Лудогорец - Черно Море | Суперкупа 2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

облак
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Море | Суперкупа 2015

Мнениеот облак » 13 авг 2015 15:43

Mirosvel написа:
icko65 написа:Честита купа на морето и феновете!Празнувайте и благодарско на всички поздравили моряците!

Айде Моряцииии...!!! Честито! В понеделник всички в Ст. Загора да подкрепите Морето! И да не идете всичките 1200 фена, че клетката в Зарата не може ви събра! Вижте там, теглете жребий кои 600 да тръгват и кои 600 да остават у Варна и да си гризят ноктите от зор по време на мача!

много си "оригинален" зарзават смешен. Видяхме ви вас, на собствения си стадион не можахте да си напълните едната трибуна в мач за ЕКТ, тръгнал да ми говори за публика. И смешната ви агитка от 300 души, които нарочно са застанали под козирката да им се чува гласчето, едвам се чува на мач.... Хем сте един отбор от града си

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 авг 2015 15:50

Е как пък ще е един? Толкова много отбори има в този град - Верея, ФК Стара Загора, имаше Локомотив, Берое с някакви числа отзад... И при толкова много старозагорски отбори, те подкрепят отзи от Галата

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 13 авг 2015 16:40

Ще дойде Кейшеру (нещо средно между Кайсара и Кишада) и ше ги оправи :twisted:

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 13 авг 2015 16:53

BRF написа:
JACKO написа:Честито на Черно Море! Мъжка игра и заслужена СК.

[offtopic]Капацитета да го светна, Луму беше закупен за 150 000. Стига сте си измисляли, че една лъжа повторена десет пъти става истина за околните[/offtopic]

Добре де,ти поне си точен!Малко по-нагоре е пусната измамата с която твоя отбор е влязъл в А група!Коментирайте това!Или държавната помощ за трибуната!

BRF Понякога се успивам за работа, т.е. не съм толкова точен - за разлика от моя часовник!
Но съм точен за добронамерени хора, както и за такива с добродетели!
1.Измама с влизането на Лудогорец в А група НЯМАШЕ.
[offtopic]2.Еми ето на защо натириха Локо СФ само за 1милион?ами търси разковничето, аз като не си платя сметката за тока, никой не ме пита кой съм-какъв съм, дърпат ми шалтера("колкото и да рева като малко дете че имам четири деца-макар че едното е от съседа-но си го обичам като свое".[/offtopic]
3.Каква държавна помощ за трибуната?! Че тя трибуната си е на общината(а съответната фигурира в държавата),кандидатствала е и си е усвоила тези пари.Стадиона все още не е отдаден на концесия, така че ако "киро-гела" се откаже от проекта,въпросния терен си остава за козите!

Живи и здрави.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 авг 2015 17:07

JACKO написа:
BRF написа:
JACKO написа:Честито на Черно Море! Мъжка игра и заслужена СК.

[offtopic]Капацитета да го светна, Луму беше закупен за 150 000. Стига сте си измисляли, че една лъжа повторена десет пъти става истина за околните[/offtopic]

Добре де,ти поне си точен!Малко по-нагоре е пусната измамата с която твоя отбор е влязъл в А група!Коментирайте това!Или държавната помощ за трибуната!

BRF Понякога се успивам за работа, т.е. не съм толкова точен - за разлика от моя часовник!
Но съм точен за добронамерени хора, както и за такива с добродетели!
1.Измама с влизането на Лудогорец в А група НЯМАШЕ.
[offtopic]2.Еми ето на защо натириха Локо СФ само за 1милион?ами търси разковничето, аз като не си платя сметката за тока, никой не ме пита кой съм-какъв съм, дърпат ми шалтера("колкото и да рева като малко дете че имам четири деца-макар че едното е от съседа-но си го обичам като свое".[/offtopic]
3.Каква държавна помощ за трибуната?! Че тя трибуната си е на общината(а съответната фигурира в държавата),кандидатствала е и си е усвоила тези пари.Стадиона все още не е отдаден на концесия, така че ако "киро-гела" се откаже от проекта,въпросния терен си остава за козите!

Живи и здрави.

Добре,така да бъде!Само трябва да знаеш,че такива пари и такива проекти не се правят за един месец!Как да е!Имате си трибуна,имате си отбор,имате си преструкториране на фирма за да станат нещата!Мен лично тези работи не ме бъркат,нито работите на Берое,Локо Пд,Ботев...........!Аз гледам на нещата от гледна точка на фен на футбола!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 14 авг 2015 09:51

Old_death написа:Делиорманци за пореден път създадоха положителни емоции в цяла България . Пожелавам им да продължават в тоя дух ! Честито на всички привърженици на моряците !

Едва ли може да ви задминем по създаване на положителни емоции, та все пак ЦСКА създаде емоцията на века: паметно класиране за В групите ;)
РАЙБЕРО - ВЪН !
Честит трофей на морето.
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 авг 2015 10:13

IvailoRz написа:
Teo написа:Победителя се знае още преди мача да е почнал... ще се прежалим да го гледам тоя футболен цирк дето се очаква :idea: :idea:

А... поредното доказателство че си тъпо добиче . Кой е победителя дето се знаеше бе ? Да не би да е ЧМ .. ? Айде марш в кочината !

В бет коеф. за ЧМ беше 9, за т*шака им сложих 2 лева ей така, все е нещо :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Scanspeak
Контакти:

Мнениеот Scanspeak » 14 авг 2015 10:37

ELFen написа:
Old_death написа:Делиорманци за пореден път създадоха положителни емоции в цяла България . Пожелавам им да продължават в тоя дух ! Честито на всички привърженици на моряците !

Едва ли може да ви задминем по създаване на положителни емоции, та все пак ЦСКА създаде емоцията на века: паметно класиране за В групите ;)
РАЙБЕРО - ВЪН !
Честит трофей на морето.

И на теб май българският ти е нов език, което е разбираемо. ЦСКА не се класира, а беше наказан и изхвърлен, за да не стане като миналата есен, когато отбор, събран набързо от свободни трансфери и в окаяно финансово състояние да е на първо място пред мултимилионната пералня - пишкоудължител, в която се работи усилено и по най-правилния начин в България. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 авг 2015 11:39

Scanspeak написа: мултимилионната пералня - пишкоудължител, в която се работи усилено и по най-правилния начин в България. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:) Брилянтно

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 17 авг 2015 15:25

Scanspeak написа:
ELFen написа:Едва ли може да ви задминем по създаване на положителни емоции, та все пак ЦСКА създаде емоцията на века: паметно класиране за В групите ;)
РАЙБЕРО - ВЪН !
Честит трофей на морето.

И на теб май българският ти е нов език, което е разбираемо. ЦСКА не се класира, а беше наказан и изхвърлен, за да не стане като миналата есен, когато отбор, събран набързо от свободни трансфери и в окаяно финансово състояние да е на първо място пред мултимилионната пералня - пишкоудължител, в която се работи усилено и по най-правилния начин в България. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нова ти е главата :idea: ... , докато едни се класират за групите на ЛЕ и ШЛ , други се класират за В групите- достатъчно ясно е , стига да има с какво да се осмисли ;) Финансовият феърплей е част от играта, никой не е виновен, че носихте на ръце "Спасителя", който този път успя ! :mrgreen:
висша математика:314 :idea:

Върни се в “Лудогорец”