бъл;гхария и КТБ от миналата. Няма да Ви натоварвам със световно самоизточване.

Като даваш такъв пример, можеш ли да се сетиш защо банките, пенсионните фондове, застрахователните дружества, инвестиционните посредници подлежат на допълнителен надзор (банките даже са с двоен надзор), а останалите търговски дружества - не?

Допълнитъелния надзор следи евентуалните рискове от верижна дестабилизация, сложност и концентрация на т.нар. групови рискове, както и на откриването и отстраняването на "двойна употреба“. Или просто казано банкрута на една банка може да доведе до банкрут на държавата. Но при Рейгън започва процесът за дерегулирането на банковия сектор или по точно при Картър, но Рейгън го узаконява и започват спекулациите на банкерите на финансовите пазари, подлагащи на риск парите на своите клиенти. Както знаеш скоро след това започва финансова криза. А при малкия Буш комисията по ценните книжа на САЩ разреши на инвестиционните банки без ограничения да кредитират сделки по покупки на ценни книжа

Много сериозно си взел въпроса ми, чак си търсил отговор в Гугъл. :) А аз исках далеч по-простичък отговор. Той е, че изброените по-горе работят с чужди пари, за разлика от останалите търговски дружества (в това число и футболни клубове). ;) Да, при останалите също има заемен капитал, но нещата са малко по-различни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”