1palq4o1 написа:kiril.a.d написа:emigo73 написа:Извинявам се за спама,ама това,че Банишора било пълно с локомотивци е пълна глупост. Просто децата тренираха в Локото,поради близоста с стадиона. Локомотивци бяха,няколкото пришалци от Надежда и Драс Мала.

пък ти, ако искаш ме извинявай, ама в Банишора, просто нямаше левскари!!! - само локомотивци и цесекари!!! Истинското дерби на "онова време"...
Аз съм от ЦСКА от 1965 г.! - левскар...ако е имало, не е смеел да си каже! - щеше да стане страшно за него...
А днес, виждам и най-нахални левскарски драсканици в квартала ми!!! - явно поради утвърдената ченгесарска власт и...оттеглянето на Локото в посока Надежда...
kad, помолих те тези ГЛУПОСТИ за безчетните орди червени и червено-черни в "Банишора" да ги пишеш на друго място!!!
Написах ти ка стоят нещата, като даже съм завишил цифрата за вашите проценти!
Написах и имената на Локомотивците, като изпуснах само Венци Буфера, но той изчезна безследно преди 15 години и никой не знае какво му се е случило-с него истинските привърженици на Локо стават 4 ( четири ), мога да ти кажа поименно и феновете на "Славия", а при по-задълбочено замисляне и тези на ЦСКА!!!
1965 година, ако сте били на вашата улица двама на двама е друг въпрос, но да говориш, че един от най-сините квартали в София ( и това се знае навсякъде из провинцията ) се е напълнил с фенове на "Левски" в последните години е най-малкото несериозно!Напротив, покрай новите блокчета по "Шумен", "Перник", "Враня" и т.н. може да са се заселили няколко заблудени фенове на други отбори!!!
А аз да те помоля да не пишеш детинщини?

- седнал да ми говори за "от 1985 г." а аз му говоря за 60-те години и много преди това....
Момченце, ти май не си софиянец, щом не знаеш, как се е образува кв.Банишора, покрай построяването на Централна гара? Знаеш ли кога е построена? А знаеш ли, че още е пълно в квартала с наследниците на онези железничари, които са се заселили тук от всички крайща на България?
...левскарска ти работа...дай ви на вас фукарлък! - нали ви чета дивите драсканици по блоковете в квартала?...То, къде се засели левскар и...веднага да оплеска всичко около себе си...като на село

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?